Ruotsissa uuden vuoden juhlinta kaoottista

20

Ruotsissa poliisi on kertonut Aftonbladetille useiden kaupungin tapahtumista, raketteja on ammuttu jopa asuntoihin.

Raketteja on ammuttu ohikulkevia ihmisiä päin. Autoihin on yritetty työntää pommeja ja poliisikin on joutunut raketti-iskujen kohteeksi.

Södertäljessä pikkupojat räjäyttivät raketin asunnon sisällä. Poikien vammoista ei ole tietoa.

Ohiajavia junia on ammuttu raketeilla ja toistaiseksi pidätettyjä on muutamia ja paikaltapoistettuja enemmän.

Landskronassa raketteja on ammuttu rappukäytäviin ja ohikulkijoita päin.

Lundissa ja Helsingborgissa on myös ammuttu ohikulkijoita ja autoja.

Växjöllä ja Kristianstadissa raketteja on ammuttu liiketiloihin, iskut ovat aiheuttaneet palohälyytyksiä.

Viimekin vuonna Ruotsissa uudenvuoden vietto torilla muistutti enemmän sota-aluetta, kun juhlapaikkaa. Video uudelta vuodelta 2016:

Lähde: Aftonbladet

(Artikkelikuva vuoden 2016-2017 taitteesta)

20 KOMMENTIT

 1. Monikulttuurisuus on saapunut. Tätä on haluttu ja sen eteen kantaväestö on raatanut itsensä henkihieveriin. Nyt on aika nauttia työn hedelmistä -toivottavasti maistuu hyvältä sillä paluuta entiseen ei ruåtsin tapauksessa enää ole. Ei koskaan.

 2. Värivirheelliset sielä vain toteuttavat itseään ja kulttuuriaan. Ei siinä sen kummempaa. Kun ruotsalaiset ovat ne vaivoikseen maahan päästäneet, niin nyt niiden outoja ja vastemielisiäkin tapoja pitää ymmärtää. Jo kolme vuotta sitten oli hirveä älämölö siitä että kaikkien ruotsalaisten pitäisi opetella koraania etteivät vahingossakaan loukkaa hiekkaneekeriä. Onneksi osa sentään nauroi.

 3. Ruotsi on menetetty maa surullista että on nostettu kädet pystyyn näiden muslimien edessä tämä suvaitsevaisuus ajaa täällä niinkuin ympäri eurooppaa maamme ja kulttuurimme kaaokseen sota lähi-idästä vain siirtyy tänne euroopan mantereelle kun on niin onnettomat päättäjät maidemme hallituksissa täysin munatonta porukkaa sota tästä seuraa ja kun nämä islamin uskoiset vielä tätä itsekin suoraan toitottaa että yksikään kaupunki ei säily niin tuntuu aivan käsittämättömältä että tämän kaiken annetaan tapahtua ja näille vielä maksetaan tästä ja omia kansalaisia syyllistetään siitä että he haluavat puollustaa omia maitaan tätä nyky politiikkaa mitä ruotsissa ja suomessakin hallituksiemme toimesta ajetaan ei kertakaikkiaan voi käsittää.

 4. Tukholmasta, kyllä ja meille se on kurkistus tulevaisuuteen. Voimme jo sielun silmin nähdä Hkin kadut vastaavanlaisen sekasorron vallassa. Tumma-Timojen kasvuvauhti pyörähtää pienoiseen nousuun,
  kun ensimmäiset 30.000 partasuuta pariutuu Suomineitojen kanssa perheenlisäyksen merkeissä.

 5. Arabien, lähi-itäläisten, negridien geeneihin on sisäänrakennettu luontainen tuhomisen vimma. Siksi kehitys maat ja lähi-itä eivät tule ikään nousemaan sivistysvaltioiksi. Sotien jälkeen, länsimaisin voimin uudelleen rakennetut Infrastruktuuri tuhotaan varsin nopeasti uusissa uskonsodissa.

 6. Ei sitten kukaan täälläkään huomaa ,että ruotsi jo nyt toimittaa koko ajan Suomeen,sikäläistä ähkämipullaa, josta itse noukkii mahd.rusinat,siis ne,mitä Saksan Merkkeliltä jää huomaamatta.

  Itseasiassa kaikki tämä johtuu ja on EUn komission aikaansaama kaaos,jonka taustalla ajellaan tiettyjä lakeja tulevan liittovaltion jäsenmaiden kansalliseen lainsäädäntöön
  Juuri tätä ,kummityttönsä nainut nyk presidentti mme,Sauli Niinistö ,kannattaa.
  Miettikää tuota..aivan,ja vaikka huviksenne.

 7. Ei taida perus Borjejä, Hookaneita tai Lisoja olla tuossa kulttuurikirjossa.. ainoastaan heitä on sinisissä asuissa ja ajavat autoilla joissa lukee Polis. Onnistunutta?

 8. Anna apinalle sinko ja jälki on sitten tälläistä. Ruotsalaiset ovat kermaperseitä. Jos ammutaan kohti raketilla tai heitetään pommilla niin varmistin pois ja tasajyvällä lähtee kumiluoti. Miksi Svedut konttaavat näiden apinoiden edessä?

  • Niin ja lupa toimia. Se lupa ei tosin ole kantaväestön takana vaan täysin vieraissa käsissä ruåtsin rajojen ulkopuolella.

  • Johtunee kahdesta (((kansanryhmästä))) jotka taistelevat maan herruudesta. Kantabörjet on syrjäytetty jo aikoja sitten -maksajan rooli on ainut mihin vielä kelpuutetaan valkoinen ruåtsalainen.

 9. Kataisen ja kumppanien suunnitelma etenee juuri niin kuin ovat halunneet. Muutaman vuoden päästä Eurooppa on valmis sisällisotaan ja he saavat vietyä agendansa loppuun.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.