Halla-aho kommentoi Helsingin piispan samppanjaostoksia

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho kommentoi tänään esillä olleita Helsingin piispan Teemu Laajasalon samppanjaostoksia.

Halla-aho kirjoittaa Facebook-sivullaan:

”Asiassa on kaksi puolta.

Yhtäältä on hyvin läpinäkyvää, että Johanna Korhonen ja kumppanit ovat Laajasalon kimpussa siksi, että tämä kehtasi voittaa piispanvaalin vaikka on mies. Edeltäjä, Irja Askola, sai vingutella rauhassa, koska oli nainen ja muutenkin oikeamielinen.

Mutta toisaalta väärää toimintaa ei voi puolustella sillä, että kaikki muutkin toimivat väärin. Miksi kovatuloisten ihmisten pitää ostaa alkoholia toisten rahalla, VAIKKA sitä ei olisi erikseen älytty kieltää? Miksi ihmiset ylipäänsä muuttuvat sitä pihimmäksi, mitä vähemmän heidän tarvitsisi miettiä pikkumenoja? Miksi niiden, joilla on rahaa, pitää mielestään saada kaikki ilmaiseksi?

Kirkon työntekijöissä ihmetyttää lisäksi se, että heidän luulisi jo viran puolesta uskovan korkeampiin voimiin, jotka vahtivat heidän käyttäytymistään ja joiden edessä joutuu vielä vastaamaan kolttosista.”

5 thoughts on “Halla-aho kommentoi Helsingin piispan samppanjaostoksia

  • 15.1.2018 at 22:08
    Permalink

    Nåjåå- ehkä papit ovat lukeneet raamattunsa jossa seisoo että ennen kamelit tanssivat räppiä kun rikas pääsee taivaaseen. Papithan tunnetusti kuuluvat kovatuloisiin joten helvetti odottaa, kuten kaikkia suomalaisia, olemmehan edelleen maailman mittakaavassa rikkaimpia kansakuntia. Raamatun mukaan kunnon kristityn pitäisi myydä kaikki omaisuutensa ja antaa rahat köyhille- kuinka moni on niin tehnyt…? Toisin kun harhaoppisesti kristinuskon nimissä väitetään, kuolemanjälkeinen elämä koittaa vasta kun ristiinnaulittu roomalaisen sotilaan äpärä tulee uudestaan, ei ennen.

    Reply
  • 16.1.2018 at 08:54
    Permalink

    On olemassa ”pappeja”, jotka ovat ateisteja, mutta ovat lukeneet itsensä papiksi, samalla periaatteella kuin ”muihinkin” ammatteihin luetaan ja suoritetaan tutkinnot, jolloin saavutetaan koulutuksellinen ja ammatillinen pätevyys mihin tahansa virkaan. Tuo on kyllä niin kummallista, että heikkopäistä oikein hirvittää, mutta ottaen huomioon nykymenon koko yhteiskunnan alueella ei mikään ole mahdotonta, sillä mikään ei ole enää kuin ennen, jolloin keihäänkärkenä olevat tahot olivat kosketuksissa todellisuuteen. Tänäpäivänä kaikki arvot revitään alas periaatteella, kaikki mikä on ”wanhaa” on kannettava ulos kuin huonekalut, jotka eivät enää ole viimeistä huutoa.

    Reply
  • 16.1.2018 at 12:10
    Permalink

    Mihin näitä kovapalkkaisia kirkonmiehiä vielä 2000 luvulla tarvitaan. Yleensä pelotellaan kirkosta eronneita hautapaikan kalleudesta ja suoranaisesta syrjinnästä. Valtio voisi ottaa tämän hautausjutun hoteisiinsa ja taata ettei kenekään omisten tarvitse kärsiä, oli vainaja kirkossa eli ei.Itse olen toivonut että polttohautaus ja tuhkat vaikka takapihan nurmikolle. En kaipaa muistelua enkä mitään palvontaa kun henki lähtee.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.