Näkökulma: Median peppukipeys lisääntyy – Laura-ilmiö sittenkin tulossa?

Vihervasemmistolainen media yrittää tehdä kaikkensa mustamaalatakseen Perussuomalaisten presidenttiehdokkaan Laura Huhtasaaren.

Viime viikolla kirjoitin Ylen ala-arvoisista presidenttitenteistä, joissa Laura Huhtasaarta grillattiin aggressiivisen tarkoitushakuisesti, mutta muiden ehdokkaiden kanssa rupateltiin kevyesti.

Tällä viikolla MTV pani vielä pahemmaksi. Toimittajat hiillostivat Huhtasaarta ennennäkemättömällä tavalla. Jo Antonia Bergin katse kertoi, miten paljon hän halveksi Huhtasaarta. Varsinkin Berg puhui jatkuvasti Huhtasaaren päälle, eikä antanut hänen vastata typeriin kysymyksiinsä.

Maikkarin toimittajat sortuivat useaan otteeseen läpi koko haastattelun kommentoimaan Huhtasaaren vastauksia, tuomaan julki omia henkilökohtaisia mielipiteitään ja suorastaan aliarvioimaan ja mitätöimään Huhtasaarta, hänen kokemustaan, taitojaan ja mahdollisuuksiaan.

Voit katsoa Maikkarin toimittelijoiden pahimmat rimanalitukset oheiselta videolta. Tätäkö on puolueeton journalismi tänä päivänä?

Aivan kuten Ylelläkin, myös MTV hiillosti ehdokkaista ainoastaan Huhtasaarta. Sauli Niinistöä käsiteltiin eilisessä Maikkarin tentissä silkkihansikkain. Ohjelma ei muistuttanut mitään tenttiä, kyseessä oli leppoisa jutustelutuokio. Kummallista kyllä, Paavo Väyrystäkään ei lähdetty haastamaan Maikkarilla kunnolla, vaikka hänet hieman Niinistöä tiukemmalle laitettiinkin.

Monet yksityishenkilöt ovat kertoneet lähettäneensä MTV:lle palautetta toimittajien alle kaiken arvostelun olleesta käytöksestä Laura Huhtasaaren tentissä. Eräälle palautetta lähettäneelle henkilölle vastaava päätoimittaja Merja Ylä-Anttila vastasi näin:

Huomioarvoisaa Niinistön ”tentissä” oli Saulin vastaus kysymykseen ”Rajat kiinni?” Niinistö vastasi: ”Mahdotonta”. Voinen huomauttaa, että se ei ole millään muotoa mahdotonta, vaan tarvittaessa ja halutessa hyvin helppo ja nopea toteuttaa. Kannattaako äänestää jatkokaudelle henkilöä, joka ei edes tätä ymmärrä?

Mustamaalaaminen kiihtyy – Medialla pelko takapuolessa?

Viime aikoina olemme saaneet lukea mediasta Laura Huhtasaaren mustamaalausyrityksiä yhä tihenevään tahtiin. Sekä Lauran kampanjan graafinen ilme että hänen gradunsa on poliittisten vastustajien toimesta leimattu plagiaateiksi.

Tällä viikolla kävi ilmi, että eläinsuojelujärjestö Animalia leimasi Huhtasaaren rasistiksi, ja eilen Radio Cityn toimittaja Juha Valvio sanoi suorassa lähetyksessä Huhtasaaren olevan natsi ja rasisti.

Veikkaan, että median pahimmat ylilyönnit ovat vielä tulossa. Varsinaiseen vaalipäivään mennessä ehtii varmasti tulla esiin vaikka minkälaisia sammakoita lisää.

Yhä törkeämmäksi käyvä mustamaalaaminen osoittaa, että vihervasemmistolaisella medialla alkaa olla todellinen pelko persuuksissaan. Laurasta on muodostumassa todellinen uhka median suosikille Sauli Niinistölle.

Kun vihervasemmiston omilla ehdokkailla ei ole realistisia mahdollisuuksia, on media asettunut oikeistolaisen Niinistön kannalle. Vain siksi, ettei realisti Huhtasaari pääsisi toiselle kierrokselle.

Laura Huhtasaari on ollut ylivoimaisesti eniten suositeltu ehdokas sekä MTV:n että Uutissuomalaisen vaalikoneissa. Huhtasaari oli selvä ykkönen myös Nykysuomen ja Tamperelainen-lehden presidenttikyselyissä, monista muista kyselyistä puhumattakaan.

Myös Aleksi Valavuoren Twitterissä järjestämän kyselyn perusteella Laura olisi menossa toiselle kierrokselle. Se on hyvä tulos, varsinkin kun vertaa, miten paljon milläkin puolueella on seuraajia Twitterissä.

Valtamedian omilla yhteistyötahoillaan teettämillä gallupeilla pyritään antamaan äänestäjille kuva, että kellään muulla ehdokkaalla, varsinkaan Huhtasaarella tai Väyrysellä, ei olisi mitään mahdollisuuksia päästä edes toiselle kierrokselle. Media yrittää saada kansalaiset uskomaan, että Niinistön jatkokausi olisi selviö.

Kentältä on kuitenkin kuulunut toisenlaista signaalia. Se on varmaa, että EU-kriittisten Huhtasaaren ja Väyrysen äänisaalis tulee olemaan gallupeja merkittävästi isompi, ja Niinistön vastaavasti pienempi.

Tamperelainen-lehden mukaan Huhtasaari on jo noussut vedonlyöntikertoimissa toiseksi, ja Niinistön kannatus on pudonnut viimeisimmässä mittauksessa peräti 12 prosenttiyksikköä. Toinen kierros siis häämöttää, vaikka Niinistö itsevarmasti totesikin, ettei sitä tule.

Pinnan alla muhii Laura-ilmiö. Tärkeää on saada kansallismieliset henkilöt uskomaan, että Huhtasaarella on todellinen mahdollisuus nousta toiselle kierrokselle. Eli olennaista on saada nukkuvat äänestäjät aktivoitumaan. Jos Huhtasaari pääsee toiselle kierrokselle ja saa siellä taakseen kaikki Väyrysen kannattajat, alkaa Saulinkin puntti tutista.

Katso myös:

 

 

 

12 thoughts on “Näkökulma: Median peppukipeys lisääntyy – Laura-ilmiö sittenkin tulossa?

 • 18.1.2018 at 17:59
  Permalink

  SUOMENKANSANVIHOLLISILLA on viherkommunisti-toimittajien dominoima valtaVALEmedia kontrollissaan toteuttaessaan EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelman mukaista suomalaisten ja muiden eurooppalaisten valkoista kansanmurhaa.

  Reply
 • 18.1.2018 at 19:10
  Permalink

  Tämä lehmän näköinen toimittaja voisi mennä seuraavaksi haastattelemaan sukulaisiaan
  johonkin sikalaan. Ämmä on ruutanaakin rumempi ja kastematoakin tyhmempi. Istuu jalat levällään joka kielii siitä että toimii matujen patjana taskurahan toivossa. Laura se vaan nousee koko ajan mutta tämä suvakki ämmä pääsee kokeilemaan aktiivimallia sinisten ja juhana vieteripää vartiaisen kanssa.

  Reply
 • 18.1.2018 at 21:49
  Permalink

  Vittu että on vastenmielisen näköinen röhnösika ryhtiänsä myöten tuo maikkarin ”nais”-”toimittaja”. Sääretkin kuin kaksi kymmenen kilon kinkkua.

  Toimittajantyötänsä en lähde arvostelemaan koska ei sellaista edes tee. Pelkästään ala-arvoinen ja pikkusieluinen poliittisesti motivoitunut kiusaaja, ei muuta.

  Reply
 • 18.1.2018 at 23:26
  Permalink

  Katsoin haastattelun. Olihan pohjanoteeraus. En usko että nuo ihmiset ovat ollenkaan toimittajia. Ehkä he ovat niitä toimittelijoita?
  Täysin ala-arvoista haastattelua.
  Toisalta, kun toimittajien toopeus tuli ilmi, Lauran pisteet senkun nousi ja nousee.

  Reply
 • 19.1.2018 at 08:21
  Permalink

  Heidän peräaukkonsa ovat pelon kammitsoimia ja heidän anaaleissaan asuu hyinen fobia!

  Reply
 • 19.1.2018 at 11:59
  Permalink

  Ei pidä mennä ulkonäkö arvosteluun,vajoaa samalle tasolle tämän toimittajakaksikon kanssa.Merja Ylä-Anttila ei voi tosissaan väittää,että huono käytös on journalismia.Ei ole vaan typeryyttä.Natsiksi tituleeraaminen ja muu paskan heittäminen olisi mielestäni niin törkeää,että tekisin kunnianloukkaus syytteen.Toimittajanainen ei todellakaan pystynyt peittämään inhoaan, että taisi olla täyssuvakki, mutta ei sitäkään saa näyttää tuommoisessa toimessa. Hävetköön molemmat! Ja myös heidän esimiehensä!

  Reply
 • 19.1.2018 at 13:11
  Permalink

  Kun lusikalla on annettu..ei kapustalla voi vaatia.on vanha sananlasku..Laura on Suomen pelastus..nyt tai myöhemmin.

  Reply
 • 19.1.2018 at 23:03
  Permalink

  Lyhyt vastaus: MTV3 on sionistipankkiirien omistama media ja suosii sionistipankkiirien suosimaa ehdokasta, joka on valmis myymään maansa parista keksinmurusta (Sauli Niinistö). Laura Huhtasaari ei ole sionistipankkiirien suosima ehdokas, joka olisi valmis myymään maansa parista keksinmurusta. Näin ollen Laura Huhtasaarta tulee mollata ja mustamaalata kaikin tavoin.

  Reply
 • 20.1.2018 at 02:53
  Permalink

  Tämä nainen voisi opetella istumaan kuin nainen hame päällä en viitsi edes sanoa mikä tulee mieleen ei ainakaan uskottava toimittaja

  Reply
 • 22.1.2018 at 12:16
  Permalink

  Voihan se olla niinkin, että Huhtasaaren törkeä parjaaminen kääntyykin eduksi? Äänestäjät asettuu puolelle ja äänestää Lauraa.

  Reply
 • Pingback: Laura Huhtasaari 5 kansan ehdoton suosikki seuraavaksi presidentiksi. – Suomimedia

 • 22.1.2018 at 22:44
  Permalink

  Missä niitä ennakkoäänestyslippuja säilytetään? Ovatko ne turvassa? Ovatko edes tallessa?

  Säilytetäänkö niitä keskitetysti jossain? Miksi kaikki on niin salamyhkäistä?

  Missä ne lasketaan, milloin ja kuka laskee ennakkoäänet?

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.