Laura Huhtasaari vastaa plagiointisyytöksiin: Mustamaalaaminen menossa

Eri medioissa on tänään uutisoitu siitä, että perussuomalaisten presidenttiehdokkaan Laura Huhtasaaren kampanjamateriaalien Suomi takaisin -tekstin ja logojen visuaalinen ilme olisi kopio Suomi100-kampanjasta. Jo aiemmin perussuomalaisten ”työmies” Matti Putkonen kiisti plagiointiväitteet, ja nyt myös Huhtasaari itse on ottanut asiaan kantaa Facebook-sivullaan.

Huhtasaari kirjoittaa:

”Mustamaalaaminen menossa.

Älkää nyt hyvät ihmiset olko naurettavia. Kampanjani päälogo on leveä ja siinä on koko nimeni.

Suomi tai sinivalkoisuus ei lähtökohtaisesti voi olla minkäänlaisella tekijänoikeudella suojattu. Tekstin sijoittaminen neliön sisään ei ole niin mullistava idea, että sen vuoksi kaikkien pitäisi nyt välttää neliötä.

Ei tässä mitään uutta ole. Eduskuntavaaleissa PS:n vaalimainoksessa oli näkyvästi lapsia. Joku valitti tästä eettiseen neuvostoon. Kohta huomattiin, että lapsia oli muidenkin mainoksissa.

Matti Vanhasella on sivuillaan Warhol-teeman mukaista mainontaa. Onko sekin nyt sitten muka plagiaatti?”

Lähde: Facebook

6 thoughts on “Laura Huhtasaari vastaa plagiointisyytöksiin: Mustamaalaaminen menossa

 • 3.1.2018 at 15:16
  Permalink

  Tyypillistä paskemmiston likaista peliä, paskemmistomedia suorittajana. Valtavalhemedia on jo valmiiksi kauhuissaan siitä että ”gallupit” eivät pidä paikkansa ja se tulee paljastumaan.

  Reply
 • 3.1.2018 at 17:48
  Permalink

  Niinistön tukiporukalla johon iltapäivä paskajulkaisut kuuluvat on paniikki päällä.

  Reply
 • 3.1.2018 at 18:04
  Permalink

  Jos jotain kiinnostaa voin näin ”fossiilina” – en kuitenkaa tuolloin vielä ajassa oleena – kertoa, että vuoden 1956 Presidentinvaalit olivat varsinaiset loanheitto -vaalit. Tuolloinhan tuolloiseen Maalaisliittoon kuulunut Urho Kaleva Kekkonen (1900-1986) valittiin ensimmäisen kerran Suomen Tasavallan presidentiksi vain yhden äänen enemmistöllä, jonka antajaa mysteerinä pidettiin lähes ikuisuuskysymyksenä sen selvittämisenä kuka hän oikein itseasiassa oli. Kekkonen oli läpeensä vihattu mies vähän samaan malliin kuten Paavo Väyrynenkin on ollut ja on. Lyhyesti sanottuna näihin kahteen mahtuvatkin kaikki pahuuden elementit ja pullokorkkimaiset kieroudet joita yhteen ihmiseen vain saadaan suinkin sopimaan. Persujen Laura Huhtasaari tulee kokemaan kaiken mahdollisen paskan mitä vain voidaan kuvitella, vaikka ilman vähättelyä jo äitinä ja naisena voidaan pitää mitä parhainpana esimerkkinä perikunnollisesta naapurintytöstä, josta jokaisen kylän äidit näkevät unta omien poikiensa ohella siitä, että tuo ”saaliin voisi saada nimenomaan oman pojan kainaloon ja uudeksi emännäksi taloon.
  Jo äärimmäisen raukkamainen ja Suomen henkisen sekä käytöksellisen tilan jälleen alempaan alennuksen tilaan vienyt Laura Huhtasaaren kotitalon ikkunoiden särkeminen jouluna sillä aikaa kun sen omistajat olivat matkoilla. Mutta toisaalta tämä vain oli luonnoton jatkumo sille, mitä erinäiset yrittäjät ja ammatinharjoittajat ovat kohdanneet omien autojensa polttamisena ja heidän järjestämien tilaisuuksien sabotoimisena niiden taholta, joiden mielestä poliittiselta katsantokannasta katsottuna on ”väärin” eli ”rasistista” tai jopa edes ”kansallismielistä” Suomen itsenäisyyspäivään kuuluvien jokaiselle tavalliselle suomalaiselle tärkeiden pyhien arvojen kunnioittamista vielä elossa ja jo kuolleiden polvien tekemälle työlle ja sankarivainajille, jotka antoivat henkensä isänmaansa ja tulevien polvien puolesta ajassa ja paikassa, josta nykyiset räkänokkaiset maailmanparantajat eivät edes kykene kuvittemaan ja jos he sen pystyisivät tekemään. He menettäisivät järkensä jo toisen kerran alta aikayksikön, sillä niin kaukana on se yltäkyltäisyys ja äidin pehmoinen syli, joka on tuudittanut pojastaan kelvottoman ja kunnottoman parasiitin, joka ei tajua eikä omaa kykyä käyttää elämäänsä mihinkään muuhun kuin ilkivaltaan ja väkivaltaan purkamaan sokeaa vihaansa kaikkea vastaan, joka liikkuu tai on liikkumatta.

  Reply
 • 3.1.2018 at 18:06
  Permalink

  Itse huomasin jo monta päivää sitten, että visuaalinen ilme on tosiaan kopio ihan kirjasintyyppejä myöten, mutta mitä sitten? Mainostoimisto siitä on vastuussa, ei Laura, ja ei kai Suomi 100-kampanjamateriaali niin pyhää ole etteikö sitä saisi matkia?

  Reply
  • 3.1.2018 at 18:25
   Permalink

   Oletpa selvän näkijä. Onhan siinä yksi sama sana, mutta eri fontti ja väri. Ei tuota voi sekoittaa muuten kun mielikuvituksessa.

   Reply
 • 4.1.2018 at 00:55
  Permalink

  Joku pelkää…Ensin ikkunat,nyt tämä p*skajuttu…Uurnilla tavataan 😉 #5

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.