Tossavainen: Huhtasaaren poliittinen ajojahti on perusteeton

Politiikka on joskus uskomattoman likaista peliä. Sen Laura Huhtasaaren gradusta nostatettu kohu ikävällä tavalla osoittaa.

Mustamaalaamisen aloitti Uusi Suomi -niminen verkkojulkaisu, joka muun perinteisen median ohella on rinta rottingilla röyhistellyt omalla ”laatujournalismillaan” ja halveksinut muita verkkojulkaisuja.

Jyväskylän yliopiston kasvatustieteen professori Timo Saloviita kommentoi asiaa Iltalehdessä näin:

”Kyseisen tiedekunnan professorina voisin todeta, että Huhtasaaren gradussa kyllä esiintyy virheellistä lähteiden käyttöä, mutta tavalla, joka 20 vuotta sitten oli melko hyväksytty tapa opettajankoulutuslaitoksella. Pientä plagiointia ei tuohon aikaan pidetty suuren syntinä. Oppikirjassa ”Tutki ja kirjoita” suorastaan neuvottiin irrottamaan lähdeviitteet lainauksesta ja sijoittamaan ne kappaleen loppuun, missä pisteen outo sijainti ennen sulkumerkkiä sitten muka osoitti, että jossain etäämpänä oli lainattua tekstiä. Huhtasaari näköjään teki, kuten neuvottiin. Cum laude on muuten kiitoksella hyväksytty eikä tyydyttävä.”

Uusi Suomi siis syyllistyi epäasialliseen likasankojournalismiin, ja suurin osa muuta mediaa seurasi perässä hyeenalauman tavoin. Tarkoitus pyhitti keinot.

………………

Klikkaa oheisia  painikkeita, jotta tämä media ja blogi saa uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

Katso myös:

One thought on “Tossavainen: Huhtasaaren poliittinen ajojahti on perusteeton

  • 18.1.2018 at 13:53
    Permalink

    Tälläinen vaino ja mustamaalaaminen on Suomessa ennen näkemätöntä. Radio City ja radio Rock ovat molemmat haukkuneet Laura Huhtasaarta. Kaikki Iltapäivä kusenkeltaiset roskalehdet kampanjassa mukana. Vaalien jälkeen nähdään kuinka paljon vaikutusta oli tällä vihapuhe skeidalla.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.