Radio Cityn Juha Valvio sanoi Laura Huhtasaarta rasistiksi ja natsiksi suorassa lähetyksessä

21

Monet Radio Cityn kuuntelijat eivät olleet uskoa korviaan eilen iltapäivällä, kun kanavan iltapäivälähetyksen juontaja Juha Valvio totesi Laura Huhtasaaren kannatuslukemat ilmoitettuaan, että:

”Näin moni kannattaa natsia ja rasistia.”

Suomen uutiset tavoitti Juha Valvion, joka ei kuitenkaan suostunut kommentoimaan asiaa millään tavalla, vaan heitti pallon kanavapäällikkö Jani Rajalinille.

– Oi joi joi… missään nimessä ei tällaista. Ei ketään ihmistä voi mennä natsiksi sanomaan, kommentoi Rajalin Suomen Uutisille.

Rajalin kertoi Suomen Uutisille, että vastikään maanantaina pidetyssä kokouksessa toimittajille painotettiin, että Radio City haluaa olla poliittisesti vapaa.

Lähde: Suomen Uutiset

Katso myös:

Eläinsuojelujärjestö Animalia leimaa Laura Huhtasaaren rasistiksi

21 KOMMENTIT

 1. Täyttää vihapuheen merkit 100%. Ei muuta kun Valvio käräjille vastaamaan puheistaan. Se että huuteli vielä eetteriin koko paskan lisää syytteen vakavuutta ja se että kyseessä presidentti ehdokas. Jos joku olisi sanonut näin Sauli Niinistöstä radiossa niin olisi jo pidätetty ja säilössä.
  Pelko Laura Huhtasaarta kohtaan saa päivä päivältä säälittävämpiä muotoja. Uurnilla sitten nähdään onko ollut vaikutusta näillä paskapuheilla.

 2. Pelle jätkä. Täys mulkku. Aivokääpiö.
  Toivon että se saisi ärhäkän syövän kyrpäänsä.

 3. Helsinkiläisiä kuppa-aivoja eli suvaitsemattomia suvaitsevaisia, joita ennen kutsuttiin totalitäristisen diktatuurin kannattajiksi pereiaatteella: ”Paras opposiotio on kuollut oppositio.” ”Isä Aurinkoisen” (Josif Stalin) paras vasen laitahyökkääjä etikaalla ”niskalaukaus-humanisti”.
  Lyhyt loppukaneettti: Kusipää!!!

 4. vaihtu kanava sillä sekunilla kun tuon älyvapaan kommentin kuulin ja tuskin enään kuuntelen kyseistä kanavaa….

 5. Näille älyvajakeille on näköjään tullut oikein muotivillitys viljellä tuota natsi ja rasisti sanaa jokapuolelle.. todella sairaita päästään ovat..itse ole mielelläni ihan mitä vaan jos sillä saadaan Suomi takaisin suomalaisille ja töitä tekeville maahanmuuttajille,
  Enkä oikein ymmärrä sitäkään miksi ihmiset niin pelkäävät tulla leimatuksi maataan puollustavia noilla lapsellisilla nimityksillä, joilla vain yritetään lannistaa suomea puolustavia kun eivät reppanat muuta keksi * hih *. Kuten sanoin itse olen ylpeä siitä että vastustan tätä sairasta ”rajat auki” politiikkaa, ja jos silloin olen natsi tai rasisti niin sitten olen ja olenkin ylpeydellä sitä !

 6. Ei muuten ihmetytä yhtään, kun ottaa huomioon ettei kyseisellä kanavalla toimittajat osaa edes lausua englanninkielisiä sanoja oikein, eivätkä myöskään ymmärrä hölkäsen pöläystä hard rock tai heavy musiikista.

 7. Miten meni niinkuin omasta mielestä , poliittisesti vapaa radio asema täyttä Jargonia !

  Yksi yli palkattu porvari toimittaja pilaa koko radio aseman maineen !

 8. Tyypillinen suvaitsematon suvaitsevainen.
  Ja tyypillinen poliittisesti vapaa, kärkkäästi kantaa ottava.

 9. Juha Valvio on jo niin moneen kertaan punaisuutensa osoittanut, että vaikka kyseinen kanava on päällä radiossa jatkuvasti, Valvion lähetysajan radio on mulla kiinni.

 10. Onkohan juontajalla se toinen aivosolu, olemassa olevista, ollut levossa, tai muuten narkoosissa?

 11. 2018 Hölmölän sanakirjassa natsi=järkevä ihminen ja rasisti=isänmaallinen maansa oikeuksia ajava ihminen.

 12. Jos Radio City ei julkaise julkista anteeksipyyntöä kommentin vuoksi ja Valviolle ei tule mitään seuraamuksia tästä, niin tuo kanava pitää sulkea vaikka joukkovoimalla. Ei tätä maata saa päästää luisumaan näin alas. Onneksi on muitakin Rokkia soittavia kanavia.

 13. Luojan kiitos ,ei tarvitse enään kuunnella kyseistä kanavaa.Herra Valvio vastatkoon käräjillä puheistaan.Ääneni annoin jo Lauralle

 14. En avaa koskaan enään cityn taajuutta! Jos olisin päätoimittaja, toi saisi monoo samoin tein!!

 15. Eihan Laura voi natsi olla, kun han rakastaa Israelia. Muista ehdokkaista voi kylla etsia edella mainittua. Rasisti on ihminen, joka ei tykkaa muunvarisesta ihan vain yleensa. Laura ei tykkaa holtittomasta pakolaisvirran valumisesta maahan. Siina on vissi ero.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.