Emma Kari kannattaa maksutonta ehkäisyä – Asiasta päätetään tänään

Vihreiden kansanedustaja Emma Kari kirjoittaa Facebookissa:

”Hyviä uutisia! Tänään Helsingin kaupunginvaltuusto päättää siitä, tarjoaako Helsinki jatkossa maksuttoman ehkäisyn alle 25-vuotiaalle helsinkiläisille. Tämä on tärkeä aloite, jota kannatan vahvasti.

Tekopyhyys ei maailmaa pelasta. Meidän tehtävämme on taata turvallinen nuoruus kaikille. Erityisesti nuorilla hinta on liian usein esteenä ehkäisyn hankkimiselle. Maksuttoman ehkäisyn on todettu lisäävän ehkäisyn käyttöä ja vähentävän seksitautitartuntojen määrää. Samalla aborttien määrä on vähentynyt. Eniten abortteja tehdään juuri 20–24 vuoden iässä.

Käytännössä Helsingin päätös tarkoittaisi, että Helsinki tarjoaa e-pillerit maksutta vuodeksi sekä kierukan tai kapselin kaikille alle 25-vuotiaille. Lisäksi päihdehuollon asiakkaille sekä abortin läpikäyneille tarjotaan pitkäkestoista ehkäisyä maksutta.

Maksuton ehkäisy pitää nuoret terveempinä ja säästä kunnilta rahaa. Vihreät nuoret ovat kampanjoineet asian puolesta jo pitkään ja valtuustoaloitteen maksuttomuudesta teki vihreiden valtuutettu Reetta Vanhanen. Kiitos heille ja kaikille aloitetta tukeneille ihmisille! Toivottavasti tämän illan jälkeen Helsinki on taas vähän parempi paikka!”

7 thoughts on “Emma Kari kannattaa maksutonta ehkäisyä – Asiasta päätetään tänään

  • 17.1.2018 at 17:13
    Permalink

    Ja vihreille ilmainen lobotomia…Ilmainen ehkäisy tarkoittanee kumirumbaa, koska sukupuolitaudit tulee samalla ehkäistyä. Ei siis E-pillereille

    Reply
  • 17.1.2018 at 17:37
    Permalink

    Kannatan stalistivihteiden ajatusta. Jos sikiövesitutkimuksessa todetaan y-geeni, abortti pakollinen. Jo syntyneille eutanasia. Parempia geenejä y-puolelta löytyy lähinnä Afrikasta.

    Reply
  • 17.1.2018 at 17:41
    Permalink

    Onkohan Emman faija jo päässyt lusimasta, eikös se törkeästä petoksesta tuomittu ehdottomaan?

    Reply
  • 17.1.2018 at 18:01
    Permalink

    Onkohan Emma keskustellut asiasta vanhempiensa kanssa ja tullut siksi tällaiseen tulokseen? Suomessa tarvitaan sekä lisää s***iä mutta lisää lapsiakin, suomalaisia. S***i rentouttaa ja saa mielestä pois pahat ajatukset. Sen jälkeen ihmiset keskittyvät rakentamaan maataan paremmaksi lapsilleen. Politikointi ja muu kieroilu loppuu ja ihmisistä tulee rakastavia. Ei rahan- ja vallanhimoisia kuten nyt on käynyt. Emmakin voisi harkita omia lapsia niin heräisi ja alkaisi politiikka oksettamaan.

    Reply
  • 17.1.2018 at 18:33
    Permalink

    Hänen vanhempansa olisi silloin aikanaaan pitänyt vakavasti harkita ehkäisyä. Valitettavasti penkalle heitto unohtui ja tässä tuhoisa seuraus Suomen kansalle ja kansallisvaltiolle.

    Reply
  • 17.1.2018 at 21:19
    Permalink

    Tammalla on taas ketunhäntä kainalossa..maksutonta ähkäisyä matuille toi bimbo oikeesti ajaa.

    Reply
  • 18.1.2018 at 01:27
    Permalink

    voi tätä bimbojen kuningatarta.Vaikka olisi kuinka ilmaista.. Juttuhan on niin ettei mamut kuin kotimaisetkaan ongelmatapaukset sitä käytä.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.