Trump Tower liekeissä (video)

5
Mainos
Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin omistamassa, New Yorkin Manhattanilla sijaitsevassa pilvenpiirtäjä Trump Towerissa oli tänään iltapäivällä Suomen aikaa tulipalo. Yhdysvaltalaislähteiden mukaan palossa on loukkaantunut kaksi henkilöä.

Toinen loukkaantuneista on palomies, ja toisen loukkaantuneen tilan kerrotaan olevan vakava.

Paloa on ollut sammuttamassa lähes sata palomiestä. Palokohdassa sijaitsee talotekniikkaa. Presidentin pojan Eric Trumpin mukaan kyseessä on sähköpalo.

Presidentti Donald Trump ei ollut palon aikana rakennuksessa, sillä hänen kerrotaan käyneen kotonaan harvoin presidentiksi valitsemisensa jälkeen. Presidentin asunnon kerrotaan olevan talon kolmessa ylimmässä kerroksessa, joiden tienoilla myös tulipalo oli.

Mainos

Katso video tulipalosta alta.

Lähteet: Independent, Twitter

 

5 KOMMENTIT

  1. CNN ja YLE kehittelee varmastikin jotain presidentti Donald Trumpin yritystä tehdä vakuutuspetos tai vielä parempaa, tuo ilkikurinen impulsiivinen riiviö vain yritti polttaa pieruaan.

  2. Yhdessäkään Suomen sanomalehdessä ei mainita asiasta. Kumma kun ei Trumpin vastoinkäyminen tällä kertaa kiinnosta.

  3. Veikkaisin näitä radio-ohjastettavia nelimoottori paristo -helikoptereja ____ syöksynyt läpi seinän ja laitteen batterit on sytyttänyt , sulattaen betonin tuleen !!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.