Näkökulma: Aamulehti feministien ja vihervasemmiston asialla – Katso kuvat

6

Olen aiemminkin kirjoittanut Aamulehdestä, tuosta Pirkanmaan kestovitsauksesta, josta emme tunnu pääsevän eroon. Valitettavasti julkaisun linja käy koko ajan härskimmäksi, joten on aika ottaa esille viimeisimmät rimanalitukset.

Aamulehdessä puolueeton journalismi loistaa poissaolollaan. Lehti edustaa sumeilematta ja häpeilemättä vihervasemmistolaista, kulttuurimarxistista ja feminististä linjaa. Brexitistä ja Trumpista saadaan itkupotkuraivareita vieläkin säännöllisesti. Edes näyttelijä Matt Damonia ei pystytä haastattelemaan viihdesivuille niin, etteikö mukaan sotkettaisi politiikkaa ja mollattaisi Trumpia. Lähestymiskulmaksi on otettu vanha tuttu ”Miten selitän tämän lapsille” -virsi.

Perussuomalaiset poliitikot saavat aina Aamulehdeltä täyslaidallisen. Vihervasemmistolaisia ja feministisiä poliitikkoja suitsutetaan, vaikka ei olisi aihettakaan, ja heidän toilailuistaan vaietaan, tai käännetään nekin joko saavutuksiksi tai persujen syyksi. Teuvo Hakkaraisen äitíkään ei säästynyt Aamulehden ivalta tässä täysin asiattomassa lohkaisussa.

Hiljattain Aamulehti omisti koko B-osan kannen ja ensimmäisen aukeaman feministiselle ruikutukselle siitä, kuinka menneenä vuonna elämäkertoja julkaistiin pääasiassa vain miehistä, kuten Patrik Laine, Pate Mustajärvi tai Timo Jutila. Naistoimittaja listasi jutun yhteydessä yli sata pirkanmaalaista naista, joiden tarina hänen mielestään ansaitsisi tulla kerrotuksi.

Koko listalla ei kuitenkaan ole yhtään sellaista nimeä, joiden ansiot tai tunnettuus yltäisivät lähellekään edellä mainittuja miehiä, joista kirjat on tehty. Listalla on naisia, joista suurin osa kansasta ei ole koskaan kuullutkaan. Jotkut nimet ovat ehkä Tampereella paikallisesti tunnettuja, mutta valtakunnan tason julkkiksia he eivät ole.

Selvä järkikin sen jo sanoo, että jostain tamperelaisesta tiedottajasta tai pirkanmaalaisen pikkukunnan naispuolisesta kunnanjohtajasta ei kannata elämäkertoja tehdä, vaikka heidän elämäntarinansa olisikin kiinnostava. Ostava yleisö ja markkinat määräävät, mitä kannattaa julkaista ja mitä ei. Eipä niistä miespuolisista kunnanjohtajistakaan pahemmin ole kirjoja julkaistu, elämäkertaan tarvitaan enemmän meriittejä myös miehiltä.

Myötähäpeää nostaa vielä se, että artikkelin yhteydessä on oikein vielä kilpailu, jossa lukijat voivat äänestää pirkanmaalaista naista, josta pitäisi tehdä elämäkerta.

Feministien paradoksaalisuus on siinä, että toisaalta he pyrkivät häivyttämään ihmisten sukupuolet muka triviaalina asiana, mutta toisaalta taas käyttävät sitä lyömäaseena ja korostavat sukupuolia aina, kun se sopii heidän agendaansa tai miesvihan levittämiseen.

Aamulehden miesvihan kyllästämältä kiihkofeministiseltä mädätykseltä ei säästynyt perinteinen joulunajan kuvavisakaan. Kun visan aiheena oli ammatit, kuvavisassa oikein erikseen mainittiin, että yksikään ammateista ei Aamulehden syksyisen (lue: sekopäisen) linjauksen mukaisesti ole mies-päätteinen.

Voiko miehiä enää enempää alistaa? Kyllä voi. Odotamme Aamupas.. lehden seuraavaa askelta, jossa se luultavasti kieltäytyy julkaisemasta mitään miehiä koskevia uutisia, ja uutisoi pelkästään naisten asioista.

Nämä kaikki edelliset kuvat on otettu ihan viime aikojen Aamulehdistä. Tässä hieman vanhempi, muutaman viikon takainen kuva, jossa Aamulehti rohkaisee vanhempia kertomaan lapsilleen muunsukupuolisista. Onko tästä seuraava askel se, että vanhempia rohkaistaan kertomaan lapsilleen eläimiinsekaantujista tai raiskaajista?

Kyseessä on kuvateksti jutusta, jonka pääviesti oli se, että pienetkin lapset ovat seksuaalisia olentoja. Ei voi kuin ihmetellä Aamulehden motiiveja julkaista tällaisia juttuja. Huomionarvoisaa on, että tämän jutun on kirjoittanut sama toimittaja, joka itki sitä, että miehistä on enemmän elämäkertoja kuin naisista. Mädätyskerroin huipussaan.

Lisäksi voisi vielä mainita Aamulehden autokoeajot, joissa ei tavallisia autoja näy. Aatteen mukaisesti Aamulehden sivuilla koeajetaan ja ylistetään ainoastaan sähkö- ja hybridiautoja. Puhumattakaan siitä, että maahanmuuttajat, seksuaalivähemmistöt ja feministit saavat kohtuuttoman paljon palstatilaa Aamulehdessä.

Loppuun vielä kuva Aamulehden laadukkasta painojäljestä. Eräänä aamuna ilmestynyt Aamulehti näytti tältä.

Nämä muutamat kuvat ovat vain pintaraapaisu siitä kaikesta roskasta, mitä Aamulehti kansalle päivittäin syöttää. Pahemman luokan aivopesua. Omilla aivoillaan ajattelevan, tervehenkisen ihmisen otsasuoni pullistuu joka kerta, kun erehtyy Aamulehden avaamaan.

Tukeekohan verenpainelääketeollisuus Aamulehteä?

 

6 KOMMENTIT

  1. Itse en ole enään muutamaan vuoteen lukea Aamulehteä, koska sieltä ei löydy uutisia vaan toimittajien mielipiteitä johonkin tapahtumaan. Samoin on Hesarin laita. Onneksi nykyihminen saa tietoa maailman tapahtumista myös muualta.

  2. Ns. Maakuntalehdet ovat täynnä samaa feministi -paskaa ja gender -mädätystä. Puhumattakaan jo iäisyyskysymystä eli monikulttuurisuus sekä rasismi höystettynä luonnollisesti kaiken suomalaisuuden poispuhuminen ja sen väheksyminen lattian rakoon. Lakkautin ennen niin laadukkaan seutukuntani lehden tilauksen hetikohta v. 2015 alkaneen mukamas -”pakolaisvyöryn” jälkeen, koska aivan terveydellisistä syistä en halunnut samaa oksennusta syliini joka aamu. Valitettavan suuri osa ihmisistä on lammaslaumaa, jota voi ajaa surutta ja huoletta jyrkänteeltä alas eksytettynä ja harhaan johdettuna. Saman tein kirkon jäsenyyden osalta Arkkipiispa Kari Mäkisen ”ulostulojen” vuoksi muhamettilaisten makoisuuden takia verrattuna kaikkeen mahdolliseen hyvään jota kaiketi kristinusko pitää sisällään. Oma lukunsa tietenkin oli Helsingin kinkeripiirin ”huikkapiispa” Irja Askolan sakea punakaartilaistaustainen liturgia ryyditettynä päänkatkojien ja homojen lakkaamattomana nuoleskeluna ym. pahennuksen herättämisestä jonkin sortin papin virassaan. Mitä tulee aamupaskaan sikäläiset tilaajat voivat hyvällä syyllä lakkauttaa tilauksen, sillä on aivan turhaa rahoittaa senttiäkään mädättävää toimitustyötä sillä kuten yllä olevasta jutusta kävi jo ilmi minkälaisesta toimituskunnasta kyseinen päivälehti koostuu ja mitä ”arvoja” se ajaa. Nykyinen mediakenttä on marginaaliryhmien käsissä, jotka hanhen maksan valmistusohjeiden mukaisesti pakkosyöttävät sairasta agendaansa, jolla ei eletä päivääkään reaalimaailmassa päätymättä johonkin TV-ohjelmaan itkemään kovaa kohtaloaan sekä maailman epäreiluutta, koska se ei heittänytkään häränpyllyä asianomaisen takia.

  3. Kaikista luontoystävällisin auto on sopivan tehokas, kestävä ja kohtuullisen vanhaksi ajettu bensiiniauto. Kokonais-elinkaaripäästöt ovat vähäisimmät.

  4. Huoli pois. Aamupahoinvointilehti kuolee pois ihan itsestään. Sen talous sakkaa jo nyt erittäin rajusti. En yllättyisi jos joutuu selvitystilaan parin vuoden sisällä.

    Tosin on sekin ihan liian pitkä aika.
    Jokainen voi kohdallaan tehdä valinnan haluaako jouduttaa saattohoitoa. Jos mädätys ei maistu niin lehden voi ja kannattaa jättää sinne tunkiolle mistä se syntyy.

  5. Anni Tolonen on uhriutuja,romantisointi kirjoittaja vihervasemmiston ja feminisyyden juurilta

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.