Näin toimitetaan 3 kg metamfetamiinia – Katso Helsingin poliisin autenttinen video

2
Mainos
Helsingin poliisi paljasti usean kilon metamfetamiinin salakuljetus- ja levittämiskokonaisuuden.

Helsingin poliisi on takavarikoinut huumerikostutkinnan yhteydessä noin kolme kiloa vahvaa metamfetamiinia. Tutkinnan aikana on otettu kiinni ja vangittu kolme henkilöä.

Esitutkinnan mukaan Keravalla sijaitsevalle pysäköintialueelle oli viety lokakuussa 2017 henkilöauto, johon toimitettiin myöhemmin tilauksesta kolme kiloa metamfetamiinia. Ajoneuvon takaovi oli jätetty tarkoituksella lukitsematta. Poliisi otti kiinni tapahtumapaikalta henkilön, joka oli toimittanut huumausaineen ajoneuvoon. Lisäksi poliisi otti kiinni myöhemmin kaksi henkilöä, joiden oli määrä vastaanottaa huumausaine.

Huumausaine oli tarkoitettu Suomessa edelleen levitettäväksi.

Mainos

– Takavarikoidun metamfetamiinin arvo suhteutettuna katukaupassa myytävään metamfetamiinin pitoisuuteen olisi ollut noin 225 000–270 000 euroa, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jari Nikonen Helsingin poliisilaitokselta.

– Metamfetamiinin pitoisuus oli erittäin vahvaa. Metamfetamiini on voimakkaampaa kuin tavallinen amfetamiini ja aiheuttaa voimakkaasti psykologista riippuvuutta. Lisäksi vieroitusoireet saattavat olla paljon pahemmat kuin tavallisella amfetamiinilla, Nikonen jatkaa.

Esitutkintapöytäkirjat siirtyvät syyttäjälle lähiaikoina.

Poliisin videokuvaa takavarikointipaikalta:

Lähde: Poliisi

2 KOMMENTIT

  1. Helsingin poliisilla olisi aivan oikeitakin töitä tehtäväksi kinkeripiirinsä sisällä. Vaikka päätekijä istuukin – kaikeksi surkuhupaisuudeksi – itsekin peräti poliisipäällikkö tai jotain – ilmeisesti vieläkin esitutkintavankeudessa selittelemässä mustaa valkoiseksi ja valkoista mustaksi. On työsarkaa pikkutekijöiden osalta riittämiin päästä heidän jekuistaan selville ja aloittaa työteliäs pitkä prosessi helläkätiseen alioikeudenistuntoon ja mahdolliseen tuomioon kivensisään oppimaan konkareilta uusia konsteja sekä pari uutta tatuointia rikkaampana. Ellei sitten pahaksi epäonnekseen joudu ekumeenisen kiistan väliin ristituleen sunnien ja ”sannien” selvitellessä Koraanin syvintä olemusta eli aina läsnä olevaa kuolemaa, jonka takia joskus aivan tavallinenkin ulkokristitty pessimistinen suomalainen on sanonut tänne tultu olemaan.

  2. Huumeita virtaa suomeen valtavia määriä ja ne tulevat ihan postin ja muiden rahtien mukana. Etelä suomi ja helsinki ovat romahduksen partaalla huumeiden käyttäjien takia. Kokaiini on näytellyt isoa osaa mm. julkkisten huumekäryissä. ”Valkokaulus” huumemyynti voi hyvin. Yhä enemmän johtajat ym. pörssiväki käyttävät tätä aktiivisuutta ja pirstävää oloa tuottavaa huumetta. Kannabis on nuorten käyttämä mutta kovemmat aineet leviävät jopa maaseutukuntien pieniin asutuskeskuksiin. Pieni paikkakunta jossa asun on merkkejä pahenevasta huumeongelmasta. Poliisen läsnäolo kertoo tämän.Taas naapurikunnassa tätä ongelmaa ei vielä ole, mutta tulee varmaan olemaan. Matujen mukan rikollisuus leviää myös syrjäseuduille. S-joella on paha ongelma, onhan naapurissa iso VOK.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.