Jussi Halla-aho: Jos äänestää Sitä Samaa, saa Sitä Samaa

4
Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho ottaa Facebook-sivuillaan kantaa käynnissä olevaan presidenttikilpaan.

Halla-aho kirjoittaa:

”Tästä päivästä alkaen voi äänestää Laura Huhtasaarta tasavallan presidentiksi. Numero on 5.

Vaaleissa on kaksi ehdokasta: Laura Huhtasaari (ps) ja Sitä Samaa (kok/sdp/kepu/vas/vihr/rkp/väyx). Jos äänestää Sitä Samaa, saa Sitä Samaa.

Ääni Lauralle on myös ääni perussuomalaisten linjalle, kansallisen edun puolustamiselle ja kansakunnan sisäiselle solidaarisuudelle. Äänet muille ehdokkaille ovat ääniä muille puolueille ja asioille.

En ole yhdenkään ehdokkaan kanssa samaa mieltä jokaisesta yksityiskohdasta, en edes Lauran. Äänestän Lauraa, koska haluan presidentin, joka ei pelkää pilkkaajia ja älämölöä eikä mielistele ketään, ja joka uskaltaa puolustaa oikeita perusasioita silloinkin, kun väärässä oleminen on ajan henki.

Suomi takaisin!”

Kirjoituksen oheen Halla-aho on linkannut seuraavan videon:

4 KOMMENTIT

 1. Kyllä näin on. Samaan tulokseen olen minäkin tullut. Jos äänestää samaa, saa samaa, ja kaikki muut ovat sitä samaa, jopa Paavo.

 2. Ääni meni Lauralle ja muutkin äänestivät Lauraa, Facebookissa laitettiin meikäläinen kuukauden banniin jo toista kertaa kun kehuin Lauraa ja valitin siitä mutta eivät siihen enään vastanneet. Fecebook on valtamedian valeuutisten paikka, joku herjasi Laura Huhtasaarta natsiksi ja huoraksi ja ilmoitin siitä ylläpitoon. Vastaus oli että ei riko Facebookin yhteisönormeja ja kun siitä valitin sain kuukauden bannin. Näin toimii sananvapaus Suomessa.

  • Kuulostaa todella pahalta. Oliko valituksesi asiallinen, olisi kiva tietää… Minä en ole ihastunut koko facebookiin ja ilmeisesti aiheesta. Ovat myyneet sielunsa ilmeisesti Clintonin klaanille, Sorosille, mädättäjämedialle ym. Se media luultavasti ja vähintään toivottavasti on pelaamassa luotettavuutensa ulos. Tullee jotain muuta, parempaa tilalle. Minusta tuntuu että raikkaammat tuulet ovat jo viriämässä.
   Olisipa kerrankin pitkästä, pitkästä aikaa ihanaa tuntea voivansa luottaa maan johtoon kansakunnan luottamuksen lunastajana, eikä vain sen paskojana, lupausten pettäjänä. Voida tehdä jotain kansakunnan eteen, olla maana pohjolan ”Sveitsi”. Eikä vain tuntea olevansa rasite kasvavan valtiovelan ahmijana. Kuinka mielettömästi kuluu hukkaan energiaa tavan kansalaiselta joutuessaan kantamaan huolta maan tilasta ja sen holtittomista päättäjistä. Viisi ja puoli miljoonaa on ilmeisesti niin kovin vähän EU-mielisten mielissä. Voi kun kansalaiset äänestäisivät Lauran presidentiksi.

 3. HALUATKO OIKEASTI MUUTOSTA SUOMEN POLITIIKKAAN!

  ( ASIA JOKA: Kannattaisi ottaa huomioon… Myös äänestäessä! )

  Sananvapautta ajateltaessa, mikä on oma totuutesi? tiedätkö itse oikeasti? Otatko asioista yleensä selvää oikean käsityksen saamiseksi, eri lähteistä?

  Facebookissahan moni näyttää siloteltua kuvaa itsestään ja pyrkii luomaan illuusiota ystävilleen tuomalla esiin hyviä puolia ja hetkiä.

  ”17.1.2018 07:47 Niko Kaistakorpi” Uusi Suomi: ( Muokattu )

  Fabebook sai sinut kertomaan kuka olet
  ( ASIA JOKA: Kannattaisi ottaa huomioon, myös äänestäessä! )

  Dataa louhivat algorimit kuitenkin pystyvät näkemään tämän taakse ja tekemään hyvin tarkkoja päätelmiä vaikkapa poliittisesta ja seksuaalisesta suuntautumisesta.
  On esimerkiksi tehty koe, jossa saatiin hyvä tulos ennustettaessa Facebook-profiilin avulla mahdollisuus sairastua masennuksiin lähikuukausina.

  Google ja Facebook tuntevat sinut usein paremmin kuin ystäväsi tai äitisi.
  ( ASIA JOKA: Kannattaisi ottaa huomioon, myös äänestäessä! )

  Nämä arvoltaan mailmaan suurimpiin kuuluvat yritykset tarjoavat kuluttajille ilmaista palvelua, jonka todellisena hintana on yksityisyytemme.
  Globaaleina USA:sta lähtöisin olevina toimijoina niillä ei ole merkittävästi rajoitteenaan esimerkiksi EU:n tiukempia sääntöjä tietojen käytölle tai vaikkapa Suomen henkilörekistereihin kohdistuvia lakeja.

  Googlelta kysymme kaikkea mahdollista elämäämme vaikuttavaa.
  ( ASIA JOKA: Kannattaisi ottaa huomioon, myös äänestäessä! )

  Googlelta taas kysymme kaiken mahdollisen meitä kiinnostavan mukaan lukien vaikkapa huolemme sairauksista. Ei tarvita kummoista algoritmia päättelemään, miksi henkilö hakee hakusanoilla sukupuolitaudit ja oireet. Tämän jälkeen sitten jää jälki kaikesta mitä henkilö klikkaa ja lukee. Tämä tieto on sitten kenties ikuisesti Googlella tallessa osana profiilitietoja vaikka kuinka tietokoneen selaushistoriaa tyhjentäisi.

  Jos Facebookkia käytämme näyttämään siloitteltua kuvaa elämästämme.
  ( ASIA JOKA: Kannattaisi ottaa huomioon, myös äänestäessä! )

  Googlelta haemme vastauksia kaikkeen elämään liittyvään ja etsimme vaikkapa vertaistukea elämämme ongelmiin. Samalla näistä kaikista kerromme Googlelle.

  Sinä et näe samaa mitä muut – kuplasi vahvistuu.
  ( ASIA JOKA: Kannattaisi ottaa huomioon, myös äänestäessä! )

  Facebookin virtasi sekä myös Google-hakusi on sinulle erilainen kuin muille. Se että sinut profiloidaan vihreäksi suuntauneeksi tai vaikkapa oikeistoon kuuluvaksi ja mitä ystäväsi katselevat, vaikuttaa sinulle tarjottuun sisältöön.

  Useat tämän tiedostavat, mutta usein tämä silti unohtuukin.
  ( ASIA JOKA: Kannattaisi ottaa huomioon, myös äänestäessä! )

  Tämä on vaarallinen ominaisuus siksi, että se muokkaa kuvaamme maailmasta ja toimii vahvistusharhana omille käsityksillemme. Kuplamme seinät vahvistuvat ja olemme yhä kauempana muiden näkökulmien ymmärtämisestä ja ihmettelemme mikseivät toiset näe asioita samoin – he eivät todellakaan edes aina näe samoja uutisia.
  Facebook ei kerro viestin sisältöä julkisuuteen eikä kuinka kohderyhmä on muodostettu.

  Internetin säännöstö laahaa perässä ja yritykset tekevät mitä tahtovat. Tähän on nyt herätty, mutta Facebookin, Googlen, Amazonin ja Applen arvon ylittäessä Intian BKT:n on niiden vaikutusvalta todella suuri eikä tämän muuttaminen tule olemaan helppoa.

  Kuka poliitikoista oikeasti ajaa meidän Suomalaisten etuja. Haluatko oikeasti muutosta!
  ( ASIA JOKA: Kannattaisi ottaa huomioon, myös äänestäessä! )

  Myös viestipalveluita analysoidaan – Whatsapp ja Messenger.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.