Hiihtokeskuksesta löytyi puolenyön aikaan 3-vuotias lapsi yksin harhailemasta Ylivieskassa

7
Ylivieskan Huhmarin hiihtokeskuksesta löytyi keskiviikkona puolenyön aikaan 3-vuotias lapsi yksin harhailemasta. Pakkasta oli 8 astetta ja lapsi oli ulkovaatteissa ilman hansikkaita.

Poliisipartio suoritti lähietsintää herättäen asukkaat neljästä talosta mutta lapsen lähtöpaikkaa ei löytynyt. Lopulta noin 1,5 tuntia lapsen löytymisestä löydettiin Huhmarin takaa ampumaradan vierestä auto lumeen juuttuneena.

Auton luona oli mies toisen pienen lapsen kanssa. Mies kertoi olleensa radalla ampumassa lasten nukkuessa autossa. Pois lähtiessään mies oli havainnut toisen lapsen kadonneen autosta ja samalla auto oli vielä jumittunut syvälle hankeen.

Lapsi oli ehtinyt kävellä pimeässä taskulampun kanssa vajaat kaksi kilometriä ennen kuin paikalle sattumalta ajanut nuorisojoukko otti hänet kyytiinsä ja ilmoitti hätäkeskukseen. Paikalle tilattu sairaankuljetus totesi lapsen voinnin olosuhteisiin nähden hyväksi. Lapsi palautettiin isälleen Ylivieskan poliisiasemalta. Sosiaaliviranomaiset jatkavat asian selvittämistä.

Artikkelikuvan lapsi ei liity tapaukseen. Kuvituskuva.

Lähde: Poliisi

7 KOMMENTIT

 1. Pohjanmaan häjyjen lasten hoitoa. Yöllä ampumaradalla lapset mukana. Lakeuksien henki.

 2. Onneksi kyseessä oli nuorisojoukko, eikä ”nuorisojoukko”. Lisäksi taaperolla oli suojelusenkeli matkassa mukana. Ellei kyseessä ole yksinhuoltaja isä, niin sitten ainakin itse laskeskelisin hyvin tarkkaan milloin palaisin kotiin ja miten? Ruusupuskan vai liekinheittimen kanssa

 3. Juha-herra vihjailee taas, että mamut tekisivät jotakin lapselle. Montako lasta, paitsi yksi tämän omansa, on mamut tappaneet tai jättäneet heitteille? Mv-lehtikin uutisoi pelkistä suomalaisista pedofiileistä, jos ei jostain Saksan tai Ruotsin mediasta ole löytänyt jotain muuta.
  Suomalaiset vanhemmat sensijaan alinomaa jättävät lapsiaan heitteille, kun lähtevät ravintolaan tai sammuvat kotiin ja jopa hyvin pienet lapset pyjamassa hortoilevat pihoilla ja kaduilla.
  On käsittämätöntä, että uutisen mukaan lapset on yöllä edes annettu isälle, eikä suoraan kiikutettu jo turvaan hätäsijoitukseen.
  Siis ihan minusta enää turha vetää jotain mamuja mukaan, jos vanhempi on täysin holtiton. Hämäämällä yrität muuttaa asian painopistettä.

  • Onneksi SINÄ olet noin viisas…vai että ”alinomaa”,syyllistyt siis itse vihjailuun josta Juhaa moitit.Tämä on se suvaitsevaisen ongelma.

   • Miksi poliisiasemalla on sosiaalipäivystäjä. Korjaamassa lapsia yöllä talteen. Jos ongelma olisi vähäinen, ei yöpäiivystäjiä tarvittaisi. Ja on ehkä mukana viemässä kuolinviestejä.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.