Maija Vilkkumaa leimasi 612-soihtukulkueen osallistujat natseiksi – Poliisi ei tutki asiaa rikosilmoituksista huolimatta

14

Uutisoimme itsenäisyyspäivän aattona, kuinka Maija Vilkkumaasta oli tehty rikosilmoituksia poliisille hänen leimattuaan Twitterissä isänmaallisen 612-soihtukulkueen osallistujat natseiksi.

Eräs Nykysuomen lukija lähetti meille tuolloin kuvaruutukaappauksen tekemästään rikosilmoituksesta, ja kertoi myös tuttaviensa tehneen rikosilmoituksen Vilkkumaasta. He kokivat kunniaansa loukatun, koska he aikoivat osallistua soihtukulkueeseen, mutta eivät millään muotoa pitäneet itseään natseina.

Nyt tuo samainen lukija toimitti meille kuvat postissa saamastaan päätöksestä, jossa todetaan, että esitutkintaa asiasta ei toimiteta, sillä ei ole aihetta epäillä rikosta. Kyseessä ei poliisin mielestä ole kunnianloukkaus eikä kiihottaminen kansanryhmää vastaan. Tutkimattajättämispäätöksestä ei voi valittaa.

Lukijamme ihmettelee poliisin päätöstä, ja aikoo valittaa poliisin toiminnasta oikeusasiamiehelle. Vaikka päätöksestä ei voikaan valittaa, poliisin toiminnasta voi.

– Vasemmistolla ei saa olla erioikeutta haukkua ja leimata ihmisiä. Siihen on saatava muutos, lukijamme toteaa.

Katso myös:

Maija Vilkkumaan Twitter-kirjoituksesta useita rikosilmoituksia

 

14 KOMMENTIT

 1. Onneksi poliisin tekemästä päätöksestä voi valittaa eduskunnan oikeuskanslerille. Herjaus ja kunnianloukkaus tehtiin julkisesti kun se julkaistiin Facebookissa. Ja jo se ylittää esitutkinnan rajat. Voiko olla niin että poliisikin on niin korruptoitunut ettei suomalaisiin kohdistuvat herjaukset tai kunnianloukkaukset ylitä tutkimisen kynnystä?

  No, kun toi vilkkumaa aikoinaan ilmestyi Kummelin musiikkivieraaksi ihmettelin kovasti sitä valintaa. Musiikki ei ole ihmeellistä, pomppia nyt jokainen osaa. Mutta ehkä se antaa suuremmalle osalle kansaa jotain. Olen kuitenkin tyytyväinen siihen etten enää asu Töölössä. En halua olla rajoittuneiden ihmisten naapuri.

 2. Muös Suldaanista on vaalien aikaan tehty rikosilmoituksia, mutta puoleen vuoteen ei ole poliisilta tullut mitään kantaa asiaan. Miksi???? Miksi Helsingin poliisi syrjii??

 3. Asia kannattaa ehdottomasti viedä eteenpäin koska jossain vaiheessa Helsingin poliittinen poliisi joutuu joka tapauksessa vastuuseen rikoksistaan Suomea ja suomalaisuutta vastaan. Todistevuori polpoa vastaan kasvaa.

 4. Kun poliisi antaa viestin että se ei toimi, niin jotkut voivat käsittää asian niin että sitten toimitaan ilman poliisia.

 5. Se on vararallista leikkiä kyn polizei asettuu ajamaan poliittista ideologiaa ha vieläpä voimallisesti.

  Tuo on tulkittava Helsingin polpolta selväkieliseksi viestiksi. Poliisi tai oikeuslaitos ei Helsingissä enää turvaa suomalaisia tai Suomen lakia jos uhri on suomalainen.

  Sen sitten tietää miten siinä käy pitkässä juoksussa kun kansalaisten turvaksi rakennetut järjestelmät kääntyvät kansaa vastaan.

  Onneksi polpo toimii vsin Helsingissä. Muulla Suomella on vielä toivoa.

 6. Voi hyvää päivää hankkikaa elämä.. On täs maailmassa suurempiakin murheita kun julkisuuden henkilöiden höpötykset somessa. Antakaa asian jo olla.

  • Hyppää sinä nyt vain alpakan selkään ja ratsasta sillä Rinkebyhyn sateenkaaria piereskelemään, saatanan suvakkipersenaama.

 7. Poliisi ei tutki mielehäiriöisen sairaan ihmisen toimia, tuo kuuluu psykiatrisen sairaanhoidon piiriin ja pakkohoito on ainut toimenpide. HYKS Psykiatriakeskuksessa saa hyvää hoitoa ja on pois kadulta koska avohoito ei tällaisessa vakavassa tapauksessa käy.

 8. KAIKKI MAIJA VILKKUMAAT ovat pösilöitä, ketään heistä erikseen osoittamatta. Perseen keskipiste on tarkoituksellisesti laaja, jotta kaikki maahantunkeutuneet mutakuonot sinne sopisivat. Loukkaantukoon nyt toisten puolesta ihan kuka tahansa haluaa,

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.