Huumemiehet murtautuivat asumattomiin omakotitaloihin Varkaudessa

2

Joulun aikaan Varkaudessa murtauduttiin ainakin kahteen omakotitaloon, Kommilassa ja Luttilassa. Kummassakaan talossa ei asuta tällä hetkellä, mahdollisesti murtoja saattaa olla enemmänkin, koska kohteet on valittu siten että niissä ei asuta.

Luttilan omakotitalon murtautujat jäivät kiinni anastetun omaisuuden kanssa noin 2 km päässä murtopaikalta. Joulupäivänä n klo 17.00 poliisipartio otti murtomiehet kiinni epäiltynä törkeästä rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta jne.

Heidän käytössään ollut henkilöauto vietiin poliisiasemalle. Tapaninpäivän aamuna murron kohteeksi joutuneen talon asukkaat havaitsivat, että heidän taloon oli murtauduttu ja ilmoittivat asiasta hätäkeskukseen.

Poliisin selvitessä asiaa ilmeni, että omakotitalosta anastetut tavarat olivat poliisiasemalla olevassa henkilöautossa ja tekijät olivat valmiiksi putkassa. Anastettu omaisuus luovutettiin takaisin omistajilleen.

Pidätettyinä olleiden pieksämäkeläisen miehen ja naisen osuutta muihin tyhjillään olevien omakotitalojen murtoihin Varkaudessa ja Pieksämäellä joulun aikoihin tutkitaan vielä.

Lähde: Poliisi

2 KOMMENTIT

  1. Noille paskakasoille olisi yksi hyvä keino mutta en viitsi sanoa koska väkivalta on aina huono juttu. Suomen nykyisen hallituksen toimet alkavat näkyä ja lisää seuraa. Toivoisin että joku näitä päätöksiä tekeviä joutuisi tämän tapaisen ullatuksen kohteeksi, vaikkapa kesämökki paskana kun lähtee pitkille kesälomille. Kyllähän yksi kokoomuksen, (entinen demari) työttömien vihaaja saisi tuntea mitä seuraa kun köyhiltä viedään loputkin ihmisarvosta.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.