Saara Huhtasaari: Gallupit manipuloivat äänestäjiä

3

Saara Huhtasaari, Perussuomalaisten presidenttiehdokas Laura Huhtasaaren sisar, ottaa blogissaan kantaa gallupien luotettavuuteen. Hän esittelee itsensä blogissaan sanoilla: ”Venyvä totuus -kirjan kirjoittaja. Ihmismielen ihmettelijä. Takana opintoja mm. aikuiskasvatustieteestä, psykologiasta, kriminaalipsykologiasta ja kriminologiasta.”

Saara Huhtasaari kirjoittaa:

”Gallupit ovat politiikan välineitä. Ne manipuloivat äänestäjiä. Lehdistö pyrkii lisäämään vaalien kiinnostavuutta ja omaa lukuarvokkuttaan. Puolueet pyrkivät osoittamaan olevansa suosittuja. Gallupit ajavat omaa agendaansa. Niiden perustavalaatuisena ongelmana on se, että niissä on systemaattisia ongelmia, ne ovat usein vääristyneitä, epäluotettavia ja suosivat usein vain tiettyä nimenomaista agendaa.

Gallupeille ei pitäisi antaa kovinkaan suurta painoarvoa, koska ne ovat usein puutteellisesti suunniteltuja, suoritettuja ja analysoituja. Lisäksi mielipidetiedustelu ei ole mikään ennuste. Koska ei löydy täysin objektiivisia robotteja, jotka kysyisivät 100%:sesti  neutraaleja kysymyksiä ja olisivat 100%:sesti puolueettomia, niin gallupeihin kannattaa suhtautua tietyllä varauksella ja kriittisesti.

Teorian testausta; itse en muista milloin viimeksi valtamedia olisi julkaissut gallup –tutkimuksen, jossa kysymysten perusasettelu tukisi perinteisten konservatiivisten arvojen säilyttämistä.”

Lue Saara Huhtasaaren blogikirjoitus kokonaisuudessaan tästä linkistä.

Lähde: Saara Huhtasaaren blogi

3 KOMMENTIT

  1. Näin hyödytömänä kansalisena jolla on aikaa ensimmäistä kertaa 34 vuoteen on seurannut noita ns. valtamedioita aika tiiviisti pari vuotta, aina kuolevista paperilehdistä, kuten nettimaailmasta. Tämä väite pitää paikkansa ja puhun neutraalina henkilönä noin politiikan puolella.Muuten seuraan maailmaa vähän isommalla linssillä. Mielten muokkaus on aika korkealla tasolla jo ja kansaa ”viedään”.

    • Itse olen seurannut valtamediaa aktiivisesti 6-7 vuotta ja sanoisin että nyt olemme saavuttaneet lakipisteen josta kovempaa propagandaa ei enää pystytä tuottamaan. Siksi globalistit ovatkin ajamassa lakeja joilla some ja vaihtoehtomedia saataisiin hiljennettyä mikä mahdollistaisi täydellisen yhteen totuuteen siirtymisen. Mitään moraalista ylärajaa ei tule koskaan vastaan -valtamedian omistaville tahoille tavallinen kansa on vain pelinappula jonka ainut tehtävä on toimia voittoa tekevänä karjana ja pitää turpansa kiinni asioista.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.