Hierojan epäillään ahdistelleen asiakastaan seksuaalisesti Joensuussa

5

Joensuun poliisi on suorittanut esitutkintaa epäiltyyn seksuaaliseen ahdisteluun liittyen. Asianomistaja, 30-vuotias nainen on tehnyt poliisille ilmoituksen 31.5.2017. Nainen oli kertonut joutuneensa seksuaalisen ahdistelun kohteeksi käydessään hieronnassa muutamaa päivää aiemmin.

Nainen oli kertonut käyneensä hierojalla, jonka luona hän oli käynyt useita kertoja aiemminkin. Tällä kertaa hieronta oli edennyt naisen kuvauksen mukaan niin, että hierojan käytös ja koskettelu oli edennyt intiimiksi.

Poliisi on tutkinut asiaa seksuaalisena ahdisteluna. Rikoksesta epäiltynä on 47-vuotias joensuulainen mies. Hierontatila oli miehen yksityisasunnossa. Mies on kuulustelussa kiistänyt syyllistyneensä seksuaaliseen ahdisteluun ja kertonut oman näkemyksensä siitä, kuinka edellä kuvattu hierontakerta on edennyt.

Tapauksen esitutkinta on valmistunut ja tapaus etenee syyteharkintaan Itä-Suomen syyttäjänvirastoon.

Lähde: Poliisi

Katso myös:

Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö syyteharkintaan Joensuussa

5 KOMMENTIT

 1. Vaimon veli on hierojana ja kertoi että enemmän sielä naiset ahdistele mieshierojaa. Suurella osalla on mm. edestä avattavat liivit ja kun pitää riisuutua niin naiset tulevat eteen ja avaavat liivit niin ettei jää paljoakaan epäselvyyttä. Samaa peliä pidetään hierontapöydällä. Liekkö syynä vähän lihaksikkaampi uros vai mikä. Mutta aina välillä on pokerissa todella pitelemistä.

  On toki niitäkin jotka menevät hierottavaksi. Itse kuitenkin hieronnan sijaan kävsin kupparilla. Vaikutus on sama ja yksi kerta kestää 2-3 viikkoa. Paljon pidempään kuin hieronta.

  • Naaraiden toimesta tapahtuva ”ahdistelu” on tietenkin sitä ”parempaa” ahdistelua. Ja jos miehenä nostat asiasta ”metelin,” (kuka hullu?) niin naisen sana painaa huomattavasti enemmän nyky-yhteiskunnassa ja oletkin itse miehenä se ”sylttytehdas” ja sillä kusessa!
   Mitä tulee toki uskottavan todellisiinkin mieshierojiin, jotka harjoittavat ”ammattiaan” skaalalla, jotka ylittävät alkeellisimmatkin eettiset kynnykset. Tuhoavat he oman maineensa ja työnsä harjoittamisen edellytykset kuin seinään kovinkin ”nokkelassa” puutteessaan. Samalla he luonnollisesti likaavat pesänsä vetäen muutkin kaiketi edes joskus kunnollistenkin mieshierojien maineen ja luoton (ei rahasta kysymys). Näille seksipedoille on olemassa omatkin ”hieromalaitoksensa”. Tietysti fysioterapeuttisen hieronnan eksymistä ”harhapoluille” voitaisiin suitsia sillä, että hieroja on aina samaa sukupuolta, mutta tuohan on aivan mahdoton vaatimus Suomessa, joka on harvaan asuttu maa.

 2. Kyl mää miähenä järkyttyisin pahemmin jos miäspuoline sormeilis mun haarovälii ku naishiaroja.

 3. Tunnen naisen, joka on rakastunut itseään 20 vuotta nuorempaan mieshierojaan. Tyrkyttää suorastaan itseä ja ostaa kauniita alusvaatteita miehen takia. Jokaisen hierontakerran jälkeen pohtii, oliko tämä tällä kertaa intiimimpi ja on varma, että mies miettii hänen ihanuuttaan hierontojen välilläkin.
  Hieroja on yrittänyt katkaista asiakassuhdetta, mutta nainen saanut kauheat raivarit ja uhannut tehdä ilmoituksen. Siinä on nuori mieshieroja paskajamassa. Pakko hieoa lähemmäs kuuskymppistä naista välillä reisien sisäpinnoilta, että nainen on tyytyväinen.
  Myös tuttavani mieshieroja on kertonut, että monenlaista tyrkyttäjää kyllä löytyy ja saa olla niiden kanssa varovainen, koska tekevät ilmoituksen herkästi, jos ei mene pidemmälle.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.