Tulli paljasti ennätyssuuren kokaiinin salakuljetuksen Torniossa

Tulli paljasti marraskuussa 2017 törkeän huumausainerikoksen. Ruotsista Tornion kautta Suomeen saapuneen henkilön matkatavaroista löydettiin tullitarkastuksessa 620 grammaa kokaiinia. Salakuljettaja oli liikkeellä julkisilla kulkuvälineillä.

Kyseessä on kautta aikojen suurin Tullin tekemä kokaiinitakavarikko Pohjois-Suomen maarajojen liikenteessä. Esitutkinnan perusteella huumausaine-erä oli todennäköisesti tarkoitettu Pohjois-Suomen markkinoille, ja sen arvo katukaupassa olisi ollut yli 60 000 euroa. Takavarikoidusta erästä olisi saanut yli 3 000 käyttöannosta.

Tapauksen tutkinnassa on ollut vangittuna yksi henkilö, ja asiaa on tutkittu törkeänä huumausainerikoksena. Asia siirtyy Lapin syyttäjänvirastoon syyteharkintaan lähiaikoina.

Lähde: Tulli

One thought on “Tulli paljasti ennätyssuuren kokaiinin salakuljetuksen Torniossa

  • 29.12.2017 at 19:35
    Permalink

    Kaksinaismoralismia nykyisessä Suomessa. Eikö se ”hollitupa” olekaan hollitupa. Ai, niin. Kokaiinibisnes ei olekaan EU:n käsissä.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.