Pistoshoitoja tehdään 50 kertaa enemmän kuin viisi vuotta sitten (video)

5
Cityklinikan mukaan kansainvälinen botox- ja täyteainehoitotrendi näkyy myös Pohjolassa. Tilastojen mukaan suomalaiset ovat suorastaan hurahtaneet pistoshoitoihin. Myös rintaimplantointeja tehdään 200 % enemmän kuin vuonna 2012.
 • Esteettisiä pistoshoitoja vuonna 2017 tehtiin noin 3000 % enemmän kuin viisi vuotta sitten.
 • Ns. Instagram-huulia vuonna 2017 tavoitteli entistä useampi 18–25-vuotias nainen. Huultentäyttöjä tehtiin noin 2,5 kertaa enemmän kuin edellisvuonna.
 • Mesoterapia- ja PRP-hoidot ovat tulleet uudelleen muotiin muutaman vuoden suvantokauden jälkeen.
 • Myös mesolankojen maailmanlaajuinen suosio rantautui vuoden 2017 aikana Suomeen. Toimenpiteitä tehdään moninkertainen määrä verrattuna aiempiin vuosiin.
 • Suomalaismiehet käyvät vielä varsin arasti esteettisissä pistoshoidoissa. Joka viidestoista Cityklinikan pistoshoitoasiakas on mies. Pistoshoidoissa käyvien miesten määrä kasvaa noin 10 prosentin vuosivauhtia.

Plastiikkakirurgian trendit

 • Rasvaimu on ollut jo vuosien ajan Cityklinikan suosituin kirurginen toimenpide. Rasvaimujen määrä on viiden viimeisen vuoden aikana noussut 37 %. Vuonna 2017 suurin osa rasvaimuista tehtiin vesisuihkuavusteisesti.
 • Toiseksi suosituin kirurginen toimenpide vuonna 2017 oliyläluomileikkaus. Yläluomileikkauksia vuonna 2017 tehtiin yli neljä kertaa enemmän kuin viisi vuotta sitten. Tyypillinen silmäluomileikkausasiakas on keski-ikäinen nainen, joka on harkinnut leikkausta useita vuosia. Miehiä on noin neljännes leikkauspotilaista.
 • Kolmanneksi suosituin kirurginen toimenpide vuonna 2017 oli rintojen suurennusleikkaus.

Nousevia toimenpiteitä

Vuonna 2017 Cityklinikalla on näkynyt pieniä viitteitä seuraavien toimenpiteiden yleistymisestä:

Lähde ja kuva: Cityklinikka

5 KOMMENTIT

 1. HOH-HOIJAA!
  Sinä päivänä kun suomalaiset miehet alkavat laukkaamaan kyseisissä hienoke -laitoksissa. Suomi on kuollut!

 2. Tolla oli jo töröhuulet tullessa ja nyt se näyttää ihan Donald Trumpilta. Ja kun katsoo julkkisten kuvia vanhoina niin niiden naamat näyttää kun pesäpallomailoilla hakatuilta. Ne on kornin näkösiä.

  Onneksi minä pidän luomusta. Niin kasvojen kuin muunkin vartalon osalta.

 3. Ja sitten itketään ja nillitetään iltapäivälehtien ja juorulehtien sivuilla pieleen mennyttä ”kauneus operaatiota”Ja somekansa on kauhuissaan myötä mielisissä kommenteissa ja vaaditaan yhteiskuntaa kustantamaan nämä hirviö leikkaukset.

 4. Suomi on kuollut jo nyt, suomalaiset miehet on naistensa toimesta kastroitu, Mustaa makkaraa halutaan ja myös turpaan. Vai antaako gangbang enemmän kiksiä? Mutta on se hienoa.

  • Silmänympärysvoidetta käyttävä ja joogaava, suvaitseva ja ympäristötietoinen cuckoldi katsos toivoo itsekin saavansa mustaa patukkaa tai käyrää sapelia siinä sivussa.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.