Kuparikaidetta varastettiin Helsingissä – Epäillyt potkivat Kuntatalon kaiteita irti

31.12.2017 kello 00:20 aikaan hätäkeskus antoi poliisille tehtäväksi mennä Toinen linja 14 osoitteeseen, jossa ilmoituksen mukaan kaksi tummiin pukeutunutta ja yksi punatakkinen potkivat Kuntatalon portaiden kuparikaiteita irti, ja kantavat niitä vähän matkan päähän pensaikkoon piiloon.

Poliisi tavoitti kadun toiselta puolelta punatakkisen naisen ja muutamien metrien päässä taloyhtiön pihalta, pensaiden takaa, kaksi tummissa takeissa ollutta miestä.

Kolme henkilöä otettiin kiinni, ja heitä epäillään varkaudesta.

Lähde: Poliisi

4 thoughts on “Kuparikaidetta varastettiin Helsingissä – Epäillyt potkivat Kuntatalon kaiteita irti

  • 31.12.2017 at 10:22
    Permalink

    Punaviheranarkistit taas tekemässä hämärähommiaan.

    Reply
  • 31.12.2017 at 10:47
    Permalink

    Heh, alkaa vissiin anarkisteilta rahat loppua kun kaidekkin pitää rmuna myydä. Toisaalta, valtiohallinto voisi vähän höristää korviaan sillä yhteiskunnassa on muutamia asioita jotka indikoivat kansan pahoinvointia. Yksi on maksuvälinepetokset, toinen bensavarkaudet. Ja kun on oikein huono tilanne, niin kupari aletaan varastaa.

    Reply
  • 31.12.2017 at 11:47
    Permalink

    Oivaa putkipommi ainetta, on helppo työstää. Varokaahan uudenvuoden yönä isompi tapahtumia. Tai sitten nälkää ja kurjuutta pakenevia schengen rosvoja jotka koittavat vain asaita hieman ylimääräistä. Hienoa että helsingissä tapahtuu kaikkea jännää, pistää siellä asuvien elämän aivan uudenlaisten haasteiden eteen.

    Reply
  • 31.12.2017 at 17:35
    Permalink

    Miten olisi vaihtaa nämä kaiteet puisiksi tai joksikin arvottomaksi metalliksi. Koskapa tänne on kutsuttu ”Maailma kylään” ei täällä mikään vähänkään rahaksi muutettava materiaali säily. Lisäksi on aivan turhaa ”rikkaiden” kuntien ja kaupunkien trossata rikkauksillaan ja näyttävyydellään, koska siitä ei ole mitään hyötyä kenellekään – tarkoitan siis kanta-suomalaisille – kunniakansalaisille voitaisiin tuollakin rahalla saada jotain poisheitettävää ja poltettavaa.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.