Hiihtokeskuksesta löytyi puolenyön aikaan 3-vuotias lapsi yksin harhailemasta Ylivieskassa

Ylivieskan Huhmarin hiihtokeskuksesta löytyi keskiviikkona puolenyön aikaan 3-vuotias lapsi yksin harhailemasta. Pakkasta oli 8 astetta ja lapsi oli ulkovaatteissa ilman hansikkaita.

Poliisipartio suoritti lähietsintää herättäen asukkaat neljästä talosta mutta lapsen lähtöpaikkaa ei löytynyt. Lopulta noin 1,5 tuntia lapsen löytymisestä löydettiin Huhmarin takaa ampumaradan vierestä auto lumeen juuttuneena.

Auton luona oli mies toisen pienen lapsen kanssa. Mies kertoi olleensa radalla ampumassa lasten nukkuessa autossa. Pois lähtiessään mies oli havainnut toisen lapsen kadonneen autosta ja samalla auto oli vielä jumittunut syvälle hankeen.

Lapsi oli ehtinyt kävellä pimeässä taskulampun kanssa vajaat kaksi kilometriä ennen kuin paikalle sattumalta ajanut nuorisojoukko otti hänet kyytiinsä ja ilmoitti hätäkeskukseen. Paikalle tilattu sairaankuljetus totesi lapsen voinnin olosuhteisiin nähden hyväksi. Lapsi palautettiin isälleen Ylivieskan poliisiasemalta. Sosiaaliviranomaiset jatkavat asian selvittämistä.

Artikkelikuvan lapsi ei liity tapaukseen. Kuvituskuva.

Lähde: Poliisi

7 thoughts on “Hiihtokeskuksesta löytyi puolenyön aikaan 3-vuotias lapsi yksin harhailemasta Ylivieskassa

  • 11.1.2018 at 11:44
    Permalink

    Pohjanmaan häjyjen lasten hoitoa. Yöllä ampumaradalla lapset mukana. Lakeuksien henki.

    Reply
  • 11.1.2018 at 12:53
    Permalink

    Onneksi kyseessä oli nuorisojoukko, eikä ”nuorisojoukko”. Lisäksi taaperolla oli suojelusenkeli matkassa mukana. Ellei kyseessä ole yksinhuoltaja isä, niin sitten ainakin itse laskeskelisin hyvin tarkkaan milloin palaisin kotiin ja miten? Ruusupuskan vai liekinheittimen kanssa

    Reply
  • 11.1.2018 at 13:44
    Permalink

    Juha-herra vihjailee taas, että mamut tekisivät jotakin lapselle. Montako lasta, paitsi yksi tämän omansa, on mamut tappaneet tai jättäneet heitteille? Mv-lehtikin uutisoi pelkistä suomalaisista pedofiileistä, jos ei jostain Saksan tai Ruotsin mediasta ole löytänyt jotain muuta.
    Suomalaiset vanhemmat sensijaan alinomaa jättävät lapsiaan heitteille, kun lähtevät ravintolaan tai sammuvat kotiin ja jopa hyvin pienet lapset pyjamassa hortoilevat pihoilla ja kaduilla.
    On käsittämätöntä, että uutisen mukaan lapset on yöllä edes annettu isälle, eikä suoraan kiikutettu jo turvaan hätäsijoitukseen.
    Siis ihan minusta enää turha vetää jotain mamuja mukaan, jos vanhempi on täysin holtiton. Hämäämällä yrität muuttaa asian painopistettä.

    Reply
    • 11.1.2018 at 15:04
      Permalink

      Onneksi SINÄ olet noin viisas…vai että ”alinomaa”,syyllistyt siis itse vihjailuun josta Juhaa moitit.Tämä on se suvaitsevaisen ongelma.

      Reply
      • 11.1.2018 at 15:21
        Permalink

        Miksi poliisiasemalla on sosiaalipäivystäjä. Korjaamassa lapsia yöllä talteen. Jos ongelma olisi vähäinen, ei yöpäiivystäjiä tarvittaisi. Ja on ehkä mukana viemässä kuolinviestejä.

        Reply
  • 11.1.2018 at 13:48
    Permalink

    Äijä jätti lapset autoon,
    VITTU MIKÄ URPO!!!!!!!!

    Reply
  • 12.1.2018 at 05:39
    Permalink

    Kersat pois ja pakkostreilisaatio tuolle äijälle.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.