Ranskan uusivuosi: Yli tuhat autoa poltettiin ja naispoliisi pahoinpideltiin mellakoissa (video)

Sosiaalisessa mediassa ovat levinneet videot, jotka on kuvattu Ranskassa vuodenvaihteessa. Videoilla ihmiset, jotka eivät ulkonäkönsä puolesta näytä syntyperäisiltä ranskalaisilta, muun muaasa riehuvat, huutavat ja kaatavat autoja valtavalla joukolla.

Etnisiltä mellakoilta vaikuttaneita välikohtauksia on raportoitu tapahtuneen ympäri maata, ja jopa yli tuhat autoa on poltettu niiden yhteydessä. Useita poliiseja on pahoinpidelty.

https://twitter.com/NDressing/status/947836181278085120

Eniten huomiota on herättänyt video, jossa näkyy, kuinka väkijoukko pahoinpitelee naispoliisin. Nuoret miehet potkivat ja hakkaavat naispoliisia päähän ja vartaloon, muiden seisoessa vieressä hurraten, kannustaen ja kuvaten tapahtumaa. Tämä tapaus näkyy yllä olevan videon lopussa. Myös naispoliisin kollega loukkaantui pahoin.

Paikallinen poliisipäällikkö Jean-Yves Oses kertoo, että poliisi on joutunut turvautumaan kyynelkaasuun väkivaltaisten yksilöiden hyökättyä poliisin kimppuun. Eräs poliisi hakattiin Pariisin lähiössä, kun hän jäljitti varastettua skootteria.

Jopa Ranskan presidentti Emmanuel Macron otti kantaa asiaan Twitterissä.

”Uudenvuodenyönä työtään tehneiden poliisien kimppuun raukkamaisesti hyökänneet saadaan kiinni ja heitä tullaan rankaisemaan”, Macron twiittasi.

Lähteet: Twitter, Sputnik News

11 thoughts on “Ranskan uusivuosi: Yli tuhat autoa poltettiin ja naispoliisi pahoinpideltiin mellakoissa (video)

  • 2.1.2018 at 18:07
    Permalink

    Tässäpä onnelaa ja paratiisia suvakki -ämmille ja neekerien perseen pussaajille. Eläköön länkkä leuka Havonen ja punikki poliisit.
    Tätä ”ulkomaan herkkuva” on saatava äkkiä tännekin, että voimme jakaa kaikki eurooppalaiset arvot ja luisua paskaviemäreiden arvopohjimmasimmista pohjimmaisiin helvetin esikartanoihin.

    Reply
  • 2.1.2018 at 19:01
    Permalink

    Video ei näy. Johtuuko siitä ettei ole kirjautunut Twitteriin?

    Reply
    • 2.1.2018 at 22:14
      Permalink

      Ei avaudu minunkaan selaimilla, ei edes hänen omilla Twitter sivuilla. Lieneekö jotain uutta videoformaattia (jälleen kerran!) mitä oma tietsikka, liian ”vanha” OS tai selaimet ei enää kykene toistamaan?

      Pakotetaan vaihtamaan OS:ää ja tietsikkaa n. 5 vuoden välein niin bisnes pyörii…

      Reply
  • 2.1.2018 at 19:08
    Permalink

    Poliisi sietääkin saada vähän kurmuutusta niin pistää miettimään kenen puolelle ovat tässä sodassa asettuneet.

    Reply
  • 2.1.2018 at 20:09
    Permalink

    Euroopan tulevaisuus ratkaistaan raudalla ja verellä.

    Reply
  • Pingback: Hyökkäys poliisin kimppuun Pariisissa merkitsee siirtymistä väkivallan uuteen vaiheeseen (VIDEO) – Päivän Pamaus

  • 3.1.2018 at 05:37
    Permalink

    Tuo alkaa olla Euroopassa tulevaisuutta, poliiseja uhrataan monikultturiseeuden poliittisen korrektiuden alttarille. No jos on näin minkäs sille voi. Itse en kyllä menis väliin jos näkisin poliisia pahoinpideltävän, itse ovat ammattinsa valinneet ja uhranneet itsensä, aseet on mutta kotelossa voisi olla muovikuula ase kun sitä ei saa käyttää. Kyllä poliiseja alkaa kuolemaan kunhan karvaranteet ja hiekkaneekrit pääsevät järjestätymään kunnolla. Kokeilevat vain rajojaan ja ovat huomanneet että rasismin pelossa kaikki on sallittua.Noiden kannataisi ottaa polittiikkoja kohteikseen niin saisivat pelon ilmapiirin myös ylemmäs.

    Reply
  • 3.1.2018 at 12:14
    Permalink

    Koska hesari julkaisee jutun? Tuhat autoa poltettu? Suomessa maan siirtäminen paikasta A paikkaan B johtaa tuomioon ja EU:n säädösten rikkomiseen. EU:ssa puuhaavat myös asetusta että Saunan lämmittäminen puilla kiellettäisiin tulevaisuudessa Suomessa.

    Reply
  • 6.1.2018 at 14:27
    Permalink

    Kuulaa kalloon vaan tollasille riehujille.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.