Eläinsuojelujärjestö Animalia leimaa Laura Huhtasaaren rasistiksi

Animalian ja Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liiton SEY:n ylläpitämällä elainpolitiikka.fi-sivustolla on julkaistu presidenttiehdokkaiden haastattelut eläinsuojelukysymyksiin liittyen.

Merkille pantavaa haastatteluissa on se, että joku ilmeisesti Animalian edustaja on katsonut asiakseen lisätä Perussuomalaisten ehdokkaan Laura Huhtasaaren vastausten perään huomautuksen:

”Animalia vastustaa eläinoikeuskysymysten käyttöä rasistisiin tarkoitusperiin.”

Muiden ehdokkaiden haastattelujen yhteydessä ei moista huomautusta ole. Kummastusta herättää, miten eläinoikeuskysymyksiä voisi yleensäkään käyttää rasistisiin tarkoitusperiin.

Vihjaus on some-keskusteluissa kirvoittanut mielipiteitä, joiden mukaan eläinsuojeluyhdistysten ei tulisi lähteä mukaan politikointiin, varsinkaan näin ala-arvoisella ja yhtä ehdokasta mustamaalaavalla tavalla.

Jos koet rasismiviittauksen asiattomaksi, voit lähettää Animalialle palautetta tästä linkistä.

Alla kuvakaappaus elainpolitiikka-sivulta.

Katso myös:

10 thoughts on “Eläinsuojelujärjestö Animalia leimaa Laura Huhtasaaren rasistiksi

 • 17.1.2018 at 13:55
  Permalink

  Joopa joo: kun kuulee yhden tietystä litaniasta, tietää kaikki loputkin: eläinsuojelu on näistä yksi. Ne loput tietää kaikki vähänkin ajattelevat. En rupee nyt niitä loppuja luettelemaan. Ne kaikki sotivat periaatteessa kristillistä oppia vastaan ja ovat osin ristiriidassa keskenään.

  Reply
 • 17.1.2018 at 14:58
  Permalink

  Toi rasistileiman käyttö on tosi helppoa ja sen voit lyödä kehen tahansa, josta et pidä. Siksi rasistileiman perusteeton käyttö pitäisi kriminalisoida siinä missä itse rasismikin.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Rasistikortti
  ”Kesällä 2014 Suomessa ulkomaalaistaustainen mies tuomittiin sakkoihin kunnianloukkauksesta tämän haukuttua suomalaista pysäköintitarkastajaa rasistiksi.”

  Reply
 • 17.1.2018 at 15:23
  Permalink

  Sähköposti Animaliaan antoi vastauksen ; Laura on rasisti , koska vastustaa halal-teurastusta. Muut ehdokkaat ilmeisesti kannattavat tätä raakaa teurastusmuotoa.

  Reply
 • 17.1.2018 at 15:30
  Permalink

  Siis MITÄ VITTUA?
  Kun vastustaa halalteurastusta on rasisti.
  Voiko saatana hullumpaa väitettä esittää?
  ONKO ELÄINTENKIDUTTAJAT ROTU???
  Halal on mitä härskeintä eläinrääkkäystä, sitä pitää kaikkien vastustaa, ETENKIN eläinsuojelijoiden.

  Reply
 • 17.1.2018 at 15:47
  Permalink

  Onko Animalian väli syönyt pilaantuneita ituja? Ennen pidin heidän työtään arvossa, tää rasisti-kommentti muutti kaiken! Törkeää! Hävetkää jos osaatte, hyi helvetti!!

  Reply
 • 18.1.2018 at 01:19
  Permalink

  Selvä merkki siitä että poliittinen agenda ja mustamaalaus on Animalialle tärkeämpää kuin eläinten suojelu.

  Reply
 • 18.1.2018 at 13:35
  Permalink

  Miten ihmeessä joku joka sanoo olevansa eläinten etujen puolesta puhuja voi hyväksyä halal teurastuksen jossa eläin teurastetaan elävältä, voin sanoo että Animalia ei tule saamaan minulta enää ikinä mitään…

  Reply
 • 18.1.2018 at 14:02
  Permalink

  Onneksi meillä on HALAL! Sehän kun ei ole eläinrääkkäystä.. Ai niin nehän tainnuttaa sen eläimen sillä rukouksellaan. VMP! Menkää kaikki animaliasuvakitkin ROSKIIN sinne minne kaikki suvakit ja eduskuntakin kuuluu!

  Reply
 • 18.1.2018 at 20:36
  Permalink

  Mitä enemmän Lauraa sortavat ja mustamaalaavat sitä vahvempi Laurasta tulee.

  Reply
 • 20.1.2018 at 21:20
  Permalink

  Laura on vähintäänkin yhtä asiallinen eläinten suhteen kuin suomalaiset keskimäärin. Hän kyllä syö liharuokaa – tosin kasvispainotteisesti, kuten itse antaa ymmärtää. Olisipa kiva tietää kuinka moni esim. toimittajista jotka ovat Lauran syömisiä kritisoineet, ovat jättäneet joulukinkut syömättä 🙂
  Lihan tuotannnon hiilidioksidipäästöt ovat ilmeisesti on jopa suuremmat prosentuaalisesti ihmiskunnan kokonaispäästöistä maailmalle (yli puolet joidenkin arvioiden mukaan), kuin mitä toimittaja Kirsi Heikel esitti haastattelussaan Laura Huhtasaarelle. Lihan kulutusta voitaisiin kernaasti laskea jo pelkästään terveydellisistä syistäkin. Tekopyhyys sen asian suhteen voitaisiin kuitenkin jättää, kun siihen asiaan ei ole muutenkaan tosissaan kokonaisvaltaisesti puututtu.
  Jeesus söi juhlassa eläinperäistä ruokaa, muussa yhteydessä luultavasti huomattavasti vähemmän. Siinä varmasti ihan hyvä ohjenuora elämälle. Eläin on hyvää ja helppoa, kasvis terveellistä – ja hyvää.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.