Itsemurhapommittaja niitti kuolemaa Afganistanissa – ISIS ilmoittautui tekijäksi

3

Ainakin 41 ihmistä kuoli ja yli 80 loukkaantui Afganistanin pääkaupungissa Kabulissa tehdyssä itsemurhaiskussa.

Iskun kohteena oli Shiia-kulttuuria edistävä organisaatio. Myös viereinen Afganistanin ääni -uutistoimisto sai vaurioita iskussa. Iskun tekijäksi on ilmoittautunut Isis-järjestö.

Kuolonuhreja vaatinutta räjähdystä seurasi kaksi muutakin räjähdystä, mutta ne eivät aiheuttaneet kuolemantapauksia.

Artikkelikuva ei liity tähän nimenomaiseen tapaukseen, vaan on kuvituskuva aiemmasta Afganistanissa tapahtuneesta iskusta.

Lähde: BBC

3 KOMMENTIT

  1. Isis on tapettu viimeiseen henkilöön. Tämän tekijä lienee ollut mielensäpahoittaja joka ei päässytkään taivaaseen.

  2. Kyllä varmaan ovat täällä Suomessa ja Euroopassa siivosti nämä muslimit ja rauhan uskontoaan kiltisti harjoittavat kun Afganistanissakin toisiaan listivät syystä joka lienee se, että asianomaisen Koraanin säkeessä on pilkku eri kohdassa kuin tapettujen. Kyllä varmasti tälläiset räjäyttelijä jampat kunhan henkiin jäävät pahaksi (hyväksi) onnekseen ihan sitten kauniilla puheella ja suoraan silmiin vetoavasti katsomalla parantavat tapansa ja tarttuvat lapioon ja tekevät työtä ihan siinä missä suomalaisetkin Ameriikan raitilla aikoinaan. Onneaan kun hekin lähtivät etsimään… siis aivan kuten koko Afrikallinenkin mustia miehiä keskelle maantietä makaamaan, saadakseen itselleen älypuhelimen. Ja irtoaahan se toki sillä nyt ja vielä paremmin sen jälkeen jahka kantasuomalaisten eutanasialaki saadaan pikavautia pykättyä pystyyn, jotenka ”kestävyysvaje” paranee kun on jauhonaamoja kosolti vähemmän mässäämäässä ja hiilijalanjälkeä kasvattamassa näillä mailla, jota ei edes asumiseksi ole milloinkaan katsottu, vaan turhaksi norkoiluksi ja nurkissa pyörimiseksi vaivoina maleksimassa. Siispä tälläiset russakat on hetimiten saatava liikkeelle jo irtolaislain uudelleen herättämisen jälkeen sen nojalla.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.