MU: 18-vuotias selvisi 360 euron sakoilla peruutettuaan naisen päälle kuolettavasti Mäntsälässä

3
Mainos
Mäntsälän uutiset kertoo, että Tuusulan käräjäoikeus tuomitsi eilen 18-vuotiaan miehen 360 euron sakkorangaistukseen tämän aiheutettua huolimattomuudellaan vuonna 1953 syntyneen naisen kuoleman.

Tuomio tuli liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kuolemantuottamuksesta, ja on 60 päiväsakkoa.

Onnettomuus tapahtui kesällä 2016 Mäntsälän keskustassa, kun työtehtävissä ollut 18-vuotias mies peruutti pakettiautolla pysäköintialueella törmäten naiseen. Nainen kaatui törmäyksen voimasta maahan saaden surmansa.

Mies kiisti syyllistyneensä rikokseen.

Mainos

Lähde: Mäntsälän uutiset

3 KOMMENTIT

 1. Kuolemantuottamus ajoneuvolla ei ole rikos???
  Eläkeläiset vapaata riistaa?
  360€ on suorastaan solvaus, veronmaksajako joutui pulittamaan oikeudenkäynnin, hautauskulut ja omaisten terapian ym. kulut?
  Vai onko kyseessä ennakkotapaus ”yksittäispakun tekninen vika/mielenterveysongelma aiheuttaa kuoleman”-tuomio ilman paljousalennusta?

 2. Kuulin jo lapsena että jos Suomessa haluaa tappaa jonkun se kannattaa tehdä autolla koska siitä ei seuraa juuri mitään. Käsittämätöntä.

 3. Usein tuon rangaistustuomion lisäksi tulee myös korvauksia maksettavaksi… Tuliko nyt???

  60 päiväsakkoa varomattomuudesta on paljon… mutta todella vähän kuolemantuottamuksesta???

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.