Laura Huhtasaaren talon ikkunoita rikottu – Perheen lomamatkan aikana

Perussuomalaiset kertovat Facebookissa lyhkäsesti asiasta:

”Ikäviä uutisia kerrottavana. Laura Huhtasaaren ikkunoita on rikottu perheen joululoman aikana. Rikosilmoitus on tietysti tehty.

Tällainen ei kuulu demokraattisiin vaaleihin eikä vapaaseen suomalaiseen yhteiskuntaan. Lauraa ei pelotella vaan vaalit vedetään loppuun asti.”

26 thoughts on “Laura Huhtasaaren talon ikkunoita rikottu – Perheen lomamatkan aikana

  • 29.12.2017 at 19:24
    Permalink

    ”Mainos” Laura Huhtasaaren (Pers.) tapauksessa. Vaikkapa J.K. Paasikiven (1870-1956) ”inkarnaation” kohdalla ylioppilas Pekka Haaviston (Vihr.) valtamedian parku ja ”äärioikeiston” homofobinen terrori-isku.
    Ed. kommentoija voi sulkeutua jihadistien suojeluun, sillä sekään ei ”jatka” kaulaa tuumaakaan.

    Reply
  • 29.12.2017 at 19:32
    Permalink

    Vittu mitä kusipäitä, Lauran kannatus vaan lisääntyy mikä on oikein.

    Reply
    • 29.12.2017 at 22:37
      Permalink

      Laurassa on karismaa.. jumalauta…ja antaa uskoa parempaan huomiseen.
      Suvakit suksikoon vittuun… Niinistöineen.

      Reply
  • 29.12.2017 at 19:33
    Permalink

    Antifanttisuvakkifemakkovihervassarisaastat asialla. Ääni Lauralle!

    Reply
  • 29.12.2017 at 20:41
    Permalink

    Antifa asialla. Myssyjen takana piilottelijoiden kasvavaa pahantekoa poliisin erityisessä suojeluksessa. Koska, eiväthän he ole ”järjestäytyneitä”… Saksassakin sadat poliisit kokivat hiljan näiden järjestäytymättömien ”kullannuppujen” tuhdin halauksen. Ymmärrän rivipoliisin turhautumisen poliisihallituksen typeryyteen leväperäisyydessään.
    Porukkaa kiinni niin paljon kuin maijaan mahtuu, rekisteröinti ja kotiin soitto noudosta. Kyllä äiti ja isä pitävät huolen ojennuksesta. Miettivät ehkä toisen kerran mennäkö mukaan tällä kertaa.

    Reply
    • 30.12.2017 at 11:01
      Permalink

      Samaa mieltä Pekka Koivumäen kanssa. Todennäkoisesti tekijät ovat noita ”trendikkäitä” äärivasemmiston kannattajia. Jos noiden varaan pitäisi rakentaa koko Suomen hyvinvointi, ei tällä kansakunnalla olisi tulevaisuutta.

      Reply
  • 29.12.2017 at 22:04
    Permalink

    Toivottavasti järki (ja laura) voittais tässä maassamme.

    Reply
  • 29.12.2017 at 22:22
    Permalink

    Sauli Niinistö voi turvautua enää vain vaalivilpiin ,ja oikeusministeri Häkkäsen ( kokoomus) valitsemiin vaalilautakuntiin,jotka laskevat Presidentin vaaleissa annetut äänet.
    Täytynee varmaan pyytää kv.puolueettomat vaalitarkkailijat paikalle ensi helmikuussa.
    Uskomatonta …ja mielenkiintoista.
    Ja muidtakaa hyvät suomalaiset..ääni Lauralle on ääni isän ja äidinmaalle.

    Reply
  • 30.12.2017 at 07:08
    Permalink

    Niinistön kannattajat ja kookoomus häiriköt riehuneet vartiaisen työttömistä annettujen lausuntojen kiimassa.Nyt kokoomus lahtarit ovat voimissaan kun KOKOOMUS vaikuttaja, vartiaisen äänellä saaneet lyötyä työttömät sinne alimpaan roskasakkiin.

    Reply
  • 30.12.2017 at 10:57
    Permalink

    Jokainen @persut on minusta legitiimi hyökkäyksen kohde. Huhtasaari ei ole mikään poikkeus! Toivottavasti ensi kerralla lentää polttopullo tai käsikranaatti kiven sijasta Huhtasaaren asuntoon!

    Reply
  • 30.12.2017 at 11:57
    Permalink

    Olavi, nyt ylitit rajan ja pahasti. En ole aiemmin kommentoinut tänne, enkä esim. MV-lehteen kertaakaan, eikä minulla ole kylläkään edes siihen vaadittua facebook-tiliä. Olen pitkäaikainen lukija näissä kaikissa vaihtoehtomedioissa. Sinusta pitäisi tehdä rikosilmoitus, sillä jos vihapuheista kerran rangaistaan, niin sen rangaistavuuden rajan tuo kirjoituksesi ylittää ja helposti. Syyllistyit myös kansan kiihoittamiseen ja rikokseen yllyttämiseen. Häpeä jos osaat.

    Reply
    • 30.12.2017 at 13:23
      Permalink

      Tuollaisesta pitäisi tehdä rikosilmoitus, ja siihen on kaikki syyt ”vappunaamarin” kirjoituksessa, mutta… kun tuo huomioh*ora nimenomaan haluaa julkisuutta, oli se sitten hyvää tai huonoa, ja kun se ei kykene kuin jälkimmäiseen.

      Reply
    • 31.12.2017 at 11:45
      Permalink

      Patriootti Mikkelistä: Perussuomalaiset eivät ole mikään kansanryhmä, vaan loiseläjiä ja fasismin ihailijoita! Heitä ei mikään laki suojele ja hyvä niin. Tervemenoa tekemään rikosilmoitusta minusta, ei se mihinkään tule johtamaan. Jos jätät rikosilmoituksen Turun poliisilaitokselle, niin muista kertoa minulta samalla terveisiä esim. komisario Kukkolle, ollaan hyviä kavereita jo vuosikymmenten takaa.

      Reply
      • 31.12.2017 at 14:47
        Permalink

        Kuule ole huoleti Olavi, sillä käytinkin ”pitäisi”-sanaa juuri siitä syystä kun en kuulu siihen joukkoon, joka yleensäkään pyytää poliisilta apua. Voin kyllä tulla syöttämään sinulle lääkkeesi ja tulla katsomaan, että anaalitappisi on istutettu sinuun oikeassa kulmassa.

        Reply
  • 30.12.2017 at 14:43
    Permalink

    Antifan uusnatsit taas ilmeisesti liikkeellä.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.