Katso presidenttiehdokas Paavo Väyrysen eilinen puhe Kouvolassa (video)

6
Presidenttiehdokas Paavo Väyrysen puhui eilen 4.1.2018 Kouvola-talon Honka-salissa.

Puheessaan Väyrynen otti esille muun muassa globalisaation ongelmat, jollaisiksi Väyrynen näkee muun muassa tuotannon siirtymisen vanhoista teollisuusmaista halvan työvoiman maihin sekä valtavien tulo- ja varallisuuserojen ja maailmanlaajuisen kilpailun syntymisen.

Väyrysen mielestä suomalaisten tulee ryhtyä varjelemaan ja vahvistamaan Suomen itsenäisyyttä. Väyrysen mukaan viimeiset 25 vuotta ovat olleet onnetonta aikaa, mikä johtuu Suomen liittymisestä Euroopan Unioniin. Väyrynen kertoo tehneensä aikanaan kaikkensa sen estämiseksi. Hänen mielestään Pohjolan yhteisö olisi ollut parempi vaihtoehto Suomelle ja muille pohjoismaille.

Väyrysen syyttävä sormi osoittaa presidenttiehdokas Sauli Niinistöön, joka Paavo Lipposen kanssa vei Suomen salakavalasti euroon ilman kansanäänestystä. Asiassa rikottiin Väyrysen mukaan Suomen perustuslakia. Eurojäsenyys on Väyrysen mielestä ollut Suomelle vahingollista esimerkiksi naapurimaa Ruotsiin verrattuna. Kun Suomi on viimeisen kymmenen vuoden aikana hieman köyhtynyt, on euroon kuulumaton Ruotsi samaan aikaan kohentanut talouttaan peräti neljänneksellä.

Paavo Väyrysen mukaan Suomen pitää palata Paasikiven, Kekkosen ja Koiviston ulko- ja turvallisuuspoliittiselle linjalle, jossa pysytään sotilaallisesti liittoutumattomana ja puolueettomana maana, joka pyrkii pysyttelemään kansainvälisten konfliktien ulkopuolella. Tämä on Väyrysen mukaan presidentinvaalien tärkein asia.

Väyrynen kannattaa rajatarkastusten palauttamista estämään turvapaikanhakijoiden pääsyä maahan. Väyrynen kertoo ehdottaneensa sitä päättäjille jo kesällä 2015, kun vyöry alkoi, mutta siihen ei kuulemma voinut ryhtyä, vaikka Tanska, Ruotsi ja Norja ottivat rajatarkastukset käyttöön.

Väyrynen kritisoi myös keskittävää metropoli-politiikkaa, joka on ympäristölle haitallista, tuottaa yhteiskunnallisia ongelmia ja on taloudellisesti järjetöntä.

Katso oheiselta videolta, mitä muuta EU-liittovaltiota ja Natoa vastustava Väyrynen otti puheessaan esille.

 

6 KOMMENTIT

 1. Paavo ajelee kaksilla rattailla: Omilla ja KEPU:n rattailla.
  Tarkoitus vain ja ainoastaan Lauran äänisaaliin ”kuppaaminen”, siitä hyötyy Sale ja ”lautakasa”Matti.
  Takinkääntö on Paavolle tuttua hommaa, se käy niin helposti että valheeksi luulisi!

 2. PAAVO ON OIKEASSA!
  EU on perseestä.
  Globalisaatio on perseestä.
  Pankkien valta on perseestä.
  Bilderbergin eliittiä nuoleskeleva hallituksemme on perseestä.
  Paavo on paras presidentiksi!

 3. IKIrouta, onko niin , että kerran KEPUli ,aina kepuli?Eikö ihminen voi vanheta ja viisastua?Toki Paavon puheessa on paljon paskaa. Sama (((heimo))) idässä ja lännessä kusetti(ja kusettaa) orjakansoja.

 4. Mitään muutosta ei ikinä tule tapahtumaan, ei Suomessa eikä Euroopassa ennen kuin nousee esille sellainen päättäjä joka todella uskaltaa nostaa kissan pöydälle.

  Se tarkoittaa vapautumista vapaamuurariudesta sekä muista salajärjestöjen kuristusotteesta.

  Yksikään ehdokkaista ei kuitenkaan edes irtisanoudu julkisesti vapaamuurariudesta.

  Yhteiskunta on näiden vankina. Ja niin kauan kuin kaiken annetaan jatkua mitään todellista muutosta ei tapahdu.

  Nämä ovat kaikki kulissivaaleja siihen asti kunnes esille nousee sellainen voimahahmo joka vetää rajan ja tekee lopun tästä näennäisen sivistyksen kaapuun puetusta kannibalismista.

  Paavo Väyrynen toteaa että mediapeli ja vaaligallupit johtavat harhaan. Niin ne tekevätkin, mutta mikä on niiden yhdistävä tekijä. Onko joku yksittäinen päätoimittaja saanut päähänsä mustamaalata jotain tiettyä ehdokasta. Ei. Hänet on ohjeistettu, määrätty palvelemaan vapaamuurariuden tavoitteita jossa ei ole tilaa sen enempää todelliselle sananvapaudelle kuin kansan perusoikeuksiellakaan.

  Tuomari ja syyttäjä saavat oikeuslaitoksen mukaan kuulua vapaamuurareihin syytetyn, lautamiehien ja puolustuksen tietämättä (kukaan ei valvo tuomarien ja syyttäjien esteellisyyttä).

  Kukaan ehdokkaista ei puutu tähän!

  Kaikki on pelkkää teatteria siihen asti kunnes esille nousee sellainen johtaja, voimakas tahtoihminen joka ainakin yrittää tehdä lopun tästä.

  Eduskunnassa on 200 lainsäätäjää. Yksikään ei ole vielä tähän päivään mennessä tehnyt aloitettaa asiassa!

 5. Vapaamuurarijärjestelmä on korruptoinut yhteiskunnan. Suomessa ja maailmalla. Mädättänyt kirkot, koulut, yliopistot, oikeuslaitoksen, poliisin, Kaikki merkittävät instituutiot, laitokset, virastot, järjestöt ja suuryhtiöt on niiden vallassa. Vaikuttaa siltä että kaikki ehdokkaat hyväksyvät tämän.

  • CFF on asian ytimessä. Tässä on KAIKKIEN ongelmien syy eikä niitä pysty korjaamaan jos niiden aiheuttajan annetaan jatkaa toimintaansa. Vapaamuurarit ovat globaali syöpä ja todella merkittävässä roolissa nykyisen hulluuden edistämisessä.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.