Jussi Halla-ahon terveiset äänestäjille

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho evästää äänestäjiä Facebook-sivullaan tulevia presidentinvaaleja silmällä pitäen.

Halla-aho kirjoittaa:

”Demokratiassa, kuten kaikissa vallanjakomalleissa, on hyvät ja huonot puolensa.

Demokratian heikoin lenkki on äänestäjä, koska äänestäjä ei läheskään aina äänestä ehdokasta, jonka mielipiteet vastaavat hänen omia mielipiteitään. Sen sijaan hän äänestää ehdokasta, jonka kokee miellyttäväksi, tai jonka olettaa voittavan, ja sitten toivoo ehdokkaan ajavan oikeanlaisia asioita.

Kun ehdokas valituksi tultuaan sitten ajaa jotain ihan muuta kuin äänestäjä olisi halunnut, äänestäjälle tulee sellainen olo, että ”ihan sama, ketä äänestää, poliitikot ovat kaikki samanlaisia”.

Poliitikot eivät toki ole kaikki samanlaisia, mutta jos äänestäjä äänestää aina samanlaisia poliitikkoja, hän saa aina samanlaista politiikkaa. (Eräs tuttavani tiivisti tämän näin: Ihmiset äänestävät vaaleista toiseen kiimoissaan kokoomusta ja sitten ihmettelevät, kun saavat kokoomuslaista politiikkaa.)

Demokratian ehdoton hyvä puoli on, että vaikka edelläsanotusta johtuen äänestäjien enemmistö ei välttämättä saa sitä, mitä se haluaa, se saa sitä, mitä se ansaitsee. Tosin tämä on aika laiha lohtu.

Presidentinvaalien ennakkoäänestys alkaa aivan kohta. Kannustan kaikkia käyttämään vaalikoneita ja äänestämään sitä ehdokasta, jonka mielipiteet, arvot ja linjat vastaavat parhaiten omia!”

Lähde: Facebook

8 thoughts on “Jussi Halla-ahon terveiset äänestäjille

  • 15.1.2018 at 14:35
    Permalink

    Onko ehdokasta jonka linjat ja arvot eivät ole linjassa Goldmann Sachsin arvojen kanssa?

    Reply
  • 15.1.2018 at 15:41
    Permalink

    Suomi on mennyttä, ei tässä äänestämiset enää auta. Kriittinen piste on ylitetty ja tästä on eteenpäin vain yksi tie. Vain yksi.

    Reply
    • 16.1.2018 at 02:10
      Permalink

      Tuolla asenteella on juu takuuvarmasti näin. Joten ainoa järkevä vaihtoehto on asenteen muutos? Muutenhan voit vetää itsesi jojoon saman tien?

      Reply
    • 16.1.2018 at 06:57
      Permalink

      Totta. On vain yksi tie. Japanilaiset tapaavat kulkea sen tien loppuun samuraimiekalla ja kutsuvat sitä harakiriksi.

      Reply
  • 15.1.2018 at 17:11
    Permalink

    Vaaleissa pitää äänestää sellaisia puolueita jotka eivät ole eduskunnassa. Siinä se ratkaisumalli.

    Reply
  • 15.1.2018 at 18:58
    Permalink

    Kaikki äänet muille kuin yhdelle tietylle ehdokkaalle, myös käyttämättömät äänet, ovat itseasiassa ääniä matu-ukoille, anarkomarkoille, Goldman-Sucksille, Sorokselle, Marxilaiskommunisti-Arhinmäelle ja kumppaneille.

    Jos et tiedä kenestä on kyse, on syytä huolestua.

    Onko tuo ehdokas sitten täydellinen? Ei helvetissä ole. Täydellisiä ehdokkaita on vain marxilaisten märissä unissa ja kommunistisissa totalitarioissa.

    Mutta paras kompromissi on paras vaihtoehto.

    Reply
  • 15.1.2018 at 19:04
    Permalink

    Sanotaan nyt näin vielä. Näissä vaaleissa ei voi valitettavasti äänestää kuin Mohammadin tai Jeesustelun puolesta tai toista vastaan.

    Niille joille valinta ei ole helppo on syytä hakeutua hoitoon. Mohammedin nurkassa on kaikki paitsi yksi ehdokas, joka siis on Jeesustelun nurkassa. Joka kaikesta huolimatta tuhansia kertoja parempi vaihtoehto kuin se toinen vaihtoehto.

    Voi miksi oi miksi ei voi olla kunnon uskonnotonta isänmaallista realistia ehdolla…

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.