Kokkolan ampumisen uhrin tila vakava – Poliisi pyytää vihjeitä

Poliisi on jatkanut Kokkolassa uudenvuodenaattona sattuneen ampumistapauksen tutkintaa. Tällä hetkellä poliisilla ei ole ketään kiinniotettuna tai pidätettynä asiaan liittyen.

Poliisi jatkaa asian taktista tutkintaa ja myös teknisen tutkinnan aineiston analysointia. Poliisi ei ole saanut asiasta sellaisia vihjeitä taikka tietoa jolla olisi päästy läpimurtoon jutun tutkinnassa.

Uhri on edelleen sairaalahoidossa ja hänen tilansa on tällä hetkellä vakava mutta vakaa. Poliisi ei ole vielä pystynyt olemaan yhteydessä uhriin.

Poliisi pyytää edelleen vihjeitä pohjoisväylän (Piispanmäen valoristeyksen) alueella tai kevyenliikenteen väylällä tapahtuma-aikaan noin 22.30–23.05 välisenä aikana liikkuneista ajoneuvoista taikka henkilöistä numeroon 0295 440513.

Lähde: Poliisi

Katso myös:

One thought on “Kokkolan ampumisen uhrin tila vakava – Poliisi pyytää vihjeitä

  • 4.1.2018 at 17:03
    Permalink

    Kun ainakin Turussa poliisi kuvailee varsin tarkasti uhrin tuntomerkit, joten tätä taustaa vasten olisi varsin relevanttia tietää edes uhrin etninen tausta. Tieto valottaisi hyvin sitä, onko kyseessä kunniamurha tai verivihamurha? En paljoakaan ihmettele sitä, että nykyisen kaltaisessa Suomessa joku valopää olisi huvikseen ampunut ikkunan läpi täysin viattoman ja sattumanvaraisen uhrin. Ja mikä tässä kaikessa motiivista riippumatta on pahinta. Mikäli rikollinen saadaan kiinni. On hänen tuomionsa se lopullinen niitti tässä arvottomassa näytelmässä, jolla demla sinetöi jo nyt kuolemattoman maineensa ”vankeinhoidon” alalla. Vai pitäisikö sanoa: Ulalla!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.