Mikä kiinnosti – vuoden 2017 Top 10 uutiset

0

Listasimme tammikuun alusta joulukuun loppuun kymmenen luetuinta uutista sivustolamme. Mikä ihmisiä kiinnosti eniten?

10/10

Marjaana Toiviaisen sekoilut kiinnostivat ennen neidin katoamista julkisuudesta sen verran kansaa, että Marjaana nousi top kympissä sijalle 10.

Marjaana Toiviainen haluaa kesälomarahasi pakolaisleirille

9/10

Pakolaisasiat kiinostivat ihmisiä sen verran, että riehumisvideo nousi sijalle 9.

Ulkomaalaistaustaiset riehuivat Rautatientorilla – Tilanne oli kaaottinen (Video)

8/10

Vaunula Oy:n erittäin kyseenalainen toimintatapa pienyrittäjiä kohtaan kiinnosti kahdeksannen sijan verran. Kuukaudet vierivät uutisesta ja päivityksenä uutiseen sen verran, että haastattelussa ollut Roope joutui lopulta perääntymään ja ajamaan firmansa konkurssiin.

Vaunula Oy sai pienyrittäjän polvilleen takavarikolla – Eikä ole ainoa tapaus

7/10

Sijalle seitsemän nousi myymälän turvamiehen paljastus testerimeikeistä. Tämä uutinen herättikin erittäin paljon keskustelua naisten keskuudessa ja uutista luetaan edelleenkin ahkerasti.

Nainen oletko koskaan tullut ajatelleeksi tätä kaupassa?

6/10

Sijan kuusi nappasi golffari joka mätkäisi kentällä hanhelta pään irti ja kuvasi tapauksen videolle. Video herätti todella suurta raivoa ihmisissä ja golffari joutuikin toden teolla puolustelemaan tekoaan. Useiden uutisten siivittämänä tilanne oli sekava, eikä lopullista selvyyttä saatu, oliko lyöti tahallinen, vai loputtiko golffari haavoittuneen hanhen.

Katso kohuttu golfarin hanhenmestausvideo täältä! (K18, ei herkille)

5/10

Viidenneksi kiri uutinen pakolaisten salakuljetuksesta lentokoneella Suomeen. Moni on ihmetelyt kuinka Suomeen tilastojen valossa 2016 tuli noin 30t turvapaikanhakijaa, mutta silti joka ikinen tori, ostari, kauppa ja lähes jokainen paikka on nykypäivänä täynnä ulkomaalaisia. Pitääkö tieto 30t uudesta tulijasta paikkaansa, vai onko suomeen tullut/ tuotu tilastojen ulkopuolella ihmisiä?

Totta vai tarua, outo silminnäkijähavainto Lappeenrannan lentokentältä

4/10

Neljänneksi kiri maajussi jolla hermot paloivat Eu:hun lopullisesti. ”haista Eu pitkä v.ttu”

Maajussilla mennyt hermot EU:hun lue huvittava myynti-ilmoitus traktorista: ”Haista sinä Eu pitkä vit.. ”

3/10

Kuten odottaa saattaa julkimot kiinnostavat lukijoita aina, kuten myös suosikkiräppärin törkyviestit teinitytölle. Räppäri pääsi viesteineen sijalle kolme.

33-vuotias suosikkiräppäri lähetti törkeitä seksiviestejä alaikäisille faneilleen

2/10

Anne Berner, tämä mustaksi enkeliksikin titeerattu Sipilän nimittämä Sveitsin vahvistus. Aina lukijoita ja palaute aina samaa. Anne suoraan sijalle kaksi ehdotuksineen.

Hallitus poistaa 98-oktaanisen bensiinin myynnistä – miten käy vanhojen harrasteautojen?

1/10

Ykkössijan vie nainen, jolla ei mennyt pokaukset ihan putkeen. Tämä loppujen lopuksi hauska, mutta turhaakin turhempi uutinen oli vuoden 2017 luetuin.

Suomessa kuvattu gold digger -video osuu heti kultasuoneen – Katso!

Nykysuomi kiittää vuodesta 2017 ja lupaa entistä kovempia paljastuksia vuodelle 2018.

Kiitos teille, toivottaa

Nykysuomi tiimi

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.