16-vuotias loimaalainen poika kuoli myrkytykseen – Oli nauttinut lääkkeitä ja spray-maalannut itsensä mustaksi

6

16-vuotias Loimaalainen poika kuoli keskiviikkona 27.12. Turun Yliopistollisessa keskussairaalassa oltuaan tehohoidossa viime viikon perjantaista (22.12.). Poika tuotiin TYKSiin ambulanssilla Loimaalaisesta yksityisasunnosta.

Poliisille on selvinnyt, että kuollut poika oli alkuviikosta, tiistai-illalla 19.12., ennen hoitoon joutumistaan viettänyt aikaansa tuttavansa kanssa (24-vuotias Loimaalainen mies) nauttien päihteitä mm. tuttavan autotallissa.

Tiistaina illalla poika oli itse saanut päähänsä erikoisen ajatuksen spayata itsensä mustaksi. Poika oli sitten spray-maalilla maalannut koko vartalonsa mustaksi itse. Tiistain jälkeen poika on viettänyt aikaansa eri tuttavien luona aina perjantaihin asti.

Mainos

16-vuotias nautti tiistai-keskiviikko iltana/yönä alkoholia sekä lääkeaineita, ilmeisesti Panadol Forte 1g -lääkettä. Nautittujen lääkkeiden määrästä ei ole tarkkaa tietoa, mutta määrä on ollut todella runsas, yli päivittäisen raja-arvon.

Torstain jälkeen poika on alkanut voimaan pahoin ja perjantaina kunto heikkeni siihen pisteeseen, että pojan äiti tilasi ambulanssin. Poika vietiin TYKSin yhteispäivystykseen missä hänen kuntonsa melko pian romahti ja hänet siirrettiin teho-osastolle. Poika oli hoidettavana teholla perjantai-illasta keskiviikkoaamuun, jolloin poika kuoli.

Alustava kuolinsyy viittaa myrkytykseen minkä syynä on nautittu lääkeaine, todennäköisesti Panadol. Pojan sisäelimet olivat kärsineet vakavan vaurion, lähinnä maksa. Tässä vaiheessa poliisi jatkaa asian tutkintaa kuolemansyyn selvittämisenä ja varmuus asiaan saadaan erilaisten kokeiden jälkeen. Tuloksen saamiseen voi mennä kuukausia.

Loimaalaista 24-vuotiasta ei tässä vaiheessa epällä mistään rikosesta.

Poliisi ei tiedota tapahtuneesta tämän enempää.

Lähde: Poliisi

Mainos

6 KOMMENTIT

 1. Tuosta voikin hyvin puolestaan syyttää Suomen monikulttuurisuuspolitiikkaa ja kaikkinaista ”toiseuden” palvontaa. Tämä murjaaniksi halunnut viinahuuruissa älynväläyksensä saanut jäpikkä halusi tietenkin olla neekeri. Ja miksipäs ei. Sillä me suomalaiset miehet sen tiedämme paremmin kuin hyvin. Vaikka kuollessaankin tämä miesparka saavutti asiaa sivuavasti saman. Olisi kuitenkin tämänkin nuorukaisen tie ollut TAIVASTA MYÖTEN AUKI suomalaisessa yhteiskunnassa, jossa intialaisittain yhä arkisessa voimassa oleva kastilaitos tietää sitä, että täkäläisenä persjalkaisena rokonarpisena haisunäätänä olet auttamattomasti jo lähtökohtaisesti alimmassa kastissa, jossa tämän aseman nauttijaa saa esteettä potkia kuin tyhjää säilyketölkkiä ja syyttää aivan kaikesta mahdollisesta aina huonosta säästä lähtien suonikohjuihin.
  En halua olla asiaton kuoleman kohdatessa tuota miestä, jonka perisuomailainen ”hyppymiina” oli alkoholi ja sen oikeinkäyttö sekä sen saama euforia Suomen pimeimpänä vuodenaikana. Erona ”kaarnalaiva” -hankkeeseen oli ainoastaan se elämän päättymisen lisäksi se, ettei tuohon ”projektiin” kulunut latiakaan suomalaisten veronmaksajien rahoja. Jos tämä mies olisi ollut musta ja kuollut valkoiseen maaliin…
  Lopun saattekin sitten kuvitella itse…

 2. Kokovartalon maalaus tukkii ihohuokoset, hopealla maalaaminen vie hengen puolessa tunnissa kun elimisto ei enää hengitä ihohuokosten kautta. Pöhölö mikä pöhölö.

 3. Surullinen tarina. Valkoinen poika tosiaan vaikuttaisi hätähuutona halunneen olla musta, jotta saisi nykysuomessa inhimillisen kohtelun ja apua. Väärä ihonväri kun ei tuonut säälipisteitä. Tähän on mielisairas vihermarxilaisuus yhteiskuntamme saattanut.

 4. -Minkälainen 24 vuotias ”mies” antaa ”päihteitä” eli huumaa 16 vuotiaan poikalapsen?

  -Ovat sekakäyttäneet ihan arkena joten ilmeisesti työt tai opiskelut eivät ole olleet rasitteena?

  -”Torstain jälkeen poika on alkanut voimaan pahoin ja perjantaina kunto heikkeni siihen pisteeseen, että pojan äiti tilasi ambulanssin.”

  En tiedä pojan ja äidin asumisjärjestelyjä, enkä tahdo äitiä syyllistää mutta ihmettelemään laittaa se että eikö poikaa ole saatu jo aikaisemmin hoitoon sekakäytön vuoksi, tai edes silloin kun poika on sekaisin ja maalannut itsensä mustaksi, vaan vasta siinä pisteessä kun poika on jo kuolemassa sisäelinvaurioihin?

  Jotenkin haiskahtaa taas itseään toteuttamaan päästetylle runopojalle…

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.