Nainen hukkui heikkoihin jäihin Toholammilla

Toholammilla Sievintiellä Maitokolmion kohdalla on aamun aikana etsitty Lestijokeen pudonnutta henkilöä. Viranomaiset saivat asiasta hälytyksen kello 06.35 aikaan, kun paikalta oli kuultu avunhuutoja.

Paikalle ensimmäisenä mennyt pelastuslaitoksen yksikkö totesi jäällä jalanjäljet, jotka johtivat sulaan avantoon. Pelastuslaitoksen sukeltajat suorittivat etsintää avannon läheisyydestä, kunnes noin kello 11 aikaan he löysivät paikalta hukkuneena noin 30- vuotiaan paikkakuntalaisen naishenkilön. Poliisi jatkaa asian selvittämistä kuolemansyyn tutkintana.

Poliisi kehottaa välttämään jäillä liikkumista, koska jäät ovat paikoin hyvin heikkoja ja ohuita talven vähäisten pakkasten, jään päälle sataneen lumen sekä vesisateiden vuoksi.

Lähde: Poliisi

One thought on “Nainen hukkui heikkoihin jäihin Toholammilla

  • 1.1.2018 at 20:25
    Permalink

    Turhaakin turhempi kuolema. Vain suomalainen menee jäälle kuin etelämaalainen, vaikka pakkasista ei ole ollut tietoakaan. Ja muutama kovempi pakkasyö ei sohjojäätä koveta teräsjääksi, sillä viimeksi mainittu on aivan oma ”rotunsa”.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.