Ylilastissa ollut mopoauto ajoi kolmion takaa koulubussin alle Eurajoella

4

Poliisi sai tiedon liikenneonnettomuudesta Eurajoen kirkkotiellä tänään kello 14.40. Onnettomuudessa koulutietä kirkkotien suuntaan oli ajanut mopoauto, tarkoituksenaan ajaa kirkkotien yli lavilan rantatielle.

Mopoauton kuljettajan ylittäessä kirkkotietä, oli samaan aikaan oikealta lähestynyt koulukyydissä ollut linja-auto, jota mopoauton kuljettaja ei ollut havainnut. Linja-auton kuljettaja ehti jarruttamaan ennen törmäystä, mutta linja-auto osui silti mopoauton oikeaan kylkeen.

Mopoautossa matkustajan paikalla oli istunut kaksi nuorta, vuonna 2003 syntynyt poika sekä saman ikäinen tyttö pojan sylissä. Molemmat matkustajat loukkaantuivat , tytön loukkaantuessa vakavasti. Kuljettajana toiminut 2002 syntynyt poika ei saanut vakavia vammoja.

Linja-autossa oli matkustajina koululaisia, jotka saivat korkeintaan lieviä ruhjeita törmäyksessä. Mopoautolla oli ajosuunnassaan kolmio ja kirkkotiellä oli 50km/h nopeusrajoitus. Kumpaakaan kuljettajaa ei epäillä rattijuopumuksesta.

Poliisi ei toistaiseksi tiedota asiasta enempää.

Lähde: Poliisi

4 KOMMENTIT

 1. Tehkääpä ihmiset kansalaisadressi MOPOAUTOJEN KIELTÄMISEKSI,
  Täysin turhia, vaarallisia liikenteen hidastajia!

 2. Äläs nyt. Milläs me sitten ajetaan kun kortti otetaan pois? Tuollaisella jäteöljyn vatkaajalla on ajettava talvet.

 3. Mopoautot… täyttä shceissea. Ranskalaisten vaatimuksesta EU on pakkosyöttänyt ne kaikkiin maihin.

  Ainoa oikea ja järkevä vaihtoehto olisi korvata ne välittömästi oikeilla pienen kokoluokan autoilla missä on nopeus rajoitettu 60kmh.

  Olisivat turvallisempia, järkevämpiä, ekologisempia, halvempia… jne jne jne

  Ai niin, mutta EUn hyväveliverkosto ei pääsisi hyötymään ja Ranska suuttuisi…. joo ei käy.

 4. Suomen tieliikenne tarvitsee näitä tapauksia lisää, jos sitten syntyisi keskustelua näiden surmanloukkujen ja tientukkojen tarpeellisuudesta.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.