Sebastian Tynkkysestä poliisitutkinta – ”Faktoista puhumisesta on tullut vihapuhetta” (video)

19
Mainos

Sebastian Tynkkynen (ps) julkaisi videon, jossa hän kertoo saaneensa kutsun poliisiasemalle kuulusteluun koskien hänen melkein kaksi vuotta sitten julkaisemaansa kuvaa.

Tynkkynen pitää tilannetta absurdina sananvapauden kannalta, ja aikoo seisoa sanojensa takana. Katso Tynkkysen ajatukset oheiselta videolta.

 

Mainos

19 KOMMENTIT

 1. Järjetöntä tämä meno.
  On täysin FAKTAA että useat Islamin keskeiset ohjeet ovat VASTOIN
  -lakejamme
  -demokratiaa
  -ihmisoikeuksia
  -tasa-arvoa ja
  -sivistystä.
  Miljoonat muslimit lukevat koraania jossa käsketään tappamaan vääräuskoisia.
  Tämäkin on FAKTA.
  Eurooppaan on saapunut ja edelleen pyrkii myös ihmisiä jotka noudattavat näitä ohjeita.
  Näiden ihmisten maahanmuuton vastustaminen ei ole rasismia, eikä ulkomaalaisvastaisuutta, se on jokaisen sivistyneen valtion ja kansalaisen oikeus ja jopa velvollisuus.

  • Precis näin. Oikeus ja velvollisuus. Sotilasvalassa jo vannotetaan antamaan ilmi tietoon tullut valtioon suunnattu vihamielinen toiminta.

 2. Sairas tilanne jossa saa uhata tappaa toisia ihmisiä kunhan piiloutuu uskonrauhan käsitteen selän taakse, mutta tätä taas ei saa sanoa ääneen!

 3. Älkää ystävät kirjoittako feissariin, ”Taivas on sininen ja valkoinen”… Saatte sitten kutsun polpon pakeille tästäkin totuudellisesta itsestäänselvyydestä.
  Tämä on taas näitä polpon mädänneisyyden löyhkän tuulahduksia, joita EU:n kammareista annetaan ja George Soros maksaa palkkaa pienimmästä kamreerista suurimpaan poliisipäällikköön ja siitä sitten aina nukkehallitukseemme asti sekä vielä siitä kymmenykset Suomen islamistikirkolle suomalaisen kirkkokansan kastamiseksi tavalla, jossa pää painetaan veteen ja pidetään se siellä kunnes kasteen lopullisen tapahtumisen merkiksi sekasikiöisen seurakunnan jäsen hervahtaa veltoksi.
  40 000 ISIS -jihadistia saa fanittaa kannattamaansa ”pursiseuraa” kaikessa rauhassa ja kirjoittaa arabiaksi feissariin heidän valveutuneita mielipiteitään ilman, että kukaan seuraa sitä mitä päänkatkojat vetelevät vasemmalta oikealle. Siihen ei ole kuulemma tarvetta toteaa umpimätä poliittinen panakaarti -poliisi, joka kuvittelee, että tämä väliaikainen vallitseva löysässä hirressä roikkuminen kestää muuttumattomana ilman luonnonlain omaista seurausta siitä, että paska osuu lopulta tuulettimeen ja lujaa… Mihin silloin pää painetaan? Ihmisten kainaloon, joita polpo on vainonnut kuin juutalaisia yli 70-vuotta sitten. Nämä kommunistit ovat kommunisteja, sillä he vainoavat omaa kansaansa ja hyvivät vieraita omiensa kustannukselta. Tuon rahakkaan (Soroksen ”luontoisedut”) työn taskurahat he veloittavat esivallan suomalla asemalla heiltä, joita he ylenkatsovat ja halveksivat. Heitä, joita ilman ei edes heitä itseään ei olisi olemassa 85-vuotta itsenäisenä ollessa Suomessa, jonka kansalaisten työ ja velvollisuudentunto on kantanut menestyksen ja yhteiskuntarauhan hedelmän sekä kauniin luonnon. Nämä kaikki arvot ovat nämä Etelä-Suomen kivikylien punakaartilaiset ovat valmiit teloittamaan niille jalan sijoilleen aina kun sellaisen tapaavat ja näin tukahduttaen ne kaikki länsimaiset demokraattiset arvot, periaatteet, ihmisoikeudet, lait ja sananvapauden joiden puolesta on menneet sukupolvet taistelleet, haavoittuneet ja kaatuneet sankarivainajina tuotuna oman kirkon multiin kotiseuduilleen viimeisenä suomalaisena kunnioituksen osoituksena, jota ei yksikään sotiva valtio ollut kykenevä tekemään.

 4. Tynkkynen hakee julkisuutta keinolla millä hyvänsä. Ei malta pitkäjänteistä tylsää politiikkaa vaan tahtoo olla otsikoissa koko ajan. Miten lie opinnot, unohtuivatko kokonaan? Lokka kakkonen ilman valmistunutta tutkintoa?

  • Nyt ei ole kysymys Tynkkysen persoonallisuudesta, sinä idiootti, vaan siitä että totuuden kertomisesta yritetään tehdä kiellettyä. Ja miten niin ”tahtoo olla otsikoissa koko ajan” kun PolPo kaivelee kaksi vuotta vanhoja videoita, sinä saatanan ihmispersereikä. Pitäisikö siitä olla hiljaa vaan niin ei menisi hiekkaa kaikenmaailman mätäleenojen ennestäänkin kuiviin mummonvittuihin?

 5. Ai sun mielestä ei ole julkisuushakuinen. Eivät yleensä politiikotkaan lykkää youtubeja iltakaudet . Muista Tynkkysen bb-talo tausta.

  • Tässä ei käsitellä julkisuushakuisuuksia tai muita persoonallisuuden piirteitä, helevetin paska-aivo suvakkivittunaama.Kuten sanottu, sinä retardi, tässä ei ole kysymys julkisuushakuisuudesta vaan siitä että poliisi on alkanut tonkimaan kaksi vuotta vanhoja videoita. Asia kuuluukin tuoda julkisuuteen sillä poliittisen poliisin sananvapautta vastaan tekemät rikokset eivät saa painua unholaan.

   ”Eivät yleensä politiikotkaan lykkää youtubeja iltakaudet”

   Se on poliitikko, ei politiikko, vitun vajakki. Ja mitä vittua on ”lykkää youtubeja”? Vittu että olet mätäleena vajaaälyinen. .

 6. Tynkkynen on sionisti joka ajaa sionistien agendaa: lietsoo islamofobiaa ja promoaa rodunsekoitusta sekä homoseksuaalisuutta meille valkoisille suomalaisille. Lisäksi vastustaa ainoastaan islamia, ei-valkoisten maahanmuutto ei hänelle ole mikään ongelma.

 7. Tynkkynen itse kannatti muiden persujen tavoin 2011 vihapuhelakeja, joissa faktojen esittäminen jo kriminalisoitiin. Persut vaativat tätä mm. ”uskonrauhan” verukkeella jo ennen vaaleja ja äänestivät yksimielisesti lakien puolesta tuolloin.

  • Tuo on hyvä pointti ja vastaavaa löytyy muutenkin. PS kansanedustajat ovat painaneet yhdessä jaa-nappuloita todella huonoon suuntaan kerta toisen jälkeen ja osittainen näennäisvalitus otetusta suunnasta alkoi VASTA loikkausoperaation jälkeen ja edelleenkin PS edustaa pitkälti samaa linjaa kuin aiemminkin – kuinkas muuten? PS on yhtä paljon ”vaihtoehto” kuin usan republikaanit ja demokraatit vuoronperään mukamas ovat.
   Todellisuus on että haittamaahanmuuttokriittisyys ja tuo kaksinapainen puolueen sisäinen EU-kanta ovat ainoat asiat jotka olennaisesti eroaa SOS/vassari -politiikasta ja siksi Suomi ei heidän johdollaan riippumattomuutta ja globaalipoliittista neutraaliutta saavuta.
   Globaalin kabinettieliitin lakeijoita kuitenkin viime kädessä, varmaan pitkälti tiedonpuutteesta johtuen, tämä on tullut selväksi.

   En kirjoita näin koska varsinaisesti olisi jotain PS vastaan, sillä yhteisiä linjoja löytyy, mutta kuitenkin globaalisti tiedostava realisti ja tasapainoisten kansanvaltioiden ja vahvasti vastuullisen maailmanpolitiikan puolesta jolloin ei voi väistyä olemasta myös perustavanlaatuisesti (((järjestelmä))) kriittinen, toisin kuin PS:t, Kok, Kesk jne.

  • Oliko hiki kun heräsit? Kysymys on esitetty nimimerkille Räpätäti? PerusS eivät ole koskaan kannattaneet eivätkä kannata sensuuria.

   • Mikä kysymys, missä ja onko se sinun valvontatehtävä kuka osallistuu kommentointiin?
    Jäikö rabies piikki ottamatta vai sattuuko takamukseen oman messias puolueen todelliset teot?
    Lista jatkuu
    PS ja tiedustelulaki
    PS ja natotus
    PS ja TTIP
    PS ja Sipilän talutusnuora (mm. työssäkäyvät ja työttömät, opiskelijat jne.)
    PS ja kiusaverot (mopot, veneet)
    PS ja metsien yhtiöittäminen
    PS ja hallintarekisteri
    ja jatkuu…

 8. Persut janosivat faktojen kriminalisointia, jotta olisivat päässeet Kärkkäisen kimppuun tai joku olisi päässyt. Tynkkynen on näreissään, kun lakia sovelletaan myös häneen. Tosin taitaa olla vain teatteria ja mainosta Tynkkyselle eliitin puolelta koko juttu

 9. Tässä lienee oleellisinta se, että puhuuko Tynkkynen faktaa vai ei. Voiko joku siis väitää, että puhuuko Tynkkynen jotain muuta kuin faktaa ja perustelut kiitos. Sen jälkeen voidaan alkaa miettimään miten ja miksi faktan puhuminen voi olla kiellettyä?

  Viikko sitten uutisissa Kalle-Ville Lahtinen analysoi Syyriaa etnisenä tilkkutäkkinä ja miten siellä ongelmat eivät ratkea vaikka hutera rauha saataisiinkin voimaan. Mikä Suomi on 50-100 vuoden päästä tällä vauhdilla muu kuin etninen tilkkutäkki?

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.