Surullinen tarina: Pappa lähetti tekstiviestejä tuntemattoman mokkulaan – ”Pitäkää yhteyttä isovanhempiinne!”

7

Eräällä keskustelupalstalla julkaistiin äsken kuva, jonka oheen postaaja kirjoitti:

Jonkun ”pappa” lähettänyt toista vuotta viestejä minun mokkulan numeroon vaikka kertaakaan ei ole saanut vastausta. Kukaan ei ilmeisesti ole kertonut papalle, että lapsenlapsensa numero on muuttunut. Sääliksi käy pappaa.

Pitäkää yhteyttä vanhempiinne ja isovanhempiinne!

Hieman myöhemmin keskustelun aloittaja kertoo lähettäneensä ”papalle” viestin, jossa kertoo viestien tulleen väärään numeroon.

 

 

7 KOMMENTIT

  1. Laittaapi ajayttelemaan tätäkin ”ihmisoikeuksia” pullistelevaa yhteiskuntaa ja yltäkylläistä ”vieraskoreutta” kun omakin ikä alkaa karttumaan ikävään suuntaan. Mennäpä Japaniin, jossa vielä lähtökohtaisesti osataan kunnioittaa ja arvostaa vanhoja ihmisiä pitkän elämänsä vuoksi myöskin siten, että heidän elämän ehtoopuoleen asti kertynyttä kokemuspääomaa osataan arvostaa neuvoina ja edes kysyttyinä mielipiteinä. Länsimainen kulttuuri monista hyvistä puolistaan huolimatta suuntautui WWII jälkeisinä vuosikymmeninä palvomaan nuoruutta ja pyhittämään lähes kaiken yhteiskunnan toiminnoista heidän hyväkseen siinä teknisesti harppauksenomaisesti edenneessä teknisessä kehityksessä lisäksi ”futuroiden” tulevaisuuden kuun ja planeettojen välistä matkailua arkipäiväisenä ilmiönä ja tuossa ihmisen ylivertaisuuden huumassa menneet sukupolvet potkaistiin kärryiltä päivittelemästä ja tekemästä tyhmiä kysymyksiään, jotka jo ”lapsikin tietää”. Parhaassa ruumiin ja sielun voimissa olevat ihmiset kaiketi oikean luonnonjärjestyksen mukaisesti aktiivisesti unohtavat, että ihmisikä on lyhyt ja myös lopulta heidänkin vuoronsa tulee olla ”fossiileja” ja unohdettuja ”ruumissäkkejä” hidastamassa virtaviivaisten hektisten ”nuorisoketjujen” elämää.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.