Julma, julma maailma

3

Facebookkiin on ilmestynyt video missä vanhempi mies vapauttaa tai päästää oravan puuhun ja paijaa kurrea hyvästien merkiksi, mutta mitä tapahtuu sitten?

3 KOMMENTIT

  1. No mitä sitten tapahtuu? Aijä saa sydärin ja kuolee ja kurre vaan nauraa oksalla?

  2. Muitakin samantapaisia videoita on tullut nähdyksi ja onpa tosielämässäkin ollut vastaavanlainen kokemus. Eräässä videossa hyväsydäminen eläinten ystävä vapautti pikkulinnun kiipelistä ja heitti sen ylös siivilleen, josta muutaman siiveniskun jälkeen sen nappasi haukka kynsiinsä. Itse pikku-poikana, siis paljon parempana ihmisenä kuin nyt vapautin keväällä talvihorroksesta sisätiloissa auringonpaisteeseen heränneen nokkosperhosen vieden sen ulos suljetuissa käsissäni. Nakkasin sen ilmaan ja se lähti siivilleen räpistelemään vain joutuakseen pikkulinnun nokkaan kärsimään sen kohtalon, joka koituu ravintoketjun alkupäässä olevalle hyönteiselle. Jo pitkään tunnettua on se, että lukuisia kesäisiä pikkulintuja, joita suojellaan Suomessa suurella herkkyydellä pitkien talvien jälkeen kesän tuojina. Sitä vastoin Välimeren maissa niitä sitten pistelläänkin poskeen suurena herkkuna verkkopyynnillä saalistaen ja paistamalla ne rapeiksi suupaloiksi. Mutta kukapa tosimies tulisikaan toimeen Metsoa pienemmällä linnulla ja hakata vielä mottia päälle kainaloihin yltävässä lumikerroksessa huuhkajan huhuillessa ja susien ulvoessa rappupäässä.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.