Suomen uutiset: Saksan uusi sensuurilaki ”DDR 2.0”

Suomen uutiset kertoo, että Saksassa Vaihtoehto Saksalle (Afd) -puoluetta liittopäivillä edustava Beatrix von Storch sai määräaikaisen kirjoituskiellon Twitteriin arvosteltuaan Kölnin poliisin arabiankielistä uudenvuoden toivotusta.

Von Storch oli kirjoittanut Twitteriin: ”Mitä helvettiä tässä maassa tapahtuu? Miksi poliisin virallinen sivusto twiittaa arabiaksi? Luulevatko he siten voivansa tyynnyttää barbaariset, joukkoraiskaavat muslimiesten laumat?”

Kyseisen twiitin vuoksi kansanedustaja sai 12 tunnin kirjoituskiellon Twitteriin. Twitter myös poisti kirjoituksen ”vihasisältönä”, joka yllyttää väkivaltaan. Storch kertoi tapauksesta Facebook-sivullaan,  samalla selventäen, mitä oli twiitillään tarkoittanut.

”Hyvää uutta vuotta! Vapaassa maassa!! Sellaisessa, jossa barbaareja saa sanoa barbaareiksi. Silloinkin, kun kyse on muslimeista. (Minä tarkoitan NIITÄ, joiden takia me joudumme nyt pystyttämään suojatelttoja saksalaisille naisille, koska valtio ei pysty enää NÄIDEN barbaarien vuoksi takaamaan turvallisuutta teltan ulkopuolella.)”

Taustalla uusi tiukka sensuurilaki

Suomen uutiset kertoo, että vuodenvaihteessa Saksassa astui voimaan uusi nettisensuurilaki ”NetzDG”, jonka suurimpia puolestapuhujia oli sosialidemokraattinen oikeusministeri Heiko Maas.

Spiegelin mukaan uusi laki vaatii, että suurten sosiaalisen median yritysten, kuten Facebookin, Twitterin ja Googlen, on poistettava ”vihapuheena” pidetyt kirjoitukset 24 tunnin kuluessa jopa 50 miljoonan euron sakon uhalla. Toisten käyttäjien tekemät ilmiannot ovat ratkaisevassa asemassa.

Sananvapausaktivistit ja tutkijat pelkäävät uuden sensuurilain johtavan siihen, että palveluntarjoajat ryhtyvät järjestelmällisesti poistamaan kaikki heille ilmiannetut postaukset ihan vain varmuuden vuoksi, Suomen uutiset kertoo.

Lähde: Suomen uutiset

5 thoughts on “Suomen uutiset: Saksan uusi sensuurilaki ”DDR 2.0”

  • 3.1.2018 at 12:42
    Permalink

    Saksa uppoaa yhä syvemmälle…

    Reply
  • 3.1.2018 at 13:56
    Permalink

    Höh, Suomessa tämä on ollut käytöntöä jo pari vuotta. Ja polisihallituksen ajaman kieltokanteen takana on ollut puhevapauskin. Joten, kyllä Suomi-DDR johtaa Saksaa tässä kehityksessä ja paljon. Olemmehan EU:n kuuliaiaisin kansa.

    Reply
  • 3.1.2018 at 15:37
    Permalink

    Reilut viisi vuotta on tullut varoiteltua uudesta Neuvostoliitosta ja lähinnä virnuilua saanut kiitokseksi.

    Jostain mystisestä syystä parin viimevuoden aikana hirnuminen on loppunut lähes kokonaan. Miksiköhän?

    Reply
  • 3.1.2018 at 18:27
    Permalink

    Tämä niskalaukaus-humanisti Heiko Maas on täysi paskatorni miehekseen. Jo Uutena Vuotena 2016 saksalainen yleisö huusi ja buuasi tämän ihmisjätteen pitämän puheen jonkun kaupungintalon parvekkeelta ”alas ” eli hänen oli keskeytettävä monikulttuurisuus -sonnanlevitys vähän samaan malliin kuin Romanian kommunistisen despoottisen diktaattorin Nicolae Ceausescun (1918-1989) aivan joulun alla v. 1989. Valitettavasti Heiko Maas (SPD) pääsi ”vähemmällä”, mutta joka tapauksessa tuiki tavallinen saksalainen kuulijakunta herjasi Maasia isänmaan petturiksi ja rikolliseksi, joka nuolee päänkatkojia saksalaisen yhteiskunnan ja varsin naisten sekä tyttöjen kustannuksella sairaalla monikulttuurisuuspolitiikalla, jota likasanko Merkel DDR:n ihailussaan ja ainoana saksalaisena ilmeisesti toisin kuin varsinaiset ddr:n kansalaiset kokivat menettäneensä jotakin samalla kun tuo kommunistinen totalitäristinen pakkovaltainen ja se todellinen ihmisvastainen vankila kaatui samalla kuin itä-saksalaiset itse kaatoivat tuon Berliinin muurin, joka esti heitä karkaamasta tuosta maanpäällisestä paratiisista länteen ”helvettiin”

    Reply
  • 3.1.2018 at 22:55
    Permalink

    Viimeistään tässä kohdin olisi syytä ryhtyä rakentamaan samanlaisia ilmiantoryhmiä ja verkostoja kuin viherkommarit ovat kyhänneet jo muutaman vuoden ajan ja ryhtyä taistelemaan kommunismin pahuutta vastaan heidän omilla keinoillaan.

    Viherstallarithan ovat masinoineet massailmiantoja järjestelmällisesti totuuden puhujia vastaan ja maalittaneet rehelliset ihmiset.

    He ovat kuitenkin pieni vähemmistö. Heidät olisi helppo vaientaa viimeistä myöden vastaavalla toiminnalla.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.