Tullin pääjohtaja Antti Hartikaista epäillään virkarikoksesta – Ministeriö: Ei toimenpiteitä

4
Mainos

Valtiovarainministeriö on eilen saanut tietää, että Tullin pääjohtaja Antti Hartikainen on vastaajana Helsingin käräjäoikeudessa käsiteltävässä virkavelvollisuuden rikkomisasiassa.

Rikosasia liittyy tapaukseen, jossa Hartikainen oli menetellyt hallintolain 27 §:n 1 momentin vastaisesti, kun hän ei ollut poistunut Tullin johtoryhmän kokouksesta 3.11.2015 esteellisyyden vuoksi. Eduskunnan apulaisoikeusasiamies antoi asiasta päätöksensä 25.5.2016 ja saattoi käsityksensä Hartikaisen lainvastaisesta menettelystä hänen tietoonsa.

Valtiovarainministeriö ei ryhdy työnantajan toimenpiteisiin pääjohtajan virkarikossyytteen johdosta oikeusprosessin aikana.

Mainos

Tulli on valtiovarainministeriön hallinnonalaan kuuluva virasto. Valtiovarainministeriö vastaa Tullin tulosohjauksesta.

Lähde: Valtiovarainministeriö

4 KOMMENTIT

  1. Tiesittekö että euroopan unioni ryöstää itselleen suomen tullimaksuina saamat rahat? Kyse on miljardeista vuodessa! Nykysuomi voisi tehdä tästä jutun koska kovinkaan moni suomalainen ei tiedä tästäKÄÄN kusetuksesta mitään.

    Hartikainen on EU-mafian kätyri jonka tehtävänä on pitää tämä päivittäin tapahtuvaa ryöstöä käynnissä. Tämä valtionvarainministeriön päätös on todiste jonka luulisi saavan hyväuskoisimmatkin ymmärtämään että suomea johtaa joukko rikollisia joita ei pystytä saamaan pois tehtävistään oikeudellisin menetelmin. Nämä rikolliset ovat asettaneet itsensä suomen lakien yläpuolelle.

  2. Miehellä on arkaa tietoa joko avainministeristämme tai jostain ylempää jo sovittua asiaa. Ehkä Nato? Maybe,Maybe

  3. Lynkkaus ja ensin roikotetaan,niin kummallista, jollei puhu asiasta kaiken tämän jo heidän mokaamansa josta näkee lävitse.
    KANSA HYVÄ-KATSOISITTE VÄHÄN TAPAHTUNEITA

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.