Liigakauden ensimmäiset valmentajapotkut: Jyrki Aholle kenkää Ässistä

Ässät on vapauttanut Jyrki Ahon päävalmentajan tehtävistä.

– Olemme joutuneet sellaiseen tilanteeseen, mihin emme missään nimessä halunneet. Jouduimme tekemään kipeän ratkaisun seuran edun nimissä.

– Jyrki Aho toi Ässien jokapäiväiseen toimintaan oikeanlaista vaatimustasoa sekä asennetta työntekoon. Haluankin Ässien puolesta kiittää Jyrkiä hänen panoksestaan seuramme hyväksi, Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo kommentoi.

Mikael Kotkaniemi on Ässien uusi päävalmentaja kevääseen 2020 asti ulottuvalla sopimuksella. Kuluvan ja edellisen kauden ajan Ässien valmennusryhmään kuuluneella Kotkaniemellä on pitkä valmennushistoria Ässien organisaatiosta. Hän oli mm. valmennusryhmän jäsenenä voittamassa Suomen mestaruutta 2013. Kauden 2015 – 16 lopun Kotkaniemi toimi Ässien päävalmentajana Ässien kerätessä 12 ottelussa 18 pistettä.

Kotkaniemi on myös pelaajana edustanut Ässiä lähes 200 Liigaottelussa.

– Mikael Kotkaniemi on luonnollinen valinta meiltä tässä kohtaa. Hän on tehnyt täällä pitkään hyvää työtä ja tuntee joukkueen toimintatavat sekä Ässien kulttuurin, Jari Korpisalo kommentoi.

Ässien valmennusryhmässä jatkavat valmentaja Petteri Niittynen sekä maalivahtivalmentaja Jaakko Rosendahl.

– Tavoitteemme on menestyä tällä kaudella ja ehdoton minimitavoitteemme on pelata puolivälierissä, urheilujohtaja Korpisalo kommentoi.

Ässät pelaa seuraavaksi täänään tiistaina Helsingissä IFK:n vieraana. Seuraava kotiottelu Ässät – KooKoo pelataan torstaina.

Lähde: Assat.fi

One thought on “Liigakauden ensimmäiset valmentajapotkut: Jyrki Aholle kenkää Ässistä

  • 16.1.2018 at 17:21
    Permalink

    Lentäsipä politiikassakin pihalle yhtä helposti. Jos jääkiekkoon lainataan prosedyyriä politiikasta. Valmentajan palkkaa vain nostettaisiin ja nostettaisiin ”paita kattoon”.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.