Alabaman vaalit uusiksi? – Mustia kuljetettu linja-autoilla muista osavaltioista äänestämään demokraattia?

4

Republikaanien Roy Moore hävisi Alabaman senaatin vaaleissa täpärästi Demokraattien Doug Jonesille. Nyt Moore on tehnyt vaaleista kanteen. Hän hävisi vaalit 20 000 äänellä, eikä suostu tunnustamaan Jonesia voittajaksi.

Kanne tehtiin päivää ennen kuin Jones oli määrä julistaa virallisesti voittajaksi. Julistuksessa on kahden viikon määräaika.

Mooren kanne perustuu väitteelle, että 20 vaalialueella äänestettiin sääntöjenvastaisesti ja nyt hän vaatii asiasta tutkimusta ja uusia vaaleja.

Julkisuudessa on esiintynyt väitteitä, että mustia äänestäjiä on kuljetettu linja-autoilla äänestämään muista osavaltioista.

Mooren odotettiin voittavan vaalit Alabaman hyvin konservatiivisessa osavaltiossa, mutta hänen kampanjansa kärsi tappion lasten seksuaalisesta hyväksikäyttösyytöksistä johtuen.

Moore sai oman osansa Yhdysvalloissa käynnissä olleesta meetoo-kampanjasta, kun neljä naista tuli vaalien alla julkisuuteen ja väittäen, että Moore olisi kolmekymppisenä käyttänyt heitä hyväkseen ja kosketellut heitä. Naiset olivat tapahtumahetkellä 14-vuotiaita.

Lähde: BBC

4 KOMMENTIT

  1. Mikään likainen temppu vaaleissa tai elämässä yleensäkään ei ole suvakeille mikään ongelma, vaan päinvastoin epärehellisyys on suvakeille hyve.

    Joten on hyvin todennäköistä että laittomia äänestäjiä on oikeasti rahdattu ympäri maan.

    • Epärehellisyys ja valehtelu on sisäänkirjoitettu vasemmiston ohjenuoraan marxismiin ja vasemmiston oppikirjoissa niillä on perustelut sekä hyväksyntä. Siinä mielessä paskemmisto ei eroa mitenkään toisesta lahkosta islamista jossa taqiiya ja kitman ovat myös taistelun välineitä lopullisen päämäärän saavuttamiseksi, ja joka päämäärä se sitten on olevinaan jalo ja oikeuttaa epärehellisyyden ja valehtelun.

      Islamissa on kyse puhtaasta vallasta ja eräänlaisesta kommunismista ja sitä ei edes yritetä peitellä, mutta vasemmistopaskemmiston ja sen valehtelun kyseessä ollen; mitä muutakaan voi odottaa ideologialta joka perustuu puhtaasti kateuteen?

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.