Tuntematon mies liikkuu Kokemäellä Risten koulun alueella

3

Poliisi on saanut ilmoituksia Kokemäen Risten koulun lähettyvillä liikkuvasta miehestä. Ensimmäiset ilmoitukset poliisi on saanut miehestä jo ennen joulua ja viimeksi havaintoja miehestä tehtiin eilen 10.1.18 aamupäivällä.

Mies ei ole syyllistynyt mihinkään rikokseen tai uhkaillut ketään, mutta hän on ollut koulun parkkipaikalla seisomassa ja aiheuttanut näin hämmennystä. Miehen tuntomerkit ovat seuraavat: noin 50-vuotias, noin 180-185cm pitkä, tumma ulkoiluasu sekä pipo päässä.

Asiasta kulkee Kokemäellä useita erilaisia huhuja. Osassa mies on ollut pukeutuneena kommandopipoon tai hänellä on ollut peräase kädessä. Osa huhuista kertoo miehen hyökänneen ojasta tai olleen ladon kulman takana väijymässä. Poliisi on asioita selvitellyn eikä ole mitään syytä uskoa, että nämä kiertävät huhut ovat totta.

Miehen käytös on kuitenkin ollut koululaisten koulumatkaa häiritsevää ja siksi poliisi on kiinnostunut miehen henkilöllisyydestä. Mahdolliset havainnot miehestä voi ilmoittaa hätäkeskuksen numeroon 112.

Artikkelikuvan mies ei liity tapaukseen. Kuvituskuva.

Lähde: Poliisi

3 KOMMENTIT

  1. Tässä varmaankin lähdetään perusolettamuksella, että kyseisen mieshenkilö on suomalainen, koska hänen käytöksensä on ”häiritsevää”. Oli sitten niin tai näin. Tuo hiippari on saatava pois kuleksimasta herättämästä pelkoa koululaisissa ellei kuten susien ollessa kyseessä viranomaiset suuressa viisaudessaan lopettavat lasten kyyditykset autolla kouluun tarpeettomina, koska ei ole ”näyttöä” siitä, että sudet ovat vaaraksi lapsille, joten miksipä rahoja tuhlaamaan sellaiseen maassa, jossa muutoinkin ollaan ”nuukana” sen kanssa kuin wanhanajan kunnan kamreeri. Kun ei ole ”havaittavaa” tarvetta se riittää, mutta samalla aikuisen oikeesti idioottiaikuiset eivät ymmärrä sitä pelkoa, jota ”susi optio” pienissä lapsissa aiheuttaa, sillä susi on väh. ”vasikan kokoinen” ja ”suojelu röyhkeydessään” se ei pelkää edes aikuista miestä tämän kotipihalla. Mutta kun kyse on kanta-asukkaiden oikeuksista ja hengen turvasta, sillä ei ole sen enempää arvoa kuin sangollisella tuhkaa.

  2. Eikö Kokemäen koululaisten isillä ole munaa hoitaa asiaa. Herätkää nyt saatana ja kasvattakaa pallit itellenne.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.