Venäjä voisi pyydettäessä isännöidä Yhdysvaltojen ja Pohjois-Korean neuvotteluita

Uutistoimisto RIA kertoo Venäjän ulkoministeriön edustajan sanoneen tänään, että Venäjä voisi toimia isäntänä Yhdysvaltojen ja Pohjois-Korean välisissä neuvotteluissa, mikäli heiltä sellaista pyydettäisiin.

– Olemme avoimia yhteydenotoille ja valmiita tarjoamaan paikan neuvotteluille, jos sellainen on tarpeen, sanoi Oleg Burmistrov.

– Olemme myös valmiit ottamaan osaa näihin tapaamisiin, jos meidät kutsutaan, Burmistrov jatkoi.

Lähde: Reuters

2 thoughts on “Venäjä voisi pyydettäessä isännöidä Yhdysvaltojen ja Pohjois-Korean neuvotteluita

  • 29.12.2017 at 19:32
    Permalink

    Luulenpa ettei ole mitään neuvottelemista. Pohjois-Korea (Kim) ei tokikaan aio särkeä ”demokratiansa” kantavia seiniä. Mitä taas tulee Yhdysvaltoihin. On aivan yhdentekevää millä tuulella kommunistinen diktatuurimaa on nyt ja tulevaisuudessa. Se ei lakkaa jurnuttamasta ja aika tekee tehtävänsä tuon hirmuvaltion (kansalaisilleen) kohdalla kuten meidän jokaisen. Mätä rakennus romahtaa kun vain jaksaa odottaa.

    Reply
  • 30.12.2017 at 07:38
    Permalink

    On tosiasia että ydinaseet leviävät sitä mukaan kun tekniikka kehittyy ja nuo entisiet ydinase supervallat ovat todella suuressa vaarassa joutua ydiniskujen kostojen kohteiksi. Siitä voi kehkeytyä äkkiä suurydinsota ja maailman palo joka hakee vertaistaan historiassa. Jopa Euroopan toisen maailmasodan liittoutuneiden kosto pommitukset Saksaan ja Japaniin ovat lastenleikkiä sen rinnalla.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.