Mauri Peltokangas (ps) kommentoi Niinistön vaalitenttiä: ”Sauli selitti hädissään”

5
Laajan valtakunnallisen seuraajajoukon Facebookissa kerännyt Perussuomalaisten Kaustisen kunnanvaltuutettu Mauri Peltokangas kommentoi eilen illalla tuoreeltaan Ylen presidentinvaalitenttiä, jossa tällä kertaa tentattavana oli jatkokaudelle pyrkivä istuva presidentti Sauli Niinistö.

Peltokangas kirjoittaa:

”Tänään kuultiin ylellä hätäistä ja säälittävää jargonia…

Sauli selitti, selitti ja selitti hädissään.. ei ollut varmaa valtiomiehelle ominaista puhetta.

Jokainen tietää mistä tämä johtuu. Istuva presidentti on federalisti, EU:n syventyvän integraation puolesta puhuja! Mies oli hädissään. Syystäkin.

Istuva presidentti on mies, jolle sinun ja minun Suomalaisuus ja sen sisältämä kaikki hyvä EI ole tärkeintä! Se nähtiin ja kuultiin taas tänään!

Sauli sanoi sanottavansa. Sauli kertoi sen, mikä jokaisen Suomalaisen tulee huomata… hän ei ole Suomen koko kansan presidentti.. hän on Euroopan unionin ja liittovaltiomyönteisen kansanosan presidentti!

Sen vuoksi valitse Suomi!! Valitse se mikä merkitsee, valitse:
#5
#LAURA2018
#SUOMITAKAISIN”

Lähde: Facebook

Katso myös:

Näkökulma: Ylen ala-arvoiset vaalitentit aiheuttavat pahoinvointia

5 KOMMENTIT

 1. Sauli Väinämö Niinistö kuuluu linnaan! Ei kättelemään vieraita vaan etsimään saippuaa suihkutilan lattialta…

  Kyseessä on suomen historian suurin kusettaja monellakin eri mittarilla mitattuna. Tuhot ulottuvat jokaiselle yhteiskunnan alueelle -itse pidän kaikkein törkeimpänä suomen isäntämaasopimusta jonka taustapiruna jopomies oli vaikka ei itse uskaltanut nimeään paperiin kirjoittaa. Röyhkeää -helvetin röyhkeää!

 2. Tentissä Niinistöä kohdeltiin silkkihanskoin, missä oli se Lauraa hiillostanut noita-akka?
  Nyt Lauraa mustamaalataan taas Iltapaskan sivuilla. MTV huomenta Suomi mollattiin Lauraa mutta saihan maikkari kolme miljoonaa lisää rahaa, kolmella milliä riittää paskanjauhamiseen Laurasta ennen vaaleja.

  • Jutku Berner antoi rahaa toiselle juutalaiselle, Bonnier.
   ”Riippumattomat tiedotusvälineet.” Ennen oli ”Tiedonantaja” -lehti, mutta silti valtaosa muusta mediakentästä ei sentään ollut aivan suorassa Neuvostoliiton talutusnuorassa, vaikka aina olivatkin läsnä ”yleiset syyt”. (Johannes Virolainen – Juhannuspommi v. 1979)
   Presidentti Urho Kekkosen ja Johannes Virolaisen välit kokivat lopullisen välirikon.

 3. Sauli on paskahousu. Mies, joka on ympäripyöreä sanojen pyörittelijä, eikä hän koskaan sano mistään asiasta suoraan ja selvästi mitä mieltä todella on raukkamainen valehtelija ja käpykaartilainen kuka ei uskalla vastata sanoistaan ja teoistaan seisten selvien periaatteidensa takana, eikä ole kuin tuuliviiri. Sauli Niinistö olisi suoraselkäinen mies, jos hän ilmoittaisi haluavansa EU:n liittovaltiota, jossa Suomesta tulisi peräpohjolan periferia, jonne tungetaan Keski-Euroopan suurvalloista kaikki ”paska” siivotakseen omat etu- ja takapihansa. Samaan syssyyn kuuluisi vielä, että Suomesta tehtäisiin suuri luonnonsuojelualue, jossa suurpetojen ja ylipäätänsä kaikkien muidenkin luomakunnan edustajien etu menisi kantaväestön edelle. Sauli Niinistö lisäksi voisi ilmoittaa suoraan vievänsä maamme Natoon sopimuksella, joka vastaa jo nyt voimassa olevaa ”Isäntämaasopimusta”, siten että Yhdysvalloilla & kumpp. on monopolinen oikeus tehdä Suomen maaperällä mitä haluaa ja milloin haluaa. Tähän kytketään luonnollisesti suomalaisten sotilaiden maailmanlaajuinen ”käyttö” USA:n ryöstöretkillä, joka kääntyy pyhävaatteet päällä ”Demokratian vienniksi” ja ”ihmisoikeuksien tuomiseksi”. Suomen taannoiset ”ruumispussi” -ostokset antavat vahvoja viitteitä edm. Unohtamatta sitä itsestäänselvyyttä, että Suomen vastuulle tulee Baltian maiden sotilaallinen turvaaminen sotilaallisella materiaalillaan Venäjän aiheuttamaa suurta uhkaa ”länsimaista sivistystä” (???) vastaan. Eli tuon suurvallan legitiimejä turvallisuuspoliittisia ja geopoliittisia intressejä vastaan, joista jo Presidentti J.K. Paasikivi (1870-1956) sai lukuisia raivokohtauksia yrittäessään takoa päähän typerälle ja pilvissä leijuville hallituksen ministereille ”tosiasioita, joiden tunnustaminen on kaiken viisauden alku”. (Paasikivi). Ruotsalaisen kansanpuolueen ministerille, joka paasasi ”kansainvälisistä laeista”, Paasikivi totesi kuivasti: ”Ministeri puhuu kyllä kauniisti, mutta täyttä paskaa.” Tähän hän vielä lisäsi, ettei Moskova ole mikään alioikeus.

 4. Karrikoiden voisi sanoa, että äänestä Niinistöä jos haluat suomeen >60 miljoonaa terroristia ja loppusijoituspaikan kaikelle EU:n ydinjätteelle. Pähkinänkuoressa.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.