Antifaa vaaditaan kiellettäväksi kansalaisaloitteella

Pertti Nykänen ja Eero Tillanen ovat kuluvan viikon tiistaina avanneet kansalaisaloite.fi-palveluun aloitteen, jossa vaaditaan väkivaltaisten vallankumousjärjestöjen, kuten antifasistisen Antifa-liikkeen ja Varisverkoston kieltämistä.

Aloitetta kuvataan palvelussa näin:

”Antifa (Skandinaviassa AFA) on äärivasemmistolainen verkosto, joka harjoittaa suoraa väkivaltaa rasisteiksi ja äärioikeistolaisiksi leimaamiaan järjestöjä ja henkilöitä kohtaan. Verkosto on organisoinut Suomessa useita väkivaltaisiksi muuttuneita tapahtumia, esimerkiksi 2015 Helsingin Töölössä hyökkäyksen rauhanomaista 612-kulkuetta vastaan ja Tampereella 2017 kivin, pulloin ja räjähtein tapahtuneen hyökkäyksen, josta poliisi teki rikosilmoituksen väkivaltaisena mellakkana. Järjestö harjoittaa myös sabotaasia, kuten se teki vuoden 2017 612-kulkueen alla järjestämällä päällekkäisen tapahtuman kulkueen lähtöpaikalle, näin pyrkien estämään ”äärioikeistolaiseksi natsimarssiksi” kuvailemansa tapahtuman toteutumisen. Antifa, Varisverkosto ja muut vasemmistoanarkistiset järjestöt pyrkivät kumoamaan laillisen, demokraattisen yhteiskuntajärjestelmän ja sananvapauden, hävittämään kansallisvaltiot ja tuomaan niiden tilalle kaaoksen, missä järjestöillä on väkivaltaan perustuva ylivalta.

Ehdotan valmisteltavaksi lain, jolla tällaisten yhteiskunnalle vaarallisten ja laillisen yhteiskuntajärjestyksen kumoamiseen pyrkivien vallankumousjärjestöjen toiminta kielletään kaikissa muodoissaan ja niihin kuuluminen tehdään rangaistavaksi. Kieltoperuste ei ole poliittinen suuntautuminen, vaan järjestön toistuva väkivaltaan yllyttäminen ja väkivaltainen toiminta. Kyseessä on Rikoslain 39/1889 17 luvun (rikoksista yleistä järjestystä vastaan) täydentäminen, jonka sanamuodoksi ehdotan seuraavaa:

Määritelmät

Väkivaltaiseen toimintaan kiihottaminen

Väkivaltaiseen toimintaan kiihottamisella tarkoitetaan toimintaa, missä kiihottajan tarkoituksena on saada yksi tai useampia henkilöitä uhkailemaan kiihottajan haluamaa henkilöä tai ryhmää väkivallalla tai käyttämään väkivaltaa tätä henkilöä tai ryhmää vastaan, kiihottamisen vaikuttimesta riippumatta. Vaikutin voi olla henkilökohtainen, poliittinen tai uskonnollinen.

Väkivaltainen vallankumousjärjestö

Väkivaltaisella vallankumousjärjestöllä tarkoitetaan vähintään kolmen henkilön ryhmää jotka väkivaltaa, sen uhkaa tai väkivaltaiseen toimintaan kiihottamista käyttämällä toimivat tässä laissa mainittujen päämäärien saavuttamiseksi . Ryhmällä ei tarvitse olla määrättyä johtajaa tai hierarkiaa.

Väkivaltaisessa vallankumousjärjestössä toimiminen

Joka väkivaltaa käyttämällä tai sillä uhkaamalla taikka muita väkivaltaiseen toimintaan kiihottamalla on osallisena sellaisen järjestön toiminnassa, jonka tarkoituksena on

1) Saada demokraattinen yhteiskuntajärjestys kumottua ja luoda sen tilalle väkivaltaan perustuva anarkistinen mielivalta,

2) saada Suomen kansallisvaltio hävitettyä tai liitetyksi johonkin muuhun valtioon tai valtioliittoon,

3) Vaarantaa Suomen kansallisvaltion poliittinen ja sotilaallinen puolueettomuus ja riippumattomuus,

4) saada väkivaltaisella toiminnalla aikaan sekasortoa, joka johtaa 1 ja 2 kohdissa mainittuun lopputulokseen,

on tuomittava väkivaltaisessa vallankumousjärjestössä toimimisesta vankeuteen vähintään kahdeksi ja enintään viideksi vuodeksi.”

Voit käydä tutustumassa aloitteeseen ja allekirjoittamassa sen tästä linkistä.

9 thoughts on “Antifaa vaaditaan kiellettäväksi kansalaisaloitteella

  • 11.1.2018 at 12:25
    Permalink

    Muuten hyvä idea, mutta ei onnistu. Juuri pari viikkoa sitten joku poliisijohtaja ilmoitti kysyttäessä asiasta, että vasurianarkistiryhmiä ei voida lakkauttaa. Syynä on se, että ne ovat pieniä itsenäisiä soluja eivätkä mikään sotilaallisesti organisoitunut järjestö. Niillä ei ole hierarkista johtoa, ei toimintasuunnitelmaa eikä periaateohjelmaa eli ne eivät ole järjestäytyneitä. Vain järjestäytyneitä yhdistyksiä ja organisaatioita voidaan lain mukaan lakkauttaa.

    Reply
    • 11.1.2018 at 12:50
      Permalink

      Alkuperäinen ”ajatus” toden-näkööiseti koskee yhtälailla yksittäisiä henkilöitä, mikä lähtökohtaisesti onkin parasta, ja joidenka aatteista yleensä ryhmät ja verkostot koostuvat. Sanamuotojahan voi aina tarkentaa, asian edetessä käsittelyyn. Ideahan on ihan varteenotettava ja positiivisesti ajateltava!

      ”Määritelmät

      Väkivaltaiseen toimintaan kiihottaminen

      Väkivaltaiseen toimintaan kiihottamisella tarkoitetaan toimintaa, missä kiihottajan tarkoituksena on saada yksi tai useampia henkilöitä uhkailemaan kiihottajan haluamaa henkilöä tai ryhmää väkivallalla tai käyttämään väkivaltaa tätä henkilöä tai ryhmää vastaan, kiihottamisen vaikuttimesta riippumatta. Vaikutin voi olla henkilökohtainen, poliittinen tai uskonnollinen.”

      Reply
    • 11.1.2018 at 13:18
      Permalink

      Nämä ”poliisijohtajat” ainakin Helsingin päässä kuuluvat itsekin samaan kööriin. Mutta esim. Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen kieltäminen mm. ”kuluttajansuojaan” vedoten aiheuttaisi huutonaurua ellei kyseessä olisi mitä törkein demokratuutin yhdistysvapautta ja länsimaista vapaata oikeutta yhteiskunnallista toimintaa vastaan suoritettu oikeusmurha äärimmäisin hatarin perustein, jotka ovat rinnastettavissa MV-lehden perustajaa Ilja Janitskia kohtaan harjoitettavaa poliittista ajojahtia syytteillä, jotka ovat kuin äkkiä kyhätty repaleinen tilkkutäkki.
      Myös Ruotsissa saavat kommunistiset terroristijärjestöt toimia aivan vapaasti ja esteettä ilman feministihallituksen ja sikäläisen poliittisen poliisin puuttumatta mitenkään asiaan edes rikosoikeudellisesti jo lukuisissa suoranaisissa poliittisissa pahoinpitelyistä, murhista ja vakavalla kiusautoiminnallaan itsemurhaan ajettujen ”toisinajattelijoiden” raa’alla kohtelulla, josta on joutunut osalliseksi koko perhe aina pienimmistä lapsista alkaen kotirauhan rikkomisella, julkisella vainolla yms. joita vain läpeensä pahat ja ”kunniattomat paskiaiset” vain voivat sairaissa mielissään keksiä ajaakseen viattomat uhrinsa kalliolta alas kuin lampaat. Eivätkä nämä ihmiset ole edes mitään natseja, mutta jo pohjamutiin painunut ruotsalainen demokratuurinen totalistäristinen läpimätä hallitus on luonut maahan ilmapiirin, jossa edes vähääkään nykyistä kohti helvetin syövereitä vievää pakolaispolitiikkaa arvostelee tai edes vaihtaa ”pilkun paikkaa”, joutuu välittömästi suvakki-natsien eli suvaitsevaisten suvaitsevaisten Fatwan kohteeksi ja sellaisen suoran vainon kohteeksi, josta lukuisat pimeimmät kommunistihallinnot olivat tunnettuja.

      Reply
  • 11.1.2018 at 12:36
    Permalink

    Älä puhu pehmosia, Suomi ei ole mikää Amerikka. Täälä voidaa kaikki lopetaa ja kieltää laeilla.

    Reply
  • 11.1.2018 at 12:56
    Permalink

    Aiemmin Antifa on julistettu terroristiorganisaatioksi ainakin New Jerseyn osavaltiossa. Myös FBI tutkii Antifaa terroristijärjestönä. Antifan suosio yleensä radikaalia äärivasemmistoa tukevassa mediassakin on alkanut rapistumaan. Useat uutistoimistot ovat alkaneet ottamaan etäisyyttä Antifaan, joskin monet ”luottavat ja vastuulliset” mediat vielä epäröivät.

    Suomessa Antifaa edustaa mm. Wikipedian mukaan Varisverkosto.

    Nykyään militantit antifasistit ovat järjestäytyneet nimellä Varisverkosto.

    Suomalasista poliitikoista Antifaa tuntuvat kannattavan ainakin Li Andersson (kuva) sekä Dan Koivulaakso, joka kirjoitti vuonna 2008 ”taktisesta väkivallasta” natseina pitämiään vastaan.

    Mikäli Suomessa päädyttäisiin samaan kuin Yhdysvalloissa, tulisiko poliisin hakea oikeusteitse myös Vasemmistoliiton lakkauttamista yhtä lailla, kun ovat lakkauttamassa Suomen Vastarintaliikettä?

    Reply
  • 11.1.2018 at 13:02
    Permalink

    Jos vähääkään eläisimme järjellisissä olosuhteissa, jossa vallitsisi laki ja järjestys tavalla miksi sen tavallinen kansalainen sen käsittää. Ei mokomaa aloitetta edes tarvitsisi rustata vain siksi, että on kyse ”paremmasta väkivallasta”. Kyseinen anarkistijärjestö voidaan rinnastaa Länsi-Saksassa ja Italiassa 1970-luvulla toimineisiin punaisiin terroristijärjestöihin, jotka salamurhasivat jalossa taistossaan epäoikeudenmukaista maailmaa vastaan lukuisia merkittävimpiä työnantajapuolen teollisuuden edustajia ja pankkiireja. Suomessa on vain hyvällä onnella säästytty ihmisuhreilta antifan tekemissä terroristi-iskuissa, joissa päämäärähakuisesti pyritty vahingoittamaan ihmisten terveyttä ja pahiten käydessään ne olisivat merkinneet hengen menoa. Antifa on Suomen nukkehallituksen lemmikki ja eritoten EU:n globalistien sekä rahoituksesta huolehtivan unkarin juutalaisen monimiljardöörin George Soroksen toimesta, joka ajaa peittelemättömästi Euroopan valkoisten kansakuntien kansanmurhaa väestönvaihdolla eli täyttämällä mantereemme afrikkalaisilla ja muslimimeilla, jotka sitten siittävät mitä siittävät.

    Reply
  • 11.1.2018 at 14:20
    Permalink

    Antifan toimintaa voidaan ja oikeastaan pitääkin verrata vuoden 1918 punaisten terroriin. Vielä Antifa ei ole tehnyt poliittisia murhia Suomessa, tai ainakaan niitä ei ole tullut ilmi, mutta se on vain ajan kysymys. Antifa myös tukee suoraan islamistista terrorismia, mikä kävi hyvin ilmi Turun terrori-iskun jälkeen.

    Eero Tillanen

    Reply
  • 11.1.2018 at 17:41
    Permalink

    Hienoa.Antifa on lähinnä terroristijärjestö.

    Reply
  • 13.1.2018 at 14:31
    Permalink

    Tuo aloite antaa kuitenkin lisää työkaluja valtaapitävien mielivaltaiseen toimintaan joka vie Suomen suohon.
    Kuten kiinalainen sananlasku sanoo: Kun väärä mies käyttää oikeaa työkalua, niin oikea työkalu toimii väärällä tavalla. Tämä kääntyy siis helposti esittäjien omaa alkuperäistä tarkoitusta vastaan. Lukaiskaapa vielä uudestaan. Se perustuu tiettyyn edustuksellisen ”demokratian” ja esivalta-uskoon.

    Jos kuitenkin haluaa parannella sanamuotoja niin muunmuassa vaihtaisin sanan ”kiihottaa”(vrt.”vihapuhe” ym. uuskieli) sanoihin ”kehottaa ja rohkaista väkivaltaan ja sabotaasiin…” ja lisäisin ”aineellisen sabotaasin ja sen suunnittelu”.
    Antifa torjutaan kuitenkin, toisaalta heidän räikeän kaksinaismoralismin ja sairaan ideologian paljastumisella, mikä vaikuttaa yleisiin mielipiteisiin (eli politiikkaan) ja toisaalla epäjärjestyneesti vastaamalla/reagoimalla heidän omiin keinoihin ja silloin valmistautuminen ei tietenkään tapahdu avoimessa nettikeskustelussa.
    Ps. Tiedättekö millä Helsingin Yliopiston tiettyjen tilojen vessoja on paikoittain (melkein kirjaimellisesti) tapetoitu? Vastaus: Antifan tarroilla, mikä kertoo jostain olennaisesta. Ketkä ovatkaan ne huomisen valtaapitävät?

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.