Poliisi on selvittänyt Porvoossa ja Loviisassa tehdyt kolme ryöstöä

Sunnuntaina 3.12.2017 ryöstettiin Porvoon Kevätkummussa sijaitseva R-kioski. Kioskiin oli tullut nainen, joka uhkasi myyjää veitsellä ja sai saalikseen pienen summan rahaa. Samana iltana ryöstettiin samalla tavalla Porvoossa Aleksanterinkatu 29 osoitteessa sijaitsevassa K-market. Tekijöinä oli nainen ja mies ja kaksikko sai saaliikseen pienen summan rahaa.

Loviisassa ryöstettiin tiistaina 5.12.2017 Keittiömaailma -niminen liike. Nainen oli tullut liikkeeseen ja uhkasi myyjää rautaputken tapaisella esineellä sekä huumeruiskulla. Nainen sai saaliikseen pienen summan rahaa.

Edellä mainittuihin rikoksiin epäiltynä Itä-Uudenmaan käräjäoikeus on poliisin vaatimuksen mukaisesti vanginnut porvoolaisen 20-vuotiaan miehen ja poliisi on pidättänyt kaksi 20-vuotiasta naista. Toinen naisista on vangitun miehen avopuoliso. Päätekijäksi on selvinnyt naisen samanikäinen ystävätär Pohjanmaalta. Epäillyt ovat tunnustaneet teot.

Esitutkinta valmistunee lähiviikkoina ja asia siirtyy syyttäjälle syyteharkintaan.

Lähde: Poliisi

2 thoughts on “Poliisi on selvittänyt Porvoossa ja Loviisassa tehdyt kolme ryöstöä

 • 2.1.2018 at 14:57
  Permalink

  Ihania pikku kullanmuruja, vapaan kasvatuksen hedelmiä! Heissä ja huippuosaajissa on Suomen tulevaisuus!

  Reply
 • 2.1.2018 at 19:20
  Permalink

  Huumeet ovat kiva juttu. Ainakin Kaliforniassa ajatellaan näin. Tulipalonhan voi vertautuvasti sammuttaa sillä, että laitetaan nurkan alle pieni ”vastavalkea”.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *