Teinipoika ryösti ikätoverinsa nyrkkiraudalla uhaten Espoossa – Poliisi pyytää vihjeitä

Espoo: Ryöstö, laiton uhkaus

Arviolta 12-14-vuotias toistaiseksi tuntematon poika ryösti ikätoverinsa nyrkkiraudalla uhaten Tapiolassa Heikintorilla sunnuntaina kello kuuden aikaan illalla.

Rikoksesta epäilty oli osa noin 10 hengen poikaporukkaa, jossa oli mukana yksi tyttö. Rikoksesta epäillyn tuntomerkit: musta lippis, tummanruskeat silmät, sininen reppu, harmaat farkut, musta takki.

Asiasta jotain tietäviä tai mahdollisesti tapahtumien nähneitä henkilöitä pyydetään olemaan yhteydessä poliisiin sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.espoo@poliisi.fi

Lähde: Poliisi

3 thoughts on “Teinipoika ryösti ikätoverinsa nyrkkiraudalla uhaten Espoossa – Poliisi pyytää vihjeitä

  • 16.1.2018 at 16:00
    Permalink

    Nyrkkirauta on kuvan kaltainen tai sitä jollain tapaa muistuttava teräesine joka vahvistaa löjän iskun voimaa. Olisiko tästä apua poliisille?

    Reply
  • 16.1.2018 at 16:18
    Permalink

    Ja etnisyys oli mikä?

    Reply
  • 16.1.2018 at 16:42
    Permalink

    Vihjeitä? Mitä vihjeitä? Vartikoivatkoon toisiaan, mites se menikään? Niin, ”Sanasta miestä sarvestä härkää”. Härkä on miespuolinen lehmä, jota ärsyttää kaikki vihapuheesta alkaen. Katseesta nyt puhumattakaan. Siis olkaapa varovaisia cuckpojat.
    Siis ”Nuorisojoukko” ei ollut alasti. Hyvä tieto kun varsinkin tähän vuodenaikaan kaikki Suomessa kulkevat alasti. Siis ainakin saunassa. Olen vakavasti sitä mieltä, että vaikka uhrilla oli ymmärrettävästi ja täysin tarvitsematta sitä hävetä – huonot housussa, hän silti oli kykenevä näkemään ”nuorisojoukon” etnisen koostumuksen pääpiirteittäin. Ikävää, että maailma on tasapäistynyt sosiaademokraattisesti niin pahoin, – kiitos koululaitoksen ja peruskoulun – että muiden mielipahan välttämiseksi ja joidenkin tikunnokkaan nostamisen ”eriarvoisuutta” korostamisen välttämiseksi AINA jätetään mainitsematta tarkoin se ”sankarijoukkio”, joka on vastuussa kulloisestakin elämän harmauden karkoittamiseksi suoritetusta ”rikastuksesta”. Mutta kuten yleensäkin sen mukaisesti kurkotellen, me suomalaiset emme selviäisi mistään päinemme, vaan aina meitä parempia ovat ”uussuomalaiset”, joita ilman naisetkin jäisivät ”kylvämättä” ja taskut tyhjäämättä, puhumattakaan siitä alennustilasta, missä hautausurakoitsijat rämpisivät täällä elävien keskuudessa, eikäpä ”huonosti tapettujakaan” riittäisi ensiapuasemille kursittavaksi tietenkin priorisoiden sen perusteella kuinka kukin on ”pukeutunut”.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.