Somalityttö salakuvasi ja pahoinpiteli 13-vuotiasta tyttöä koulussa Turussa

Facebookissa on levinnyt eilen tehty erään miehen päivitys, jossa lukee näin:

Turku, Somalien suojelukoti!

Maanantai 8.1.2018 siskoni 13-vuotias tytär oli mennyt normaalisti aamulla Nummenpakan kouluun, Aurajoen yksikköön. Somali XY (alaikäisen lapsen nimi sensuroitu, toim. huom), Halisista oli ottanut aiemmin noin pari viikkoa sitten kännykällä salaa kuvia tytöstä, hänen vaihtaessaan vaatteita liikunnantunnin jälkeen. Tämän huomatessaan tyttö oli pyytänyt poistamaan kuvat välittömästi ja tämä XY oli sanonut, että oli poistanut nämä kuvat. Tänään tämä XY oli kuitenkin alkanut lähettämään näitä kuvia ympäri somea ilkeillä teksteillä maustettuna. Kuvat olivat hetkessä levinneet useille koulun oppilaille ja nämä olivat alkaneet ilkkua ja kiusata tätä tyttöä kuvista.

Tämän jälkeen tyttö oli mennyt välitunnilla tämän XY:n luokse ja pyytänyt uudelleen poistamaan kuvat, kysynyt miksei ollutkaan poistanut niitä jo aiemmin ja lopettamaan hänen kiusaamisen. Välittömästi pyynnön jälkeen tämä XY oli lyönyt useita kertoja nyrkillä kasvoihin, repinyt hiuksista ja jatkanut vielä potkimalla tyttöä hänen kaatuessaan maahan. Tyttö oli päässyt tilanteesta pois ja soittanut äidilleen joka oli onneksi ihan koulun läheisyydessä hakemaan hänet.

Äiti oli välittömästi soittanut rehtori Maarit Jalolle, joka ehdottomasti kieltänyt tekemästä asiasta mitään rikosilmoitusta ja ilmoittanut että koulu selvittää tämän asian itsenäisesti. Lisäksi rehtori oli ilmoittanut että tytön on tultava seuraavana päivänä kouluun aivan normaalisti.

Tämän jälkeen äiti ja tytär olivat lähteneet välittömästi lääkäriin jossa tytöllä havaittu useista lyönneistä ja potkuista aiheutuneita mustelmia ja kuhmuja. Lisäksi hiuksia lähtenyt päästä runsaasti. Tämän lisäksi tyttö on tarkassa valvonnassa tällä hetkellä aivotärähdyksen varalta.

Nyt on kuitenkin rikosilmoitus tehty, vaikka eihän se rikoslaki koske alle 15-vuotiaita. Joten tämä XY pääsee pään silityksellä tästä asiasta LAIN silmissä… Toivotaan, että oikeus kuitenkin tapahtuu… 

Eikä tyttö todellakaan ole menossa kouluun tällä viikolla, sillä sen verran on paikat kipeänä ja kasvot muistuttaa enemmän pandakarhua kuin ihmistä. Joten kysymys kuuluukin teille suvakeille, että vieläkö näitä perkeleitä pitää lisää ottaa tähän maahan?

Tätä saa ja pitäkin jakaa, että saadaan näkyvyyttä tälle päähän taputtelulla!

Myöhemmin mies kirjoitti lisää samaan asiaan liittyen:

Tyttö oli lähtenyt puoli tuntia sitten kaverinsa kanssa kotoaan ulos, niin tämä s****n somali oli tullut melkein kotipihalla vastaan ja käynyt päälle, alkaen repimään hiuksista. Onneksi tyttö oli kaverinsa kanssa liikkeellä ja tänä oli mennyt väliin jolloin tyttö oli päässyt soittamaan isälleen joka oli tullut heti paikalle. Tämä s****n somali XY oli kuitenkin onnistunut pääsemään karkuun. Oli vielä huutanut että tytön käy pahemmin jos asia menee eteenpäin.

Rehtori vahvistaa tapauksen

Nummenpakan koulun perusopetuksen rehtori Maarit Jalo vahvistaa Nykysuomelle, että koululla on eilen ollut tyttöoppilaiden välillä voimakas riita. Rehtori myös vahvistaa salakuvauksen, joka on hänen mukaansa tapahtunut ennen joulua.

Jalo kuitenkin oikaisee, että hän ei ole missään tapauksessa kieltänyt tekemästä asiasta rikosilmoitusta.  Hän kertoo, että vastaavissa tapauksissa tapana on, että jos osapuolet tai heidän vanhempansa eivät tee asiasta rikosilmoitusta, tekee koulu tapauksesta lastensuojeluilmoituksen.

Jalon mukaan uhrin äidin kanssa on käyty eilen pitkä keskustelu. Jalo kertoo ehdottaneensa uhrille käyntiä koulun terveydenhoitajalla, mutta tämä on mennyt päivystykseen.

Maarit Jalo kertoo, että tapaus selvitetään koulun puolelta asianmukaisesti. Hän aikoo tapauksen tiimoilta olla tänään yhteydessä sekä poliisiin että sosiaalipäivystykseen. Jalo myös kiistää syytökset, että tapauksen yhteydessä suojeltaisiin ulkomaalaistaustaisia oppilaita.

Artikkelikuvan tyttö ei liity tapaukseen. Kuvituskuva.

Katso myös:

 

152 thoughts on “Somalityttö salakuvasi ja pahoinpiteli 13-vuotiasta tyttöä koulussa Turussa

 • 9.1.2018 at 10:51
  Permalink

  Se on nyt sitä parempaa väkivaltaa vittufileeratun suorittamana.

  Reply
 • 9.1.2018 at 10:56
  Permalink

  Somalille leima perseeseen ja maasta ulos. Nyt on aika lopettaa näiden sikojen mellastaminen kantaväestön keskuudessa. Jos eivät sopeudu,takaisin aavikolle.

  Reply
  • 9.1.2018 at 12:14
   Permalink

   Me voidaan kierrättää täällä kaikki maailman siat ja rikolliset kokeilemassa josko sopeutuisivat mutta sen jälkeen tämä maa ei ole enää Suomi vaan mikälie multikulttihelvetti. Mitä järkeä siinä olisi?

   Sen jälkeen kun nämä ovat paskoneet maan ja sosiaaliturva ja taikaseinä kaatunut miksi ne enää tänne kylmään ja pimeään Pohjolaan jäisivät? Ne menee johonkin lämpöisempään etsimään uutta taikaseinää. Vähän niinkuin heinäsirkkaparvet niiden jäljiltä ei jää kuin tuhoa?

   Reply
  • 9.1.2018 at 19:46
   Permalink

   Eivät ne sopeudu koska saavat kaiken mitä puutäväyt ja opettavat lapsensakin halveksuntaan kantasuomalaista.
   Somalit ovat äfrikkslsista jäteksndas jota vihataan kaikkialla Afrikassa. Joten nämä saastat tulee viipymättä poistaa Suomesta.

   Reply
   • 10.1.2018 at 02:47
    Permalink

    Kuten muutkin ”vieraat”jotka tulevat tänne keskisormea näyttämään.

    Reply
  • 11.1.2018 at 18:05
   Permalink

   Tuon tasoista tai vakavampiakin lasten välisiä kiusaamisia ja pahoinpitelyitä tapahtuu Suomessa useita joka ikinen päivä.

   Yhdenkään ”yksittäistapauksen” ei pidä antaa hukkua massaan, vaan jokaiseen yksittäistapaukseen pitää puuttua välittömästi!
   ”Yksittäistapaukset” vain lisääntyvät jos niihin ei puututa jo yksittäistapauksina.

   Suurin vastuu on lastenvanhemmilla, sen jälkeen lasten kanssa tekemisissä olevilla ammattilaisilla ja lopulta viranomaisilla.

   Mutta ei pidä täysin unohtaa lapsen itsensäkään vastuuta… tietenkin tietyin rajoituksin…

   Reply
  • 11.1.2018 at 18:25
   Permalink

   Jos on alaikäinen, niin ainoastaan sen maasta poisto ei onnistu. (Tosin somalit ovat tainneet itse lähettää alaikäisiään yksin maahan jossa väittävät olevan sota jonka vuoksi heillä olisi oikeus turvapaikkaan Suomessa???)

   Mutta ehdottomasti tuon somali lapsen vanhemmat on laitettava vastuuseen, koska ovat laiminlyöneet kasvattajan velvollisuutensa?

   Olisiko syytä poistaa koko perhe Suomesta? Pitäisi onnistua jos eivät ole pelkästään Suomen kansalaisia!

   Reply
 • 9.1.2018 at 11:03
  Permalink

  Missäs meetoo porukat on kun somalia ei ole vielä lynkattu. Kyllä tasapuolisuus ontuu nyt pahasti.

  Reply
  • 11.1.2018 at 18:37
   Permalink

   Meetoo on suuntautunut pääasiassa valkoisia heteromiehiä vastaan. On siinä tietenkin muutama arabi eli juutalainen elokuva moguli seassa luiskahtanut…

   Meetoo olisi ihan kannatettava kamapanija jos se ei olisi niin rasistinen, vaan kohdistuisi kaikkien ryhmien suorittamaa sukupuolista häirintää vastaan.

   Reply
 • 9.1.2018 at 11:05
  Permalink

  Onkohan tämä setäliini kysynyt sisareltaan luvan julkaista lasta koskevia juttuja? Vanhemmat ovat huoltaja-vastuussa, ei setämiehet.

  Reply
  • 11.1.2018 at 18:47
   Permalink

   Kyllä jopa ”setämiehillä” on oikeus julkaista juttuja tietyin rajoituksin, vaikka eivät olisikaan ”huoltaja-vastuussa”!

   Mikä sitten on totuus???

   ”Setämiehet” nykyään julkaisevat niin monenlaisia juttuja. Jotkut jutut ovat totta, jotkut perustuvat totuuteen ja jotkut ovat pelkkää valhetta!

   Tämä juttu vaikuttaisi olevan vähintään osittain totta!

   Reply
 • 9.1.2018 at 11:08
  Permalink

  Sedät, harkitkaa tarkoin, ennenkuin levitätte juttuja sukulaislapsistanne, tälläisissä asioissa. Itse en hyväksyisi, jos sukulaismiehet tai tädit perheemme asioita levittelisivät, olkoon vaikka niin, että lapseni olisivat kohdanneet vääryyttä.

  Reply
  • 9.1.2018 at 11:28
   Permalink

   Oletko sinä ihan sekaisin minultajärjenveit.no toi nimimerkki kertoo kyllä aika paljon

   Reply
  • 11.1.2018 at 18:52
   Permalink

   Sepä ei ole sinun ” minultajärjenveit” päätettävissä vaikka sinun lapsiasia koskevia juttuja käsiteltäisiin netissä jos ne jutut eivät rikkoisi lakia. Tämä juttu ei sitä tee jos se on totta!

   Reply
 • 9.1.2018 at 11:10
  Permalink

  Löperöt vanhemmat, jos eivät itse lapsensa varjolla pysty poliittiseen toimintaan, vaan joku ”setämies” hoitaa asian medialle. Oisko joku vanhanpojan sintti?

  Reply
  • 9.1.2018 at 11:14
   Permalink

   Haista sinä nyt umpeenommeltu ja ummehtunut monikulttuurinen vittu, saatanan suvakkipersenaamamummo ja keskity olennaiseen eli siihen että somppusi hakkasi lapsen. Näyttää ottavan koville että lempiapinasi teot tulevat julkisuuteen.

   Reply
   • 9.1.2018 at 11:31
    Permalink

    Se ei sittenkään kuuluisi lapsen enolle pohtia sitä omalla fb-palstallaan tai tehdä siitä poliittista juttua. Hankkikoon oman perheen ja omat lapset.

    Etkö tosiaan ymmärrä tuota asiaa? Olisin raivona veljelleni, jos hän julkisuuteen toisi lapsiani/perhettäni koskevia asioita. Tuo on Turussa vielä tunnistettava juttu, vielä sikäli raivostuttavampaa, että sivullinen sotkeentuu asiaan, jonka vanhemmat pystyvät hoitamaan.

    Reply
    • 9.1.2018 at 13:06
     Permalink

     Vanhemmat ovat tehneet rikosilmoituksen, sinä länkyttävä suvakki-idiootti, joten lopeta muista asioista lässyttäminen ja keskity aiheeseen joka on. Somaliapina hakkasi suomalaisen lapsen.

     Mataliena ja mitä kaikkia nimimerkkejä sinulla suvakkipaskalänkyttäjällä on ollutkaan. Henkilöllisyytesi kyllä tiedetään.l

     Reply
     • 9.1.2018 at 13:31
      Permalink

      jassoo, teillä sitä riittää näillä palstoilla tuota harhaisuutta, esim, nuo Niinistö-jenni jutut. Ei voi pitää täyspäisinä niiden levittäjiä.

      Mutta vanhemmat siis ovat täysvaltaisia henkilöitä, joten siihen jonkun enon on ihan turha sotkeentua. Lähinnä hupaisaa. Luulisi nyt lapsen isän edes sanovan lankomiehelleen, pidä sinä näppisi erossa meidän perheen lasten asioista. Kykenemme itse tekemään rikosilmoituksen ja hoitamaan asian ilman sinun länkytystäsi somessa .

    • 9.1.2018 at 13:37
     Permalink

     Toisten vanhempien ja enojen keskinäiset asiat eivät kuulu sinulle, riemuidiootti suvakkipaska. Tai luulosi lankomiehen sanomisista, kurttunaamapaskahousumummo.

     Asian tuominen julki ei ole poliiittista, vaan ihmisillä on oikeus tietää mitä oikeasti tapahtuu, vaikka se sinulle ja ideologiallesi ilmeisen kiusallista onkin, ja vieläpä juuri siksi, vittunaamasuvakki.

     Se, että haluaisit salata tapahtuneen, sen sijaan on poliittista ja kertoo sairaasta ideologiastasi, Lahtelainen kusihousu ja vaihdevuodet ylittänyt Tenaan turvaaja.

     Reply
    • 9.1.2018 at 13:44
     Permalink

     Hyvä minultajärjenveit,logiikkasi mukaan mitkään perhepoliittiset tai rikosasiat eivät kuulu kuin perheen sisälle. Siis ministerit ja poliisit lakatkoon sorkkimasta perheen asioita ja jokainen hakekoon oikeutensa omin käsin. Aika mielenkiintoinen asenne sinulla! Vai olisiko sittenkin niin, että muita voi auttaa sitä kautta kuin on mahdollisuuksia ja avun tarvitsija sallii sen?

     Reply
     • 9.1.2018 at 13:59
      Permalink

      No katsos kun Mätäliena alias tusina muuta nimimerkkiä kannattaa islamilaista perhejärjestystä jossa vaimon tai lapset saa vaikka tappaa. Ja puolustelee sitä ”kyllä suomalaisetkin miehet”- paskaretoriikalla tajuamatta että ensiksimainittu on kulttuurinen normi ja jälkimmäisissä oikeasti kyse yksittäistapauksista. Tai sitten tajuaa mutta ei suostu hyväksymään faktaa.

      Se on ihan semiammattilainen keskustelu- ja kommenttipalstojen sekoittaja ja tukkija, paatunut suvakkipaska.

     • 9.1.2018 at 16:04
      Permalink

      Vanhemmat, koulu, rikoksen tekijän vanhemmat, poliisi, lastensuojelu ovat asian osalliset.

      Vanhemmat antavat alaikäisen asiat julkisuuteen, ei enot ja sedät, vaikka kuinka 13-vuotias kuumottaisi.

      Tai poliisi.

     • 9.1.2018 at 16:48
      Permalink

      Alaikäisten asioihin, Kent, kuuluu ihan toiset säännöt kuin vaikkapa politiikkojen suhmuroiden kertomiseen.
      tässäkin jutussa on toisen nimi julkaistu,alaikäisen lapsen. Ei uhrin nimeä.
      Asia ei mitenkään ihan oikeasti kuulu lapsen enolle, kun siinä on selvittelijöinä jo viranomaiset.

      allaoleviin koululaisten kirjoituksiin viitaten luulen enon tehneet karhunpalveluksen tälle siskontytölleen ja vaikeuttaneen hänen pärjäämistään kaveripiirissä, jos ihan suomalaisnuoret tietävät ja ovat valmiit kertomaan, mitä on tapahtunut.

      Mutta saahan sitä kupruja teineille tehdä, siskontytöilleen, julkistaa jonkun asia ja saattaa lapsen naurunalaiseksi vielä koulussa ja suomalaislastenkin parissa, jos asia ei niin selkeästi enon propagandan mukainen olekaan.

    • 10.1.2018 at 02:52
     Permalink

     Voi vittu mikä Typerys.

     Reply
  • 9.1.2018 at 13:23
   Permalink

   Sinulta on ilmeisesti viety sekä järki että lukutaito, sillä uhrin äitihän asiaa selvittää ja on tehnyt rikosilmoituksen.

   Ilmeisen kova paikka näyttää olevan että lemmikkiapinasi eivät osaa käyttäytyä ja ovat hengenvaaraksi suomalaisille lapsille. Niin kova paikka että täytyy yrittää keksiä mitä tahansa aiheen eksyttämiseksi siitä asiasta.

   Reply
   • 9.1.2018 at 16:05
    Permalink

    NIin ja se on ihan oikein, että vanhemmat hoitavat asian, tekevät rikosilmoituksen, hoitavat koulun ja lastensuojelun kanssa asian.

    Miten asiaa edesauttaa enon vouhkaaminen facebookissaan ja jutun levittäminen roskalehdille.

    Reply
    • 9.1.2018 at 16:11
     Permalink

     Tämänlaiset asiat kuuluukin levittää lehdistölle että ihmisille tulee entistäkin selvemmäksi se minkälaisia vaarallisia apinoita keskuuteemme on päästetty. Ja sekös sinua suvakkivittunaamaa vituttaa, ja hyvä niin 🙂

     Enot eivät ole tässä aiheena vaan se että SOMALI SALAKUVASI JA PAHOINPITELI SUOMALAISLAPSEN.

     Reply
     • 9.1.2018 at 17:10
      Permalink

      Eno mahdollisesti vaikeutti lapsen asemaa koulussa ja kaveripiirissä, jotka tuntevat asian. Viittaan alempana oleviin koululaisten kirjoituksiin. Ymmärrän, että eno, joku lapseton rajat kiinni tms. ei osaa tajuta, miten on saattanut nyt lapsen elämää vaikeuttaa. propagandallaan. Alaikäisten asiat hoitavat omat vanhemmat.

  • 9.1.2018 at 16:08
   Permalink

   ”Vanhemmat antavat alaikäisen asiat julkisuuteen, ei enot ja sedät, vaikka kuinka 13-vuotias kuumottaisi.”

   Vanhemmat ovat ihan hyvin voineet antaa luvan asian julkistamiseen, ja todennäköisesti ovatkin. Se että maalailet mielikuvia ”13-vuotiaan kuumottamisesta” kertoo enemmän sinun perversioistasi kuin kenenkään muun, sinä inha suvakkipaska.

   Ja todella, enot ja sedät eivät ole tässä aiheena vaan se että SOMALI SALAKUVASI JA PAHOINPITELI 13- VUOTIAAN LAPSEN.

   Reply
   • 9.1.2018 at 17:13
    Permalink

    Lapseton eno ei varmaan tunne lasten ja nuorten hierarkiaa. Miten voi sen leiman saada otsaansa ja jäädä mobatuksi tms. jos sukukin antaa lehtiin juttua asiasta, mikä on koulun, viranomaisten ja vanhempien asia.

    Reply
    • 30.5.2018 at 18:12
     Permalink

     Kaikki pitää saada tietoon mitä tekee mulatit tässä maassa, sinä saatanaan rottasuvakkipelle ota ja lähde helvettiin Suomesta vielä kun kerkeät.

     Reply
  • 9.1.2018 at 18:13
   Permalink

   Hmmm… Mielenkiintoista. Kun kantasuomalainen oppilas jouduttuaan ensin salakuvauksen ja sen jälkeen vakavan väkivallan uhriksi. Vaatii itselleen niitä perustuslaillisia oikeuksia ja rikosoikeudellisia sanktioita rikolliselle, jotka kuuluvat kyseiselle henkilölle rodusta riippumatta (yhdenvertaisuuslaki) tekemistään terveydelle ja hengelle vaaraksi olleista teoista uhrin oikeutetun ja asiallisesti tekemän pyynnön / vaatimuksen jälkeen asiassa, joka olisi ollut teknisesti ja vaivannäöllisesti helppo toteuttaa, jos vain vakavaan pahoinpitelyyn syyllistyneellä somalilla olisi ollut vain tahtoa sopia asia tavalla, jota voi kutsua suomalaiseksi tavaksi toimia kulttuuripohjaisesti rauhanomaisesti. Tämä kaikki edellä lueteltu onkin sitten ”POLIITTISTA TOIMINTAA”!!!
   Mutta PÄINVASTAISESSA tapauksessa se EI olisi ollut, vaan oikeutettua SOTAA RASISMIA VASTAAN!!!

   Reply
  • 9.1.2018 at 20:02
   Permalink

   Varsinkin somalit ovat juuri sitä paskasakkia joka tulisi nopeasti pistää ”uuniin ” ja lähettää omalla kustannuksellaan takaisin merirosvo rannikolleen,.jossa käyvät lomailemassa ja fileeraamassa tyttäriensä haisevat vitut..

   Reply
  • 11.1.2018 at 19:00
   Permalink

   Vain lapsella itsellään ja lapsen huoltajan on oikeus tehdä rikosilmoitus tässä asianosaisrikoksesta!
   Mutta mielipiteensä saa esittää asiasta kuka tahansa jopa julkisesti, kunhan kunnioittaa lain mukaisesti esimerkiksi asianomaisten yksityisyyttä.

   Eiköhän ne ”löperöt” vanhemmat ole asianmukaisesti toimineet jos ovat rikosilmoituksen tehneet asiasta!

   Reply
 • 9.1.2018 at 11:33
  Permalink

  Nimim. minultajärjenveit, jos sitä on koskaan ollutkaan. Miksi olet retardi ?

  Reply
  • 9.1.2018 at 11:51
   Permalink

   Ai Lokkakin täällä? retardi-maneerista helppo tunnistaa ja kysymysmerkeistä. Ei tosiaan ole enon asia tehdä mitään lehtijuttuja sisarensa perheen asioista – ainakaan ilman lupaa. Ei siinä paljon alaikäistä siskontyttöä ajatella, kun ruvetaan asiaa repostelemaan julkisuudessa – sivullisen toimesta. Lapsilla on ihan erilainen julkisuussuoja kuin aikuisilla. He eivät myöskään kykene vielä itse tekemään johtopäätöksiä, mitä poliittinen kirjoittelu heitä hyväksikäyttäen vaikuttaa heidän elämäänsä.

   Reply
   • 9.1.2018 at 13:09
    Permalink

    Vanhemmat ovat tehneet rikosilmoituksen, joten turhaan länkytät enoista ja yrität viedä keskustelua pois aiheesta joka on; Somppuapina hakkasi suomalaislapsen.

    Reply
    • 9.1.2018 at 16:08
     Permalink

     Se on oikein, vanhempien tuleekin asia hoitaa, ei enon facebook-kirjoittelulla tai antamalla juttua julkaisuille. Kait se olisi vanhempien asia alaikäisen huoltajana.

     Reply
     • 9.1.2018 at 16:12
      Permalink

      Nämä jutut kuuluukin julkaista niin että ihmiset saavat tietää kuinka vaarallisia apinoita vapaana liikkuu. Enoihin asia ei liity vaan siihen että SOMALI SALAKUVASI JA PAHOINPITELI SUOMALAISEN LAPSEN.

     • 11.1.2018 at 04:46
      Permalink

      Hei järjen menettänyt suvaitsevainen ! Ålä sinä enosta murehdi. Myös vanhemmat ovat kirjoittaneet tästä sosiaaliseen mediaan joten turhaa sinä nyt enosta jauhat elukka enää mitään. Kiitos ja näkemiin

   • 9.1.2018 at 19:44
    Permalink

    Lahtelaisen suvakkimummo Matalienan alias ”minultajärjenveit”:in harhoihin ja maneereihin kuuluu Junes Lokan näkeminen joka paikassa missä on käytetty kysymysmerkkejä.

    Sinänsä nykyinen nimimerkki on erittäin kuvaava tuolle suvakkiretardille.

    Reply
 • 9.1.2018 at 11:35
  Permalink

  Ja voi kultapienet, ihan syntyperäiset suomalaisteinit eivät kiusaa toisiaan. Oletteko kuulleet Whatsapp-ryhmistä, jossa kiusaaminen on todella kovaa koululaisten kesken. Ja rivoa, jopa 10-vuotiaan wh-sapp ryhmä voi olla sellaista sontaa, olen saanut lukea, että häpeisitte vanhemmat. Suomalaisia lapsia täysin suomalaisessa luokassa.
  Mutta jos oma kullannuppusenne kiusaa toisia, se on ihkua ja ryhdytte aikuiset myös siskontyttärienne ja veljennepoikien kanssa kiusaamaan samoja lapsia vaikka vielä Facebookissanne.

  Reply
  • 9.1.2018 at 13:08
   Permalink

   Ja Lahtelainen kurttunaamapaskahousumummo jatkaa ”kyllä suomalaisetkin”-linjalla. No, nyt ei ollut kyse siitä vaan siitä että somppuapina hakkasi suomalaislapsen.

   Reply
   • 9.1.2018 at 17:31
    Permalink

    Saanko kysyä että miten kyseisen lapsen uskonto liittyy millään tavalla asiaan? Ollaanko me suomalaiset jotenkin sairaita ja pahoja kun meidän kouluissa tätä paskaa tapahtuu? Onko teillä saamarin suvakithautaan-tyypeillä mitään hajua miten järki toimii? Suomalaiset tekee ihan samaa paskaa.

    Reply
    • 9.1.2018 at 18:22
     Permalink

     Kas, hitlerkin häpeisi, tuli uskontokin mieleen. Minä en ainakaan ole uskonnosta kirjoittanut mitään.

     Reply
     • 11.1.2018 at 04:49
      Permalink

      Ettet vaan sinäkin järjen menettänyt elukka pyörisi juuri noissa lasten ryhmissä muiden aavikkoystäviesi kanssa ? Tehän tunnetusti tykkäätte pikkupojista ja myös vuohi on mukava eläin jos ei muuta reikää lähellä ole ? Häpeä muslimi terroristi

  • 9.1.2018 at 13:15
   Permalink

   Mätäleena ja tusina muuta nimimerkkiä on lähes ammattimainen keskustelupalstojen riesa ja vakiolänkyttäjä joka kiirehtii eksyttämään aihetta silloin kun rikollinen on joku tummempi tai rehellisesti neekeri, eli hyvin usein.

   Se pitää palauttaa aiheeseen joka on: Somali ei ainoastaan pahoinpidellyt suomalaislasta vaan myös salakuvasi intiimisti.

   Reply
   • 9.1.2018 at 13:33
    Permalink

    Niin teki. Mutta asia ei kuulu lapsen enolle facebook-kirjoitteluun ja juttjen antamiseen lehteen. Ovatko vanhemmat mielestäsi jotenkin vajaita, jos tarvitsevat lapsen enon länkytystä somessa hoitaaksen lastensa asiat?
    Mun mies vetelisi turpiin veljiäni, jos he tulisivat isännöimään meidän asioitamme tai kirjoittelemaan niistä lehdissä. Vaikka lasta olisi kuvattu salaa tai vaikka lasta olisi lyöty. Lapsen vanhemmat siis eivät ole ihan täysillä, jos jutussa enoa tarvitaan?

    Reply
    • 9.1.2018 at 13:40
     Permalink

     Sinulla suvakkilöysävitulla taas ei ole sananvaltaa toisten sukulaisuussuhteisiin ja heidän keskinäisiin asioihin.

     On hyvä että asia tuli julki kuten kuuluukin, niin ihmiset tietävät entistäkin paremmin mitä väkivaltaisia apinota keskuuteemme on laskettu, ja sekös sinua suvakkipersesyöpää vituttaa niin että täytyyy yrittää keksiä kaikki mahdollinen aiheen hämärtämiseksi, ja joka aihe on:

     Somali salakuvasi suomalaislasta intiimisti ja pahoinpiteli tämän.

     Reply
    • 9.1.2018 at 14:16
     Permalink

     Hei Tenaleidi, miksi satuilet ikään kuin eno olisi julkistanut asian salaa tai oikeudetta kun et oikeasti tiedä asian laitaa? Vanhemmat ovat voineet hyvinkin vaikka pyytää julkistamaan asian.

     Ja pääasiahan on että asia tuli julki. Eikä tässä asian julkistaminen tai enot ole edes aiheena, vaan se että SOMALI SALAKUVASI JA PAHOINPITELI 13-VUOTIASTA TYTTÖÄ.

     Noin, meneeköhän jo jakeluun? Tod.näk. ei vaan aiheen vierestä lässytys jatkunee.

     Reply
     • 9.1.2018 at 16:43
      Permalink

      Omituiselta kuitenkin vaikuttaa ja antaa tytön perheen outoon valoon. Jos ette sitä tajua.

    • 9.1.2018 at 14:27
     Permalink

     Ai miehesi vetelisi turpiin veljiäsi? Taitaa väkivaltaisuus olla ihan normisettiä teidän perheessä, liekö jo hakannut järjenkin pihalle kun juttusi ovat noinkin tyhmiä.

     Reply
     • 9.1.2018 at 16:13
      Permalink

      Mätälienalla on musta ukko ja sen mukainen kuri kotona. Taitaa olla jo ommellut vapaaehtoisesti vittunsakin umpeen, ukko ratkoo sitten auki jos suvaitsee tarvita.

     • 9.1.2018 at 16:42
      Permalink

      ylläpidolle huomautus. Vastineeni tuohon poistettiin, sis. niin, että aikuiset kasvattavat lapsensa, sisarukset eivät puutu toistensa perheen asioihin, koska perheissä on aina se toinen vanhempi sisarusparven ulkopuolinen. Minusta on epänormaalia jopa, jos vaikka velipoika puuttuu sisarensa perheen asioihin, jotka aikuinen pystyy hyvin hoitamaan koulun, poliisin ja sossun kanssa.

      Sitten kuitenkin tuollaiset törkeät ja rivot kommentit julkaistaan. Häpeä, ylläpitäjä. Ja kovasti. Roska on roskaa näköjään ja lukijat sen mukaisia.

     • 9.1.2018 at 21:16
      Permalink

      Mätäleena on ilmeisesti itse maahanmuuttajataustainen ja syntynyt Suomessa, koska osaa niin hyvin kirjoittaa Suomen kieltä. Kuri- ja kasvatus kuin muslimeilla.

    • 11.1.2018 at 19:22
     Permalink

     minultajärjenveit: ”Mun mies vetelisi turpiin veljiäni…

     Emppu Vuori: minultajärjenveit, siis tunnustat että miehesi on ääliö Suomen Lakien rikkoja!

     Reply
    • 30.5.2018 at 18:15
     Permalink

     ”minultajärjenveit” olet terroristi.

     Reply
  • 9.1.2018 at 17:01
   Permalink

   Vedä suvakkimädättäjä norsunv..tu päähäsi sen verran syvälle ettei henki kulje. Olisikohan pikkuhiljaa aika laittaa somalipossut ja muut geelitukat ruotuun, ja noiden paskakasojen puolustelijat kanssa.

   Reply
   • 9.1.2018 at 18:34
    Permalink

    Kirj. ei ole vastaus sinun kantaasi vaan ”järjenminultaveit”.

    Reply
    • 9.1.2018 at 21:12
     Permalink

     Juha, opettele esim, kappalejako. Kirjoitat niin epäselvästi, etten minä ainakaan jaksa edes lukea tuollaisia kliseitä ja jotain epämääräistä sössöä. en saa edes ajatustesi päästä kiinni, älä kiihdy noin hirveästi ettet malta lauseita, välimerkkejä jne.

     Reply
     • 10.1.2018 at 00:01
      Permalink

      Nyt Pirkko jo hiljaa siellä, ei noita sinun mielipuolisia matujen puolusteluja jaksa ketään täyspäinen kuunnella.

  • 9.1.2018 at 18:31
   Permalink

   Jaa, että nyt se eno / setä / kummi / täti / sokeriserkku… jne. Onkin tämän koko tapauksen PAHIN RIKOLLINEN! Kuulostaa kovin #metoo:lta kääntää huomio ja keihään kärki pois asiasta eli päin persettä. Luulet siis, että suvakki -rehtorin toiveen mukaisesti toimimalla eli suomalaisen haavojen nuolennalla ja saappaiden loputtomalla nuolenellalla sekä asenteella ”anteeksi, että ole olemassa” tämä tyttölapsi olisi säästynyt somalitytyön jatkuvalta vihalta logiikalla, huomatessaan olevansa niskanpäällä hamaan loppuun saakka, johon suomalainen suvakkiyhteiskunta ovat nämä 30-vuotta sitten syyttä maahan imuroidut kommunistisen Somalian yläluokan edustajat kommunismin kaatuessa Neuvostoliitossa ja niin muodoin myös Afrikan Sarven maassa on heitä tästä lähtien paijattu ja palvottu KelaCardilla ilman, että vain murto-osa somaleista on työllistynyt elättämään itse itsensä, mutta sitäkin hanakammin elämään suomalaisten veronmaksajien kustannuksella ”oileskeluluvalla” asenteella, että he omistavat tämän maan ja me jotka teemme työtä joka päivä elääksemme olemme heidän palvelijoitaan sekä kastittomia, joiden täytyy aina väistyä heidän tieltään ja kunnioittaa heitä korkeampina säätyinä yhteiskunnan suodessa heille diblomaattisen koskemattomuuden rikoslain edessä ja toimintaperiaatteella poliisien piirissä ”Somali voittaa aina” eli suomalainen ryöstetty potkittu uhri viedään putkaan ja viedään demlaan, jossa hänet velvoitetaan maksamaan suuret korvaukset tekemästään ”rikoksestaan”, jonka ”kakun” päällä kirsikkana on ”Viharikos”.
   Mitä luulet? Tuntien Somalien klaanit ja heimoperinteet somalitytön kaikki täällä jo tietenkin oieva sukukunta olisi jo soittanut kaikki mahdolliset uhkaussoitot ja sekä ikkunan särkemisineen päinvastaisessa tapauksessa ollessa kyseessä. Ja uskallanpa luvata, että myös ”nykyisessä” tilanteessa tuo on heidän säännöstönsä peruselementti ja hyväksytty keino sotia vääryyden puolesta ja voittaa se taistelu, jonka jälkeen syödään ja juodaan sekä meuhkataan juhlien läpi seuraavan yön. Ja miksipä ei. Ei ainakaan työt rasita, eikä se kaikken TÄRKEIN ihmisyyden mitta. OMATUNTO!

   Reply
 • 9.1.2018 at 12:11
  Permalink

  Muistakaa nyt tuulipukukansa , että Sale haluaa Suomen täyteen näitä kultamunia. Joten , ääni Salelle= kyllä kalifaatti Suomeen.

  Reply
 • 9.1.2018 at 13:10
  Permalink

  Tämä on varmaan normaalia toimintaa näille afrikan kädellisille. Ja ehkä ne jollain tavoin ovat katelliisia maidonvalkkealle karvattomalle iholle.

  Koulun rehtorin pitää olla todellinen suvakki kun vaatimalla vaatii ettei asiaa saa viedä poliisin tietoon. Se että nuorena henkilönä tehty rikos ei kuulu rikosoikeuden piiriin, mutta merkinnät jäväät. Ja kun henkilö täyttää rikosoikeudellisen iän, ne ovat historiana ratkaisemassa rangaistusten määrää. Jos tämän kädellisen rikoshistoria osoittaa jatkuvaa välinpitämättömyyttä lain kirjaimesta niin ensimmäinen rikosoikeudellinen tuomio saattaa olla välittömästi ehdotonta vankeutta. Näin on käynyt. Ja moni nuorisorikollinen ylättyykin siitä että ensimmäinen tuomio ei olekkaan ehdonalaista. Siinä saattaa kulua muutama vuosi nuoruudesta kiven sisässä.

  Mutta takaisin alkuperäiseen asiaan. Nämä kädelliset jotka jo tässä iässä ovat henkisessä kehityksessä jo näin jäljessä, ne pitäisi karkottaa maasta välittömästi alkuperäiseen asuinympärisöönsä. Vaikka ne olisivat syntyneet Suomessa. Ei muuta kuin afrikan sarveen takaisin. Sinne kuuluvat arabien ja neekereiden sekoitukset.

  Reply
 • 9.1.2018 at 13:20
  Permalink

  Ei koskaan enää takinkääntäjä Niinistöä presidentin virkaan!

  Reply
 • 9.1.2018 at 14:39
  Permalink

  Te horot ette tiiä mitä tapahtu X vitun Y ei potkinu tai ja tyttö ei kaatunut maahan tyttö tönäisi ennen XY teki mitää ja vittu noi saatanan vammatki on liioteltu

  Reply
  • 9.1.2018 at 17:02
   Permalink

   Painu somalikavereidesi kanssa Mogadishuun, sinua ja kaltaisiasi elättejä ei Suomessa kaivata.

   Reply
   • 9.1.2018 at 18:59
    Permalink

    Oon valkonen jos en oo rasisti se ei tarkota että oon somppu ja mee sä vaa nuolee äitis valkosta pilluu

    Reply
 • 9.1.2018 at 14:43
  Permalink

  Te saatanan keski-ikäiset rasistiset paskat ette tiiä mitä vittuu tapahtu yks somppu oli ilkee nii se ei tarkota et kaikki somput pitäis heittää takas ” aavikolle” ja vittu teil ei oo hajuu miten tää juttu lähti tai mitää hajuu miten ilkei ihan valkosetki o ja ne on paljon ilkeempii

  Reply
  • 9.1.2018 at 14:45
   Permalink

   Haistapa ympärileikattu ja umpeen ommeltu somalinvittu.

   Reply
   • 9.1.2018 at 16:54
    Permalink

    Oon vittu niin suomalainen ku helvetti voi olla oon valkonen suomalainen hetro ja sä oot rasistinen viinassa uitettu läski keski ikäne sika joka varmaa raiskaa lapsii 24/7 me imee isääs mut se varmaa on jo kuollu niinku säki voisit

    Reply
 • 9.1.2018 at 14:52
  Permalink

  no onpas vähä liioteltu teksti. toi hakattu tyttö on vitu rasittava ja kaikkee ni en yhtää ihmettele

  Reply
  • 9.1.2018 at 15:38
   Permalink

   Ai sinun mielestäsi rasittavat tytöt saa hakata. Painu nyt vittuun, trolli.

   Reply
 • 9.1.2018 at 15:06
  Permalink

  Vittu mitä liioiteltua paskaa siin ei tapahtunu puoliikaa mitä tossa lukee!!!!!

  Reply
  • 9.1.2018 at 19:41
   Permalink

   Niin on, unohdettiin mainita, että sen suomalaisen lapsen vanhemmat elättää myös ton somalin ja sen suvun. Ei tosiaan kerrottu edes sitä puolta paskasta.

   Reply
 • 9.1.2018 at 15:06
  Permalink

  Somalien suhteen on ryhdyttävä lopulliseen ratkaisuun. Mikään muu ei jatkuvia ongelmia tule koskaan poistamaan. Tätä helvettiä on nyt katseltu riittävän pitkään ja tilanne menee vain huonompaan suuntaan -mitään syytä näin jatkamiselle ei ole. On tehtävä täyskäännös ja sompuille näytetään kuka tässä maassa on se joka määrää.

  Reply
  • 10.1.2018 at 01:22
   Permalink

   Koska niille näytetään?..On uhottu jo monet kymmenet vuodet, onkohan elämänkulun kiusaajat vaan jäänyt näppikseen kiinni pirkkakaljasta, vai mikä on kun ei muuta ku uhota netissä?

   Reply
   • 10.1.2018 at 01:59
    Permalink

    Suurten massojen saaminen liikkeelle tarvii talouden notkahtamista. Sellainen on meillä vastassa 1-2vuoden kuluessa kun euro romahtaa liian pitkään jatkuneen lisärahan painamisen takia. Silloin1990 luvun alusta saakka kasaantunut viha somaleita kohtaan purkautuu. Huonosti käyttäytyviä vapaamatkustajia ei silloin enää suvaita. Näin tämä on ollut kautta historian -talous (valitettavasti) ohjailee käyttäytymistä nykymaailmassa.

    Aihetta kyllä olisi suorittaa puhdistus välittömästi.

    Reply
 • 9.1.2018 at 15:39
  Permalink

  Herätkää vittu toi tapahtu meiä koulus ja haluutteko tietää jotai vittu olen ite suomalainen ja toi on täyttä paskaa mitä te selitätte kyseinen henkilö itse sanoi että tämä ei ole totta joten ihmiset turhaan tuomitse ihmisiä josta ette tiedä vittuakaan!

  Reply
 • 9.1.2018 at 15:41
  Permalink

  Olin itse paikalla eikä se todellakaan mennyt niin se tyttö itse alotti tönäisemällä ja siitä se riita alkoi eikä hän kaatunut maahan et turha sun o valehdella kun et itse ollut paikalla vaan puolustat häntä vaikka hän keksi oma juttujaan ja ihmisillä tulee joskus riitoja eikä tarvitse liiotella kaikkea asioita älä usko kaikkea mitä tämä pikkunen selitti siellä oli monta silmänäkijä et voisit mennä kysyy mitä tapahtui eikä kirjotella tääl mitään toiseks luuletko että jos sanot pakolaiset pois suomesta se voisi toteuttaa toi on rasismia

  Reply
  • 9.1.2018 at 17:04
   Permalink

   Muuta somppukavereittesi kanssa Mogadishuun, sinua ja kaltaisiasi ei täällä tarvita.

   Reply
  • 9.1.2018 at 19:49
   Permalink

   Mitä ihmeen rasismia se on ettei halua tänne loisia? Onko japanilaiset rasisteja? Somalian kaikki naapurimaat? Jopa Afrikan kaikki maat? Entä Australia, uusiseelanti tai vaikka Qatar? 90-luvulla luvattiin, että somalit tulee vain käymään, ei jää tänne asumaan, häipyvät heti kun mahdollista.

   Reply
 • 9.1.2018 at 15:41
  Permalink

  Turhaan puhutte somaleista ette tiedä niistä vittuakaa joten pitäkää se teijän saatanan isot turvat kiinni

  Reply
  • 9.1.2018 at 15:48
   Permalink

   Poistata sinä ompeleet vitustasi niin ehkäpä et ole niin katkera suomalaisille.

   Reply
   • 9.1.2018 at 17:36
    Permalink

    Poistapa sinä se paska mikä sulla korvien välissä on kun iniset somaleista ja niiden pahuudesta enemmän kuin goebbels juutalaisista saatana. Olisit parempi rasisti.

    Reply
 • 9.1.2018 at 15:49
  Permalink

  (Minä itse näin kaiken tämä tyttö joka kertoi sinulle kaikkea muuta niin hän haukkui ja se oli aivan loukkaava kun tämä somali tyttö lähti kävelemään pois nii se toine tyttö tönäisi häntä niin et hän melkein kaatui joten he molemmat kävivät toistensa kimppuun ja molemmat repisivät hiuksista ja ne lopetti et turha sun on puolustaa ja huijaa olen aivan pettynyt

  Reply
  • 9.1.2018 at 15:50
   Permalink

   Apinat takaisin puuhun.

   Reply
  • 9.1.2018 at 16:24
   Permalink

   Ongelmia kielen kanssa ”Jannella”?

   Reply
   • 9.1.2018 at 16:38
    Permalink

    Nuoret eivät välitä niin kirjakielestä, puhekielinen riittää, kait jo yo-kirjoituksissakin? Mutta se, jos täällä on aikuisia, jotka kirjoittavat niinkuin jotkut näyttävät kirjoittavan, ei kieliopista tietoakaan, se on huolestuttavaa. Ei silloin ainakaan pidä lasten kirjoituksiin enää puuttua.

    Reply
    • 9.1.2018 at 19:50
     Permalink

     Juuri sinun kirjoituksissahan ei ole kieliopista tietoakaan, saatanan kusenhajuinen tenamummo, suvakkipalliface.

     Onneksi olet jo niin vanha että sinua ei tarvitse katsella kovin pitkään, länkytyksesi loppuu ja hyvä niin. Ajastajättämisesi tullaan huomaamaan kaikkien keskustelupalstojen yhtäkkisenä siistiytymisenä ja poistumisellesi nostellaan maljoja. 🙂

     Reply
     • 9.1.2018 at 20:30
      Permalink

      Olethan nolo kommentoija, ei ihme, että meitä kielteisesti maahanmuuttoon suhtautuvia pidetään hölmöinä ja asiattomina ja naisia vihaavina.
      Koulukaverit näyttävät kyseenalaistavan lähteen antamat tiedot.

   • 9.1.2018 at 17:05
    Permalink

    Janne taitaa olla somalialoinen ?

    Reply
    • 9.1.2018 at 17:14
     Permalink

     Niin vissiin minäkin, vouhottajat eivät ole. Etkö osaa kirjoittaa somalialainen? ja toista morkkasit kirjoittamisesta. haha.

     Reply
 • Pingback: 2018 | Sionismi ja monikulttuurisuus eu-suomessa

 • 9.1.2018 at 16:17
  Permalink

  Yksittäistapaus !!!! Päivi Lipponen varmasti järjestää suuren rasisminvastaisen mielenosoituksen Turkuun, jonne puhujiksi tulevat varmasti Li Andersson, Ville Niinistö ja muu punavihreä suvaitsevaisto. Siellä sitten voivotellaan rasistista ilmapiiria ja haukutaan kaikki natseiksi.

  On tää nähty niin monta kertaa aikaisemminkin, että vähemmistöön kuuluvat saavat tehdä ihan mitä haluavat, koska Suomessa on kaksois standardi käytössä !

  Reply
 • 9.1.2018 at 17:06
  Permalink

  Allahu Soundbar! Mutta mitä merkkiä, siinäpä vasta kysymys ?

  Reply
 • 9.1.2018 at 17:11
  Permalink

  Onko Turku nyt myös niin sanottu ”utsatta områden” ?

  Reply
 • 9.1.2018 at 17:47
  Permalink

  ”Jalo kuitenkin oikaisee, että hän ei ole missään tapauksessa kieltänyt tekemästä asiasta rikosilmoitusta.”
  Rehtori Maarit Jalo puhuu täyttä paskaa eli valehtelee silmät kirkkaina aivan kuten vastaavanlaisissa tapauksissa tapahtuu Ruotsin kalifaatissakin. Räikeissä väkivaltatilanteissa, jossa uusruotsalaiset pahoinpitelevät kantaruotsalaista poikaa tai tyttöä ja vahnemmat ottavat yhteyttä kouluun vastauksena on, että tämä on ”monikulttuurinenkoulu”, painetaan verinen pahoinpitely villaisella tai vielä parempaa siitä syytetään uhreja eli ruotsalaisia lapsia.
  Tämä osoittaa sen tosiasian, etteivät somalitytöt ja -naiset ovat yhtä röyhkeitä ja vastenmielisiä elukoita, jotka käyttävät surutta ja pääsääntöisesti rodullisesti parempaa asemaansa käyttäen suoraa peittelemätöntä väkivaltaa, jossa ei tunnusteta alkeellisimpiakaan ”vääräuskoisen” ihmisoikeuksia tai oikeutta fyysiseen koskemattomuuteen, vaan kaikki vähäpätöisimmätkin ristiriitatilanteet ”kunniakansalaisten” taholta hoidetaan mafiamaisella väkivallalla ja kovalla väkivallalla, jossa ei piitata vähäisimmässäkään määrin valkoisen uhrin terveydentilasta johti se sitten, vaikka kuolemaan saakka, josta EI tietenkää ole MITÄÄN seurauksia NEEKERILLE.
  Koulun henkilökunnan soperteluja ja tyynnyttelyjä EI PIDÄ koskaan kuunnella, joka merkitsee pyrkimyksenä lakaista koko asia maton alle ja valkoinen uhri jää kärsimään kivun ja säryn sekä satavarmasti jatkuvan uhkailun ja suoran uuden väkivallan, joka kasvaa kumulatiivisesti kunnes asiassa on saavutettu ”lopullinen ratkaisu”.
  SANOMATTAKIN on selvää, että JOS tilanne olisi ollut PÄINVASTAINEN. Kyseinen rehtori olisi repinyt perseensä riekaleiksi ja valkoinen tyttö olisi erotettu väh. määräajaksi, lastensuojeluviranomaisasia, poliisiasia, rasistin leima, ”psykologin tarkastettavaksi”, syyte viharikoksesta, syyte ”järjestäytyneestä” rikollisuudesta, SUPO:n kuulustelut ja päällepäätteeksi Sauli Niinistöltä jopo apinalle.

  Reply
  • 10.1.2018 at 01:34
   Permalink

   Oletko sina se sama kaveri kun kau turussa rajatkii tapahtumissa huutamasa mikrophoneen? Vaikutta silta samalta kiukkuiselta pojalta.

   Reply
   • 10.1.2018 at 20:28
    Permalink

    Kuule tämä poika istuu perseellään.
    Olen seurannut muslimien tuomaa ”rikastusta” koko Euroopassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa ja eritoten Ruotsissa. Se, mikä koskee Ruotsin ”monikulttuurisia” kouluja pitää kutinsa. Ruotsissa termi: ”suvaitsevaisuus” ei ole enää vuosikymmeniin pysynyt tuon sanan varsinaisessa merkityksessä (ei täälläkään) vaan kyse on rotusorrosta, joka kohdistuu Ruotsin kanta-asukkaita vastaan. Jos Martin Luther King (1929-1968) paiskattaisiin haudastaan nykyiseen Ruotsiin ja Eurooppaan ja hän näkisi ne sairaat lainalaisuudet, joissa yksi rotu vieläpä omissa syntymämaissaan joutuvat kokemaan oikeuksiensa jokapäiväisenä polkemisena sekä sen turvattomuuden tunteen, koska näillä ihmisillä ei ole edes yhteiskunnan suomaa oikeudellista turvaa ja oikeutta puolustaa itseään rikoksen uhrina saaden siitä oikeudessa säädetyn rikoslain mukaisen hyvityksen ja korvauksen kokemastaan vääryydestä.
    Irvokkuudessaan länsimaalaiset valkoiset kanta-asukkaita syytetään kuin ”Speden” elokuvassa ”leualla nyrkkiin lyömistä” eli tehdään lähtökohtaisesti aina syyllinen ja vieläpä kovennettuna viharikoksena. Pelkästään yleissivistyksen kannalta olisi hyvä vaihteeksi tutustua Etelä-Afrikan valkoisten nykyiseen tilanteeseen, jossa on käynnissä kyseenalaistamaton kansanmurha, jossa mustat murhaavat, raiskaavat, ryöstävät ja kiduttavat uhrinsa hengiltä ja vielä suolestamalla heidät ottaakseen ”onnentalismaaneja” myyntiin. Eli kuten ”ketunhäntiä tai Jäniksen käpälä. Etelä-Afrikkaa johtaa musta ANC kommunistihallinto, joten se saa rauhassa ”toteuttaa itseään” ilman kansainvälistä kohua siten, ettei edes YK ole korviaan lotkauttanut vain ja vain siksi, että teurastusten uhrina ovat valkoiset, eivät mustat, juutalaiset, muslimit, intiaanit, latinot, afroamerikkalaiset. Länsimaissa vaikuttavat kommunistit ”monikulttuurisuuksineen” ovat kuin Korppi, joka ei korpin silmää puhkaise.

    Reply
 • 9.1.2018 at 20:57
  Permalink

  Aivan sama mitä ”minultajärjenveit” alias mataliena yrittää keskustelua sekoittaa enoillaan ja perversioillaan;

  SOMALITYTTÖ SALAKUVASI JA PAHOINPITELI 13-VUOTIASTA TYTTÖÄ KOULUSSA TURUSSA.

  Se on aihe.

  Parasta olisi että kukaan ei reagoisi kyseisen ammattitrollin kirjoituksiin. Olkaa niin kuin niitä ei olisikaan, älkää antako huomiota ja ruokkiko trollia. Kirjoittakaa oma mielipiteenne ja jättäkää kyseisen trollin eksytykset huomiotta.

  Reply
  • 9.1.2018 at 21:09
   Permalink

   no johan täällä on menoa. Joku esittää mielipiteensä, toiset haukkua rotkottavat jotain omituista ja nimittelevät trolliksi. eipä täällä näköjään kannata käydä, jopa tyhmempiä kommentoijia kuin mv-lehdessä.

   Reply
   • 9.1.2018 at 21:24
    Permalink

    Se on ihan sama vaikka esiintyisit ”pertti mäkisenä”, Mataliena, parasta kaikkien kannalta on että ihmiset tietävät totuuden trollaamisestasi.

    Lukijoille: Googlettamalla ”mataliena” tämän trollin koko skaala ja kaikki nimimerkit paljastuvat. Älkää ruokkiko sitä.

    Se on jo vanha sairas mummo jonka lähtölaskenta on hyvää vauhtia käynnissä. Aika hoitaa trollin.

    Reply
    • 9.1.2018 at 23:07
     Permalink

     Oletko muuten joku ikärasisti? Mikä on sopivan ikäinen nainen. Haukio liian nuori, eläkeikäinen liian vanha? Kansallismielisten naiset – oletan, kuulut siihen porukkaan – 70 ikävuoden kahta puolta. Sopivia käsikassareita kirjoittelemaan ”suoria sanoja” ja polisikuulusteluihin, eli tekemään likaisen työt propagandassa?
     Ja sinun ongelmasi, mikä lie, mutta korvien välistä varmaan löytyy.

     Reply
  • 9.1.2018 at 22:10
   Permalink

   Hyvä tietää…

   Reply
  • 9.1.2018 at 22:43
   Permalink

   Eli oli jo muutama vuosi sitten 67v. Hah, ei sitten tarvitse kauan kärsiä olemassaolostaan!

   🙂

   Reply
 • 9.1.2018 at 21:45
  Permalink

  Mä pyydän lopettakaa tää asiasta vouhkaaminen!!pahoin pidellyn tytön perheellä on jo muutenkin vaikeaa.Asiasta on tehty rikosilmotus ja sitä kautta kuulusteluissa kaikki selviää!!!!!

  Reply
 • 9.1.2018 at 21:46
  Permalink

  Tämähän onkin varsinainen kahelien luukku. Hyvästi.

  Reply
 • 9.1.2018 at 23:17
  Permalink

  Miksi olette noi ilkeitä, ihmiset miettikkää molemmat on 13v ja ovat murrosiässä!
  Murrosiän aikana tapahtuu kaikenlaista ja taidatte tietää sen itse joten miksi ihmeessä teidän pitää olla ilkeitä somaleja kohtaan vaikkapa he eivät ole välttämättä tehneet juuri sinulle mitään!! Älkää tuomitko vaa yhden sanan perusteella somalit osaavat olla myös kivoja jopa suomalaisetkin käyttäytyvät miten he haluavat joten let it go pliis!

  Reply
  • 10.1.2018 at 02:16
   Permalink

   Ongelma taitaa ollakkin juuri tuo ettei ”somalit ole välttämättä tehneet mitään” vaan me vanhempi kantaväestö olemme joutuneet elättämään tätä röyhkeää laumaa jo 30 vuotta saamatta mitään vastinetta sille. Vähintä mitä voidaan vaatia on se ettei tämä maahamme pyytämättä tullut epämääräinen porukka aiheuttaisi minkäänlaisia ongelmia MUTTA tilanne on juuri päinvastoin! Somalien tekemisistä saa lukea päivittäin -milloin raiskataan, varastetaan tai hakataan kantaväestöön kuuluvia. Tätä on nyt jatkunut kolme vuosikymmentä eikä loppua näy -ja nyt monella alkaa olemaan mitta täynnä tätä pelleilyä. Hyväuskoisimmatkin suomalaiset ovat ymmärtäneet että olemme elättäneet kyytä povella -geeneissä kulkeva aggressiivisuus ja laiskuus eivät tule koskaan häviämään kun kyseessä on somalien kaltainen roskajoukko.

   Reply
 • 10.1.2018 at 00:01
  Permalink

  Saanko sanoa että vaikka en ole somalialainen en tajua miksi sanotte somalialaisia huonoiksi ihmisiksi sillä jos pari somalialaista tekevät jotakin ei se tarkoita että kaikki somalilaiset olisivat sellaisia esim. Pari suomalaista on tehnyt rikoksia mutta ei se tarkoita että kaikki suomalaiset olisivat sellaisia. Joten käyttäytykää niin kuin aikuiset.

  Reply
  • 10.1.2018 at 00:30
   Permalink

   Totta Puoleeton pinju

   Reply
  • 10.1.2018 at 21:27
   Permalink

   Nyt olemme suomalaisten mailla ja me päätämme säänöt minkä mukaisesti täällä eletään. Se mitä somalit tekee somaliassa ei minua eikä ketään muutakaan suomalaista kiinnosta tasantarkkaan yhtään. Mitä helvettiä tämä somaleiden lauma ylipäätään tekee täällä? Miksi eivät pysy omassa maassaan?

   Reply
 • 10.1.2018 at 00:45
  Permalink

  Olen samassa koulussa tämän somali tytön kanssa Asia on niin että ennen tappelua tytöt ovat tönineet toisiaan ja siintä syntyi tämä tappelu tämä suomalainen tyttö ei ollu maassa ja häntä ei potkittu Mutta enon ei pitäisi ilmoittaa medialle kun asia ei kuulu hännelle vanhempien pitäisi hoitaa nämä asia ne on koulun ja lasten vanhempien asia ja tietysti poliisille lastensuojelukselle Nyky suomen ja Juha korhosen (päätoimittaja) pitäisi ottaa asioista selvää ennen kuin tekevät uutisen. Tämä riita on myös videoitu ja siintä näkee että mitään potkimista ei tapahtunut. Kyseinen somali tyttö on kylläkin varsinainen ongelma tapaus ja jatkuvasti riitelee ja aiheuttaa ongelmia muuten kanssa. EN PUOLUSTELE KETÄÄN, halusin vain kertoa mikä on totta.

  Reply
  • 10.1.2018 at 10:26
   Permalink

   MIten se salakuvaus ja kuvien nettiin laitto?
   Se on vakava rikos siinä kuin pahoinpitelykin.

   Reply
   • 10.1.2018 at 12:35
    Permalink

    Sitä muuten kouluissa on jatkuvasti nyt, kun on kännykkäkamerat. Whatsapp, jos mummu tiedät, mikä se on, ryhmissä on jatkuvaa kiusaamista, jopa ala-asteikäisillä jo. Yläaste-ikäisillä taas hormonit laittavat jutut vielä sekavammiksi. Koulukuraattorin sisarena tiedän, miten rankkaa työ on. Eikä siinä kenenkän tarvitse edes olla ulkomaalainen. Lastensuojeluilmoituksia viikoittain joutuvat kuraattorit kouluissa tekemään.
    Kiusaaminen tulee kotikasvatuksesta, täällä on vanhempia, joiden lapset saavat näköjään kiusata mamulapsia niin paljon kuin ehtivät.

    Reply
 • 10.1.2018 at 02:12
  Permalink

  mä en usko tähän juttuun. miksi te uskotte?

  Reply
  • 10.1.2018 at 02:18
   Permalink

   Mitä kohtaa et usko?

   Reply
  • 10.1.2018 at 06:02
   Permalink

   Uskosi horjuu, ole lujana ja ota asioista selvää. Totuushan on, missä somali siellä ongelmia, nuo afrikan mustalaiset joita halosen aikan suomeen tuli aivan liikaa. Suurimman osan olisi voinut karkoittaa takaisin ja nyt kun somalia on rauhoittunut, karkoitukset voisi laittaa toimeen.

   Reply
   • 10.1.2018 at 21:28
    Permalink

    Se päivä tulee vielä.

    Reply
 • 10.1.2018 at 07:43
  Permalink

  Tytöt tappeli saman pojan suosiosta, siinä nujakan syy, näin kuulin koululaiselta. Eno kuumana kun tyttö kiinnostunut mamusta

  Reply
 • 10.1.2018 at 13:02
  Permalink

  Ovatko täällä rivoa kieltä käyttävät henkilöt mielestään fiksumpia kuin he, joita he ikävästi haukkuvat? täällä siis on vakiokommentoijat, vieraat haukutaan ulos. Ilmeisesti siis päivätöikseen somessa roikkuvia, kun tuntevat nimimerkkejä ja heidän taustojaan sotkien rääväsuisesti asiasta puhumista.

  Reply
  • 10.1.2018 at 13:53
   Permalink

   Somaleista ei pysty kovin asiapitoista keskustelua käymään. Tämä johtuu täysin somaleista itsestään.

   Reply
 • 10.1.2018 at 14:27
  Permalink

  Olen samassa koulussa tämän somali tytön kanssa Asia on niin että ennen tappelua tytöt ovat tönineet toisiaan ja siintä syntyi tämä tappelu tämä suomalainen tyttö ei ollu maassa ja häntä ei potkittu Mutta enon ei pitäisi ilmoittaa medialle kun asia ei kuulu hännelle vanhempien pitäisi hoitaa nämä asiat ne on koulun ja lasten vanhempien asia ja tietysti poliisin lastensuojeluksen. Nyky suomen ja Juha korhosen (päätoimittaja) pitäisi ottaa asioista selvää ennen kuin tekevät uutisen. Tämä riita on myös videoitu ja siintä näkee että mitään potkimista ei tapahtunut. Kyseinen somali tyttö on kylläkin varsinainen ongelma tapaus ja jatkuvasti riitelee ja aiheuttaa ongelmia muiten kanssa. EN PUOLUSTELE KETÄÄN, halusin vain kertoa mikä on totta.

  Reply
  • 10.1.2018 at 18:07
   Permalink

   Jokainen somali on ongelmatapaus. Yhdestäkään ei ole hyötyä suomalaiselle yhteiskunnalle -kysessä on pelkkä taakka jota kantaväestö on pakotettu kantamaan. Asia luultavasti kirkastuu myös sinulle kun kasvat isommaksi ja ymmärrät miten valtavan määrään rahaa joudut tämän hulluuden ylläpitämiseksi omasta palkastasi luovuttamaan.

   Reply
 • 10.1.2018 at 18:25
  Permalink

  Talvisodanhenki tämä kaikki mitä kirjoitit ei ole totta Suomeen tulee myös muita somaleita jotka tulee opiskelemaan suomelaista kieltä kulttuuria ja käymään töissä

  Reply
  • 10.1.2018 at 20:44
   Permalink

   Jos muslimit ”opiskelevat” jotain ”kulttuuria” se on satavarmasti heidän omaansa. Ei muitten. Islam on avautumaton simpukka, joka pysyy takalukossa oppimatta mitään uutta. Heidän klaaniyhteiskuntansa on jämähtänyt vuoteen väh. 600, eikä siitä piiruakaan muuteta. Ei ilman Pyhää Sotaa. Ekspansiiviset kulttuurit, uskonnot, poliittiset suuntaukset ovat aina eskpansiivisia. Ne eivät muutu koskaan, korkeintaan romahtavat ja tuhoutuvat omaan mahdottomuuteensa sosiaalisesti, taloudellisesti, hataran yhteiskuntarauhan sortumiseen, etnisiin kiistoihin, tekinisestä / koulutuksellisista kehityksestä jälkeen jäämisestä…. etc… etc…
   Mitä tulee Suomeen. Emme tarvitse menestyäksemme mustan Afrikan liikaväestöä, Lähi-idän muslimeja, koska heidän esittämänsä CV. on perin surkea, verinen, takapajuinen, taikauskoinen, primitiivinen, väkivaltainen, sosiaalisilta taidoiltaan alkeellinen, aloitekyvytön, raskaaseen rikolllisuuteen taipuvainen, yhteiskuntakyvytön, yhteiskuntasopeutumaton, alkeellinen, lukutaidoton, koulutustaso nolla, suvaitsematon, kyky selviytyä ongelmatilanteista mitätön, kulttuurisesti taipumaton, naistenoikeuksien tunnustamattomuus, naisen aseman väheksyminen, miehen aseman perheessa ja yhteiskunnassa ylivertaistava vain muutamia mainitakseni.

   Reply
  • 10.1.2018 at 21:21
   Permalink

   Minun ensimmäinen kontakti somaleiden kanssa tapahtui jo vuonna 1993 ja se oli senverran verinen tapahtuma ettei siitä syntynyt ja sen jälkeen entisestään vahvistunut näkemys tuosta saastaisesta kansanryhmästä tule koskaan muuttumaan. Näiden loisijoiden elättäminen on maksanut miljardeja vuosien mittaan ja siihin on tultava loppu. Jos seasssa sattuu olemaan joku YKSITTÄISTAPAUS ei muuta asiaa mihinkään suuntaan -somalista ei voi IKINÄ tulla suomalaista! Se on tekninen mahdottomuus koska me olemme valkoinen kansa.

   Reply
 • 11.1.2018 at 18:18
  Permalink

  Mä tunnen ton tytön joka kuulema porki, töni ja löi tota tyttöl. Mut paskaahan toi koko sepinä on. Onko ikinä nähty näin suurta voiko valetta.

  Reply
 • 11.1.2018 at 18:52
  Permalink

  Häiriintyneitä lapsia on taustasta riippumatta, nykyisin vain kaikki ovat normaaliluokilla. Viime talvena täysin suomalainen ala-asteikäinen hillui Tampereella puukon kanssa koulussa, (ylitti uutiskynnyksen) rehtorit ja kuraattorit yrittävät näille saada apua lastensuojelun ja psykiatrisen hoidon kautta, vanhemmat ovat vastahankaan, olipa lapsi mistä maasta tahansa kotoisin.
  Yleensähän näistä ei juuri puhuta ja jos puhutaan, kyse on vain pikkuisen rasistisista yhteyksistä, jossa puhutaan vain mamulasten tuottamista häiriöistä. Opettajien ja sosiaalialan ammattilehtiä tai sivustoja en tunne. Kuitenkin näitä kirjainyhdistelmä-lapsia, ihan sinisilmäisiä, lienee jokaisessa päiväkodissa vieden kahden lapsen paikan ja jokaisessa luokassa vähintään yksi.

  Reply
 • 11.1.2018 at 19:50
  Permalink

  Tämä ”minultajärjenveit”, nimimerkki taitaa olla MV-sivustoiltakin tuttu roskapostittaja trolli Pirkko Korhonen/Viola-Orvokki Koiranen.

  Reply
  • 11.1.2018 at 20:31
   Permalink

   Sinun kommenttisi näyttää olevan melkoista roskaa. Trolli on se, jolla ei ole mitään sanottavaa, joka häiriköi järjellisiä mielipiteitä ja niiden vaihtamista. Eli olet tyypillinen trolli, koska et osaa mitään näköjään, olen nyt paria keskustelua tässä lukenut, sohellat vaan mitä korvien välistä tulee. Et taida edes uutista koskaan lukea ja siitä mitään mielipidettä muodostaa eli ainoastaan trollaat.

   Reply
 • 11.1.2018 at 22:49
  Permalink

  Tämä oli kylläkin ensimmäinen kommentti tähän koko ketjuun neropatti, joten en ole voinut suoltaa roskaa. Tässä tapauksessa tuo sinun kommenttisi on esimerkillisesti pelkkää tyhjää paskaa, eikä mitään muuta.

  Otan osaa kun meni näköjään koirasella/korhosella tuo kommentti noin pahasti ihon alle.

  Voit toki yrittää näyttää ne olemattomat kommentit, mitä olen roskana tänne muka kirjoittanut ?…luulen että olet itse sitä roskaa suoltanut tänne.

  Reply
 • 13.1.2018 at 16:10
  Permalink

  Hahahhahahah jos kaksi suomalaista tyttöä olisivat tapelleet nii kaikkien mielestä se olisi ”normaalia” mutta nyt ku somalityttö on kyseessä nii kaikki vihakommentit alkavat tulla mutta miettikääpä minä itse olen aurajoen koulusta ja näin kaiken tuo on täyttä paskaa ja miettikää onko se totta ennen ku haukutte jos ette olleet paikalla nii älkää vittu tulko tänne kirjottamaa kaikkee paskaa mistä ette tiiä mitään ja toiseks jos yks somalityttö tappelee nii eihä se vittu tarkoita että kaikki somalialaiset ovat tommosia ei tästä tartte tehä iso juttu koska vittu se suomalainen tyttö aloitti ja miettikää kaks kertaa ennen ku arvostelette ihovärin/kulttuurin perusteella mutta jos haluatte kuulla totuuden niin tässä tämä juttu alkoi siitä kun somalityttö otti kuvan suomalaisesta tytöstä liikkatunnin jälkeen (he olivat kavereita silloin) sitten syttyi riita he riitelivät ja haukkuivat toisiaan ja se suomalainen tyttö sanoi poista se kuva mutta somalityttö ei suostunut joten tämä suomalainen tyttö tönäsi somalialaista tyttöä jolloin somalialainen tyttö suuttui ja kävi kimppuun tappelu kesti noin 1min ja joku tyttö meni väliin ja suomalainen tyttö juoksi rehtorin luokse ps olen itse suomalainen ja minun mielestä molemmat ovat syyllisiä

  Reply
  • 13.1.2018 at 17:12
   Permalink

   Koulu voi yrittää sovitella… mutta uhrin/uhrien ei tarvitse siihen tyytyä…

   Poliisikin ottaa tutkintaan ainoastaan asianomistajan tekemän rikosilmoituksen.
   Reksillä ei ole kovinkaan kummoista rankaisuvaltaa… Reksi voi olla jopa syytettyjen penkissä jos koulu ei ole asiallisesti käsitellyt tuota tai vastaavia tapauksia.

   Tässä tapauksessa ”avaimet on käsissä” pääasiassa kuvauksen, kuvien levittelyn ja pahoinpitelynkohteeksi joutuneella lapsella ja hänen huoltajillaan, joilla on mahdollisuus tehdä rikosilmoitus.

   Rikosilmoituksen teko on ihan asiallista tai jopa kannatettavaa henkilöstä joka levittelee toisesta asiattomia kuvia… ja ihan sama mikä on kuvien levittelijän tai kohteen etninen tausta…

   Reply
 • 13.1.2018 at 16:12
  Permalink

  Ja somalialainen tyttö levitti somessa se kuva

  Reply
 • 13.1.2018 at 23:15
  Permalink

  Jenna voisi hieman opiskella äidinkieltä lisää siellä koulussa, kun on pisteet ja pilkut unohtuneet tekstistäsi, sekä on muutenkin hieman sekavaa luettavaa. Ei nuo kirjoitusvirheet ainakaan uskottavuutta tarinastasi yhtään paranna. Tosin tuo kirjoitustaidon katoaminen taitaa liittyä paljon tähän nykyiseen ja idioottimaiseen ”some-kulttuuriin”, jossa ei pärjätä ilman typerää ”selfieta”, tai sitä ifruit älypuhelinta edes 1 min kauempaa.

  Olen vahvasti sitä mieltä että facebookit. twitterit yms..roskasivut ovat vain idiooteille, jotka yrittävät luoda tekaistua minä-kuvaa internettiin itsestään.

  Reply
 • 21.1.2018 at 06:50
  Permalink

  Nämä suomenmaan koulujen rehtorit on kyllä niin klassikkokamaa kaikessa kylmyydessään ja välinpitämättömyydessään, että kannattaa miettiä meneekö niille ilmoittamaan lainkaan vaan menee sen sijaan suoraan poliisin puheille!
  Vain koulun maineella ja rasisti-leiman välttämisellä on niille mitään väliä, viis kiusaamisesta tai jopa rikoksista. Ei ole ensimmäinen esimerkki vastaavasta hyssyttely-linjasta, ei tosiaan.

  Reply
 • 20.3.2018 at 17:28
  Permalink

  Voisko joku avulias lähettää tämän somalipaskan nimi- ja muut tiedot, kuva jos on.
  Paras kotoutuskeino on perisuomalainen kurinpalautus. Ei tässä rehtorin lörpöttelyt auta
  paskaakaan. Tyttö on kotona opetettu pahoinpitelemään suomalaisia. Se on lajilähtöistä.

  Reply
 • 3.5.2020 at 22:20
  Permalink

  Minun lapsetkin kärsivässä somalilapsien vuoksi joka päivä koulussa ja asuinalueella. Somalilapset uhkailevat, hyökkäävät fyysisesti. Häiritsevät jopa netissä 13-vuotias tyttäreni. Häiritsevät minuakin sanallisesti. Poikani on joutunut pahoinpitelyllä. En tiedä, mitä voi tehdä, tiedän vain sen ei ole rauhaa tässä.

  Reply
 • 25.9.2020 at 22:26
  Permalink

  Enemmistön muodostavat petturipoliitikot, varsinkin viherkommunisti-ministerit eivät halua myöntää, mikä on tietynlaisissa kouluissa kouluväkivallan juurisyy:

  ”Ei-valkoinen globaali enemmistö sakinhivuttaa suomalaislapsia monikulttuurisissa kouluissa
  Viime päivinä Yle uutisissa on kauhisteltu alakouluissa esiintyvää kiusaamista.

  Ensimmäisen uutisen jälkeen Yle on käsitellyt asiaa taajaan, mutta yhdessäkään julkaistussa jutussa ei ole otettu esiin Kytöpuiston koulun monikulttuurisuutta, joka pitkälti selittää kiusaamisen dynamiikan. Tämä on ymmärrettävää, sillä koulun rehtori Maarit Hosio on aiemmin retostelut, kuinka monikulttuuri on oppilaitokselle valtava voimavara. Hosion mainospuhe on näkynyt myös uusien opettajien rekrytoinnissa.

  Eilen Yle nosti tapauksen johdosta esiin opetusministerin tviitin, jossa hän tuli tahattomasti tunnustaneeksi, tosin täsmällistä syytä kertomatta, yhteiskunnan epäonnistuneen koulumaailmassa:

  Opetusministeri Andersson on aivan oikeassa siinä, että yhteiskunta on epäonnistunut suomalaislasten oikeuksien turvaamisessa. Tähän ovat syynä Anderssonin kaltaiset petokselliset poliitikot heidän päästettyä maahan aggressiivisia ulkoeurooppalaisia, joiden jälkeläiset nyt terrorisoivat koulujamme.

  Äänen lausumaton tosiasia on, että suurin osa koulujemme väkivallan ja muun kiusaamisen lisääntymisestä johtuu lähtökohtaisesti sopeutumattomien rotumuukalaisten määrän kasvusta. Toisaalta lastentarhoissa vuosikymmeniä sitten aloitettu suomalaisuuden alasajo ja ”kansainvälisyyskasvatus” on johtanut siihen, että suomalaislapsilla ei ole enää terveeseen ryhmäidentiteettiin sitoutunutta halua puolustaa kaltaisiaan toisin kun kouluihin väkisin ängetyillä etnisesti kutsumattomilla vierailla. Suomalaislapset on atomisoitu yksinäisiksi kännykkäänsä seuraaviksi nynneröiksi, joilta puuttuu uhan kohdatessa ryhmähenki.

  Sen sijaan rotumuukalaisille on opetettu aina rotuylpeyttä ja kulttuuris-uskonnollista ylivaltaa, vaikka todellisista kulttuurisaavutuksista ei olekaan olemassa juuri mitään empiiristä näyttöä. Jos olisi, heidän vanhempansa olisivat älyllään ja ahkeruudellaan rakentaneet kotimaihinsa hyvinvointivaltiot eivätkä luikahtaneet tänne elämaan kiittämättömästi muiden siivellä.

  On silti turha syyttää muukalaislapsia kouluissakin havaittavasta epäonnistuneesta monikulttuurikokeilusta. He ovat vain globalisoituneen poliittisen ”eliitin” pelinappuloita tuhoon tuomitussa utopiassa. Järkkymätön usko diversiteettiin ja taikauskoinen käsitys pakotetun tasa-arvon hyvää tekevästä voimasta ovat jatkuvasti voimistuvan konfliktin lähtökohdat. Vasta kun näistä vahingollisten idioottien levittämistä virheellisistä päähänpinttymistä luovutaan, voidaan rauhaa rakentaa sekä Eurooppaan ja että muualle maailmaan.”

  Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2020/09/ei-valkoinen-globaali-enemmisto.html

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.