Tossavainen: Mukasuvaitseva mielivalta ylitti kipukynnyksen

4

Jos rajoilla ei ole vartiointia, se siirtyy kauppakeskuksiin, lentokentille, rautatieasemille, kouluihin, urheilukilpailuihin, kulttuuritapahtumiin ja kaduille. Kaikkialle. Sen seurauksena elämme nyt ja tulevina vuosina aiempaa turvattomammassa, mukasuvaitsevassa yhteiskunnassa.

Tuotakin toimintaa ohjastavat punavihreät sille myötämielisen median tuella. He määräävät mikä kussakin asiassa on oikein, mikä väärin. Muiden on toimittava heidän tahtonsa mukaisesti, vaikka se johtaisi ojasta allikkoon.

“Todellisuuden kuvaamisen, lähdeaineiston luotettavan käyttämisen tilalle oli tullut agendajournalismi, jossa toimittaja vaikeni oman maailmankatsomuksensa tai poliittisen ideologiansa kanssa ristiriitaisista asioista. Valtamedian päätoimittajat vaativat vaihtoehtomedioilta tarkkuutta, vastuuta ja tasapuolisuutta, mutta eivät edellytä sitä omassa toiminnassa.”

Näin kirjoitti aikoinaan fiktiivistä tekstiä kirjailija Ilkka Remes. Ikävä kyllä, se on nyt arjen todellisuutta.

Tuore uutinen nimittäin kertoo, että turkulainen kirjastovirkailija oli omavaltaisesti poistanut Henry Laasasen kirjan kokoelmasta, vaikka se oli hyvässä kunnossa ja sitä lainattiin paljon. Kirjan nimi on “Naisten seksuaalinen valta”. Työntekijä toteaa, kuinka kirja ei mennyt edes myyntikärryyn, vaan suoraan rouhimoon. Hän kertoo toimineensa kansanvalistajana.

Tuollaisesta punavihreästä fasismista tulee mieleen natsi-Saksa, jossa kirjaroviot olivat tuttu ilmiö.

Stockmannin työntekijät esiintyivät tiernapoikina. Yhden henkilön kasvot oli värjätty tummiksi. Se ei sopinut alkuunkaan mukasuvaitseville. Kauppa ja sen työntekijät joutuivat raivokkaan hyökkäyksen kohteeksi. Siitä säikähtäneenä Stockmann tiedotti, että “epäonnistuimme ja pyydämme anteeksi. Tarkoituksenamme ei ollut loukata ketään. Meillä on ohjeistus sosiaaliseen mediaan sisältöä tuottaville työntekijöillemme, mutta tässä harkintakykymme petti.”

Tiernapoikien esiintyminen on suomalaista kulttuuriperintöä. Siinä esiintyviä on maskeerattu esitykseen sopiviksi. Aivan kuten “oikeassakin” teatterissa on ollut tapana vuosisatojen ajan. Se ei kuitenkaan enää ole sopivaa ja siitäkin päättää pieni, mutta äänekäs vähemmistö punavihreän median tuella.

Punavihreään mellastukseen on kyllästytty, ja Euroopassa heräillään arjen todellisuuteen. Viimeksi Itävallassa.

Näyttää siltä, että myös Suomessa kansan hiljainen enemmistö on heräämässä. Käänne parempaan on nyt näköpiirissä.

…….

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saa uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

4 KOMMENTIT

  1. Tossa tiernapoikahommassa onkin ehkä vaan kyse siitä, että neekeriä ei saisi esittää, koska neekeri on saastainen ja älykkyydeltään alhainen ihmislajike ja tätä ei siis haluta nähdä näytelmässä.

  2. Yllä oleva rasistinen kommentti on ahdasmielisyyttä pahimmillaan ja ruokkii vihervasemmiston yltiösuvaitsevaisuutta. Maailmaa kiertäneenä ei voi ihonväriä syyllistää yksilön käytökseen vaan syyt kansallisuuksien erilaisiin käytöstapoihin on heidän kulttuurissaan ja johtajissaan jotka kasvuympäristön on luonut. Satoja vuosia jatkunut kansakunnan ryöstö ja riisto & väkivalta (lue globalismi) ei voi olla jättämättä jälkiä.. katsotaanpa Suomea muutaman sukupolven kuluttua kun tätä kulttuurimme alasajoa jatkuu tarpeeksi kauan.. kun näitä globalistimoukkia jo nytkin on ihan riittämiin.

  3. Parasta olisi saattaa some kohun aloittaja/t julkisuuteen ja kertoa hänelle/heille, ”Tämä on meidän kultuuria, jos ei mielytä, voitte poistua maasta.” Maassa maan tavalla tai maasta pois.
    Suvakeille voisi myös opastaa järjen käyttöä (jos mahdollista) ja kertoa heillekin tuon edellisen.
    Toki he vetoavat multikutuurisuuteen, mutta se EI tarkoita, että meidän kantasuomalaisten tulisi muuttaa kultuurimme vaan maahan muuttajat hyväksyvät meidän kultuurin ja me hyväksymme heidän kultuurinsa, mikäli se on hyvien tapojen ja lainsäädännön mukaista. Ja he eivät tuputa omaa kultuuriaan meille vaan harjoittavat sitä omissa oloissaan.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.