Ensimmäinen erä Atrian antibioottivapaata naudanlihaa myyntiin

4

Atrian sopimustuotantotiloilla on parhaillaan käynnissä antibiootittoman naudanlihan tuotannonpilotointi. Ensimmäinen rajoitettu erä antibioottivapaata naudanlihaa on nyt myynnissä Atrian verkkokaupassa (www.lihakauppa.fi). Tuotteita on saatavilla rajoitetun ajan, pari viikkoa.

Ensimmäinen 28 naudan erä on kotoisin Kiteeltä Mähövaaran tilalta. Naudat ovat pihvirotuisia luomusonneja, joita ei ole lääkitty antibiooteilla missään vaiheessa niiden elämää. Sonnit ovat rodultaan vaaleaa charolaista. Ensimmäinen erä antibioottivapaata naudanlihaa tulee myyntiin Atrian verkkokauppaan: www.lihakauppa.fi. Lihakaupassa on tarjolla naudan sisäfilettä ja entrecoteta. Takuumureat lihat on mureutettu ja säilytetty valvotuissa olosuhteissa -1 C asteen lämpötilassa noin 6 viikkoa.

Atria toi syksyllä 2017 markkinoille antibioottivapaan kanan ja helmikuussa 2018 kauppoihin tulee täysin ilman antibiootteja kasvatettua possun lihaa.

”Haluamme tarjota suomalaisille kuluttajille maailman puhtainta lihaa ja antibioottivapaa naudanliha on looginen jatkumo antibioottivapaalle kanan ja porsaan lihalle. Atria on edelläkävijä Suomessa antibioottivapaan lihan tuottajana. Historiallinen ensimmäinen erä antibioottivapaata naudanlihaa on nyt verkkokaupassamme”, tuoteryhmäjohtaja Tuomas Kujala toteaa.

Lähde ja kuva: Atria

4 KOMMENTIT

  1. Vatsa täynnä Gm-rehua, on vaikea luonnehtia puhtaaksi? Minulla on vahva hajatelma, että GM-ruoka hajoittaa DNA-tasolla sen syöjän. Pidänkin huolen, muutamia poikkeuksia lukuunottamatta kuten ostettua pizzaa, että ruokani ei ole syönyt GMO:ta.

    Tämä toki hyvä suunta, mutta aika pintamaalausta jos karja syö GM-soijaa.

  2. ”Antioottivapaata.” Musiikkia ”hyvien ihmisten” korville, mutta jäärän tuo laittaa ajattelemaan. Hyväuskoiset suomalaiset ”toimijat” eivät vieläkään ole ymmärtäneet sitä tosiseikkaa, maailmalla kustaan silmään aivan normina ilmeenkään värähtämättä. Täällä jaksetaan mesota sinänsä hienosta asiasta, että Suomi maksoi ainoana maana Euroopassa takaisin lainansa, joita Yhdysvallat myönsi WWI:n jälkeen sodan hävityksistä kärsineille kansakunnille.

  3. Samaa sontaa eri paketissa, mielikuva mainontaa. GM, jumalaton Glyfosaatin kylväminen peltoihin, muut lääkkeet joita tehotuotantotilat käyttävä ym.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.