Saksan entinen MI5 agentti kertoo, ettei nainen ole turvassa Saksassa

4

Saksan MI5 tiedusteluagentti Annie Machon kertoo, ettei Saksa ole enää turvallinen naiselle, syy Merkelin kutsumat pakolaiset.

Annie Machon kritisoi kovin sanoin Merkelin vuonna 2015 kutsumaa pakolaisaaltoa Saksaan. Machon mielestä tämä on ainoa syy naisten turvattomuuteen ja ahdisteluun Saksassa.

”Naiset eivät tunne enää oloaan turvalliseksi, eivätkä voi juhlia esimerkiksi uuttavuotta vapaasti”

Saksassa kokeiltiin uudenlaista kampanjaa, missä naiset saivat ranteeseensa rannekkeen missä luki ”kunnioita minua”. Rannakekampanja ei kuitenkaan toiminut halutulla tavalla. Uutena vuonna 2015 Saksassa reilu 1000 naista ilmoitti seksuaalisesta häirinnästä viranomaisille.

Machon mielestä syy löytyy esimerkiksi Twitter palvelussa kiertävistä viesteistä, missä kehoitetaan ahdistelemaan naisia. Ahdistelijat ovat pääsääntöisesti Afganistanin tai Syyrian kansalaisia, jotka ovat tulleet pakolaisena Saksaan vuoden 2015 aallossa. Näihin poliisin pitäisi puuttua, sanoo Machon ja lisää vielä,

”En ymmärrä miten viranomaiset antoivat tämän tapahtua Berliinissä, Dortmundissa, Dusseldorfissa, Hampurissa ja oikeastaan koko maassa”

Poliisin julkaisema video vuonna 2016 kertoo hieman millaista juhlinta on. Videolla kuulee naisten huutavan apua ja poliisi joutuu sinkoilemaan pitkin toria estäen ahdisteluja. Tämä joukkoahdistelu oli Machon mukaan suunniteltu Twitterissä.

 

 

 

4 KOMMENTIT

  1. Elämme jänskiä aikoja. Tulevaisuus sitäkin hyytävämpi.

  2. Ranteessa ranneke ”kunnioita minua”, eli raiskaa hieman ei brutaalimmin. Saksa saa sen kohtalon minkä ansaitseekin, äänestämällähän valtaan noustaan ja nyt vallassa olevat kannattavat saksan tuhoa. Ruotsi on samalla tiellä ja toivon että suomi olisi tässä asiassa apinoimatta ruotsia, edes kerran. Tosin helsinki ja turku alkavat olla menetettyjä tapauksia.

  3. Kotikutoista kyynelkaasua ahdistelijoiden päälle tai kuten heikäläiset, heitäkää happoa ahdistelijoiden päälle.
    Ai, kiellettyä. No sitten vain muniin kiinni ja kunnolla kun pyöräyttää kolmatta kierrosta myötäpäivään, niin seksuaaliset himot pitäisi olla jo hyytyneet.
    Ei kelpaa sekään? Osoittakaa sitten mieltänne ja älkää antako pimppua saksalaisille poika/miesystäville, ennenkuin he alkavat tehdä asialle jotai.
    Kertokaa asianne julkisessa mediassa, kivapuheen kautta.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.