Alaikäinen poika löi miestä päähän ja potkaisi poliisia rintaan linja-autossa Itäkeskuksessa

9

Helsingin poliisi sai torstaina kello 21.08 hätäkeskukselta ilmoituksen, että Itäkeskuksessa Tallinnanaukiolle pysähtyneessä linjan 95 bussissa on käynnissä pahoinpitely. Partio tapasi tapahtumapaikalla kolme nuorta poikaa.

Yksi pojista päätettiin siirtää poliisiauton takatilaan, jotta tapahtumienkulku saataisiin selvitettyä ilman häiriöitä. Tässä yhteydessä poika potkaisi virkapukuista konstaapelia rintaan.

Silminnäkijät kertoivat poliisille, että sama poika oli noussut kahden kaverinsa kanssa linja-autoon ja alkanut huutelemaan muille matkustajille. Tuntemattomaksi jäänyt mies kehotti poikaa lopettamaan, minkä seurauksena poika löi miestä päähän.

Toinen toistaiseksi tuntematon mies käveli pojan luokse ja käski tätä rauhoittumaan. Mies otti käteensä mattoveitsen ja uhkasi vahingoittaa poikaa, mikäli tämä ei lopettaisi huutelua.

Bussi jatkoi matkaansa ennen poliisin saapumista paikalle, ja tilanteessa osallisina olleet miehet olivat siten myös poistuneet paikalta. Poliisi otti kiinni rikoksesta epäillyn vuonna 2002 syntyneen pojan ja vei hänet Pasilan poliisivankilaan.

Tapausta tutkitaan pahoinpitelynä ja virkamiehen väkivaltaisena vastustamisena.

Lähde: Poliisi

9 KOMMENTIT

  1. Siinä meillä on nuorisorikollisen alkuja. Saattaa olla että mustässä yössä heitä ei erota niin helposti, mutta kyllä se kaupunki kasvattaa valkoisistakin ghettojen sankareita.

  2. Somalit riehuivat kuten tavallista kun alamaiset eivät osanneet olla tarpeeksi nöyriä (matkasta olisi pitänyt peräti maksaa). Noh, eipä huolta. Polpo tarjoaa kahvia ja pullaa sekä somalien ja poliisien ystävyysseuran sääntömääräisten sääntöjen mukaisesti järjestetään ilmapiiriä parantava keskinäinen jalkapallo-ottelu, jossa potkitaan oikein kunnolla. Ei toki palloa, vaan kaikkea valkoista mikä silmäkulmassa vilkkuu. Aaahhhh… Ajatelkaapa mikä herkkupala maailman ja etenkin Suomen epäreiluutta manaavien albiino-negridien taholta olisikaan noussut pystyyn kuin entisellä pojalla strippi-klubilla, jos tuonkin ”sattumuksen” aiheuttajina olisivat olleet Odinit tai Jackpot… Pohjoismainen Vastarintaliike, joka rikkoo kaikkia ajateltavissa olevia ”kuluttajansuojalakeja”, jotenka tälle saatiin oikein tuomioistuimen kieltopäätös sen sijaan kuin Lähikaupan kaappijuoppoisen omistajan myymälle happamalle maidon myynnille ei loppua näy ja edes silti vaikka Rotatkin tanssivat tiskillä.
    Maassamme vallitseva laki ja järjestys on sitä luokkaa, että diktatuurisista banaanivaltioista tulevat ”aikamatkailijat” todellakin tuntevat olevansa kuin kotonaan vain sillä erotuksella, että rahaa pyryää ”taikaseinästä” kun lumi ryssän siperiassa.

  3. Suomen posliinin pitäs kans sanoo niinkuin ruottin posliinit että” Meitä ei saa potkia! ”

  4. Sitä mukaa kun tämä alhaistakin alhaisemman älykkyysosamäärän omaava aines lisääntyy, kasvaa myös kaikkinainen rikollisuus ja epäjärjestys.
    Yhteiskuntamme taantuu keskiajalle ominaiseen toimintaan, ihmisen elämä ei ole minkään arvoinen, laki ja järjestys katoaa. Jatkuva sotatila tulee vallitsemaan kaikkialla.

  5. Minkähän värinen potkija kun pari vuotta sitten nuoriso ei sentään poliisia potkinut Oli kunnioitus varsinkin vanhempaa henkilöä kohtaan Ihmeesti se mennyt kun suomalaiset on ruskettunut kun ilmat on lämmenneet

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.