Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö syyteharkintaan Joensuussa

Joensuun poliisi on suorittanut maaliskuusta 2017 alkaen esitutkintaa epäilyssä lapsen seksuaalisessa hyväksikäyttötapauksessa. Epäilty rikos on tapahtunut 3. – 5.2.2017.

Poliisi sai ilmoituksen asiasta toisen viranomaisen kautta. Epäillyn rikoksen uhrina on tapahtumahetkellä 17-vuotias nainen. Rikoksesta epäiltynä on naisen lähipiiriin kuulunut 57-vuotias mies. Molemmat henkilöt ovat kirjoilla Pohjois-Karjalassa. Epäilty rikos tapahtui rikoksesta epäillyn ja asianomistajan yhteisellä matkalla, joka suuntautui Etelä-Suomeen.

Rikoksesta epäilty henkilö on ollut pidätettynä esitutkinnan aikana. Esitutkinta on nyt valmistunut ja tapaus etenee syyteharkintaan Itä-Suomen syyttäjänvirastoon Joensuuhun.

Artikkelikuvan henkilö ei liity tapaukseen. Kuvituskuva.

Lähde: Poliisi

Katso myös:

One thought on “Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö syyteharkintaan Joensuussa

  • 4.1.2018 at 17:40
    Permalink

    Siinäpä sitä onkin harkitsemista. Kun on rikollisesta kyse ja hänen rankaisemisesta ilmiselvästä rikoksesta silloin pitää HARKITA!!!
    Mutta tuota esihistoriallista ja varsin harvoin nykyään käytettävää suomen kielen sanaa ei sitten tarvitakaan minkään muun asian kohdalla. Varsinkaan maan hallituksen tekemien päätösten kohdalla aina siitä valuen alaspäin kunta- ja kaupunkitasolle saakka.
    Wanhoissa mustavalkoisissa videoissa, jotka tosin ovat YLE:n tuotantoa olen kuullut enemmän kuin kerran niitä joskus katsoessani lauseen: ”On tässä tapauksessa syytä HARKITA varsin tarkoin ennen kuin…”

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.